reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
haha kochane ale ja się cesarką nie martwię :) jeszcze jak mi lekarz powiedział to ja " że chcę" a on: nie nastawiaj się jeszcze hehe

haha kochane ale ja się cesarką nie martwię :) jeszcze jak mi lekarz powiedział to ja " że chcę" a on: nie nastawiaj się jeszcze hehe

tak wlasnie myslalam... :p

czarna taki system ma swoje plusy i minusy, jednego dnia nic nie zrobisz w domu bo cie caly dzien nie bedzie ale za to caly drugi wolny, ale to zlobek albo przedszkole chyba odpada chyba ze ktos bedzie dzieciaki wczesniej odbieral... bo w zlobku maks 9h

k_aralajna - maz poki co ma zalegly urlop i tacierzysnki wiec jakies 3 tygodnie bylby w domu z dzieciakami od 9 lutego a do 8 jest tesciowa bo potem jedzie no a potem to wozilabym do ciotki jezeli jeszcze bedzie chciała i maz by odbieral i kladl by ich spac.

ale wiecie co normalnie jestem taka zadowolona ze swojego lekarza, wiadomo raz na jakiś czas dopadają mnie takie delikatne twardnienia brzucha, mówię mu o tym, że raz na kilka dni mi twardnieje, odrazu kazał się rozbierać, zbadał, potem usg brzuszne, pytam się czy nadal chłopiec to tak długo kręcił aż znowu jajeczka mi pokazał. normalnie lubię faceta :) jest taki sympatyczny a zarazem konkretny i nic nie olewa.

yra -super źe wszystko ok ;), a spodnie mi sie bardzo podobaja ;)

czarna-powodzenia ; )
monia- kolrek super ;)

u mnie chlopy śpią, a ja wybieram pufe do pokoju małego . Niby narazie bedzie bardziej słuzyc rodzicom bardziej;) SUPER FOTEL SAKO XXL + PUFKA GRATIS MEGA PROMOCJA (1402782424) - Aukcje internetowe Allegro - co sądzicie o tym ? słyszałąm dobre opinie , ale nie jestem przekonana. Mały ma pokoik w kolorach zielono - żółych wiec cos w tych odcieniach chce kupić.

reklama
yra -super źe wszystko ok ;), a spodnie mi sie bardzo podobaja ;)

czarna-powodzenia ; )
monia- kolrek super ;)

u mnie chlopy śpią, a ja wybieram pufe do pokoju małego . Niby narazie bedzie bardziej słuzyc rodzicom bardziej;) SUPER FOTEL SAKO XXL + PUFKA GRATIS MEGA PROMOCJA (1402782424) - Aukcje internetowe Allegro - co sądzicie o tym ? słyszałąm dobre opinie , ale nie jestem przekonana. Mały ma pokoik w kolorach zielono - żółych wiec cos w tych odcieniach chce kupić.
dzieki :-)

fajne takie pufy, ale jak dla mnie za duzy wybor, nie wiedzialabym, na ktora sie zdecydowac.

Do góry