A moj ma tak cieply spiwor, ze ubieram go juz w kurtke a nie kombinezon, czapka ciepla, szaliczek, rekawiczki, spodnie, bez rajstop za to dwie pary skarpet i takie buciki ocieplane i jak go wyciagam to jest zawsze cieplutki. Poza tym to zimne chlopak i nienawidzi jak mu za cieplo, nawet w wodzie sie kapie chlodnej
My po wizycie u alergologa i niestety cos sie zaczyna dzic w oskrzelach, troche swiszczy i ma powiekszone migdalki
wiec inhalacje i mamy obserwowac czy nie bedzie kaszlal
Poza tym i to dla mnie najgorsze, mam skierowanie do chirurga, bo maly ma wedrujace jajeczka
(((((
Poza tym dostalismy troche recept, na wspaniale i drogie leki, plus zakup inhalatora.
Aaaa i pytalam sie o gluten i powiedziala mi, ze kazdemu dziecku powinno sie dawac powyzej 10 miesiaca dopiero, bo mniejsze dziecko nie ma tam jakiegos enzymu i po co to przyspieszac.
zbaranialam normalnie. I kazala mi nadal podawac mieso co drugi dzien na zmiane z zoltkiem.
Generalnie powiedziala, ze skora Frania jest ladna i nie mam sie czepiac
Bo on tylko miejscami jest podrazniony i kazala odstawic fenistil calkowicie. Jesli juz to uderzeniowo podawac zyrtec lub clemastin, ale tylko jak jest zle. No i tak to wlasnie wyglada.
ionka dobrze, ze nic m sie nie stalo
czarna powodzenia na rozmowie