reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

frotka całuski dla Milenki:*
n&h może się gość spóźni...;-)
Cc zdrówka życzę i kuruje się!
Marciaa też chciałam popatrzeć, ale u mnie strona zawodzi...

Co do tipsów to kiedyś nosiłam, ale od dawna już nie i nie uważam co by dłonie bez nich były brzydkie i okropne...Moim zdaniem zadbane ręce plus ładny lakier daje zadawalający efekt jak dla mnie przynajmniej:tak:Też preferuję krótkie, a to co mi się najbardziej podoba to kaształt, który nazywa się hiszpański chyba...sprawdzę

reklama
myszowata jeszcze go nie ma ... łazienka odgruzowana z kosmetyków :blink:

Co do paznokci to chyba Czarnej chodziło to to, że jeśli nie ma się własnych paznokci ładnych, to bez tipsów ani rusz ;-) Ja nie lubię tipsów, miałam raz na studniówce - czarne długie eleganckie :-) Teraz dbam o własne - mam półdługie, czasem czerwone, czasem granatowe albo ciemno malinowe - ogólnie lubię mieć zadbane dłonie - tuż przed porodem (chodząc z kroplówką z oxy) malowałam sobie paznokcie :-D W końcu syn miał przyjść więc trzeba się było przygotować odpowiednio ... nawet u stóp przed dzień malowałam :happy2:

Marciaa u mnie też stronka wymięka ... shit ... spróbuję później :)

Zobaczcie sobie za to jakie świetne zdjęcia dzieci (i inne) robi mój kumpel :-) http://szustkosky.wordpress.com/ http://www.facebook.com/?ref=logo#!/album.php?id=100001236811509&aid=235

Ostatnia edycja:
frotka całuski dla Milenki:*
n&h może się gość spóźni...;-)
Cc zdrówka życzę i kuruje się!
Marciaa też chciałam popatrzeć, ale u mnie strona zawodzi...

Co do tipsów to kiedyś nosiłam, ale od dawna już nie i nie uważam co by dłonie bez nich były brzydkie i okropne...Moim zdaniem zadbane ręce plus ładny lakier daje zadawalający efekt jak dla mnie przynajmniej:tak:Też preferuję krótkie, a to co mi się najbardziej podoba to kaształt, który nazywa się hiszpański chyba...sprawdzę

tak tak wlasnie chodzilo mi o to ze jak ktos nie ma swoich ladnych to lepiej jakby mial tipsy, bo mi samej jest szkoda robic tipsy klientce ktora ma swoje ladne i mocne paznokcie. Nie uwazam ze jak tipsy albo ogolnie paznokcie to tylko dlugie, mi sie bardzo podobaja krotkie naturalne pomalowane lakierem.

Co do paznokci to chyba Czarnej chodziło to to, że jeśli nie ma się własnych paznokci ładnych, to bez tipsów ani rusz ;-) Ja nie lubię tipsów, miałam raz na studniówce - czarne długie eleganckie :-) Teraz dbam o własne - mam półdługie, czasem czerwone, czasem granatowe albo ciemno malinowe - ogólnie lubię mieć zadbane dłonie - tuż przed porodem (chodząc z kroplówką z oxy) malowałam sobie paznokcie :-D W końcu syn miał przyjść więc trzeba się było przygotować odpowiednio ... nawet u stóp przed dzień malowałam :happy2:

Zobaczcie sobie za to jakie świetne zdjęcia dzieci (i inne) robi mój kumpel Zaloguj się | Facebook :-)
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ale fotki boskie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zdolny gosc

Zobaczcie sobie za to jakie świetne zdjęcia dzieci (i inne) robi mój kumpel Zaloguj się | Facebook :-)

ja też tipsów niet!!! nie lubie nie podoba mi sie, żeby nie powiedzieć, że mnie to obrzydza i nie wiem dlaczego, proszę nie obrażajcie się dziewczyny, któe je nosza ;) Ja po prostu tak mam, ze obrzydzaja mnie rzeczy powiedzmy tak...dziwne jak wlasnie tipsy i nie wiem dlaczego:dry:

Zdjecia faktycznie fajne, ale jak to mowi moj kumpel tez fotograf, ze nie ma wdzieczniejszysz modeli niz dzieci i koty, ponoc takich zdjec nie da sie popsuc :D

Witam! Chyba musze przestawic drzemki Oli bo za cholere nie chce usnac mi rano. A dodam, ze budzi sie przed 7. Teraz padla przy mleczku. Jak zmienie drzemki to bede musiala zmienic pory posilkow. hmmm nie wiem jak to zorganizowac:( Wogole to ona by tylko mleko pila. Zupki troszke a o deserku to ostatnio nawet nie ma mowy. No i co ja z nia mam zrobic??:)
Noc jak zwykle, tyle tylko, ze bez M. Ola rano szukala go pod koldra, biedactwo:( Byle do wiosny!
Zdrowiejcie dziewczyny i dzieciaki!!!!!!!!
Milego dnia!

chciałam Wam pokazać jaki to jest ten styl hiszpański odnośnie paznokci, ale nic nie mogę wyszukać sensownego, no poza tym, że Heidi Klum go preferuje:-D Generalnie krótkie i klasyczne
No a w ogóle to jak się to mówi to jest ładne co się komu podoba...

edit: co do przysłów - wczoraj zasyszałam na ulicy taką rozmowę dwóch ok 10-letnich chłopców (generalnie rozmowa była o tym, że nie mają za co kupić fajek...)
A - ej jak to było "jak się nie ma co się lubi..."
B - "jak się nie ma co się chce to się kradnie co popadnie":sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
heheh a jednak mysza m nie każde zdjęcie zdobione Frankowi Ci się podoba ? hm? ;-) Ja pomimo faktu, iż uważam własne dziecie za naj to często wybieram dobre photy a resztę "usuń" :-) Zdesztą oprócz folderu "kids" szystkosky ma też inne ... polecam :tak: Cieszy oko :-)

Właśnie zauważyłam, że w sygnaturce jestem w brązowej bluzie i Antonek w swojej sygnaturce jest w brązowej ... ja mam czerwoną czapkę a on ma czerwone dresiwo :-)

edit: w związku z posiłkami ... aaa ... zaraz Antek się obudzi a tu zupki jeszcze nie ma ... zmykam robić

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry