reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewczyny nie wiem o co chodzi, ale moje dziecie dzisiaj przewaznie raczkuje a nie pelza. No czasami jak chce gdzies bardzo szybko sie znalezc to pelza. Ehh..
czyzby zaczal raczkowac? :-D

o fuuu kupa przyszla :-D

reklama
N&H foty boskie- jak dla mnie nr1 zdjecie taty z synkiem w kaszkiecie :)))
weszłam na mamagama. Tak jak myślałam ceny kosmos!
Niko zaraz zje deserek i jadę
wiecie co moje dziecko preferuje wszystko co z kluskami np lazania spaghetti lane kluski ale ryz tak sobie. Mam dania hippa risotto i te kawałki ryzu tkaie twarde az ma odruch...
moje dziecie fanem kuchni włoskiej ;-) w ogole pucus sie zrobił na buzce :)) a nozki jak małe szyneczki :))

N&H czytałam archwium opowisci z porodowki i smiac mi sie chciało jak zrobiła listę ZA zeby wyjsc ze szpitala he he

Niko siedzi w bujaku w ogole zastanawiam sie czy juz go nie schowac bo juz rzadko w nim siedzi ale obrocilam mlodego do szyby i jak prezes siedzi noga na noga i obczaja jak psy biegaja he he :)

Ostatnia edycja:
nesiaa rozumiem cie z tymi drzemkami, a jak spala do tej pory?
co do zupek to pawel tez niechetnie, ale mu sie nie dziwie, skoro wiekszosci zupek nie moze i za bardzo nie ma wyboru, a mleko uwielbia, mimo ze to nutramigen !!!!:-D

ja sie nie zdrzemnelam, jakos nie moglam juz po tej kawie i coli ,ale nie proznowalam zrobilam salatke inna odmiana greckiej, ale wyszla pychotka!!:-)

pawel teraz spi, odsypia zarwany ranek, czyli 1 drzemka bedzie:tak:

edit:spi tak juz od ponad 2h:szok:

Ostatnia edycja:
k_aralajna Ola miala dwie drzemki tak kolo 9.30 godzinke i kolo 14 godzinke. Wczoraj usnela dopiero kolo 12 i spala do 14.15. Nie spala juz wiecej do ok.20 A dzis padla po 11 i obudzila sie przed 13. Pewnie nie bedzie juz chciala spac a wieczorem bedzie bardzo marudna:( ehhhh

moje dzieci ma dziś bunt jedzeniowy. dlaczego taki tadek-niejadek mi się trafił?????????
śniadania nie.
jogurtu troszkę.
obiadu pół. a naprawdę smaczny mi wyszedł. sama zjadłam (ziemniak, pieczony kurczak, morela suszona, odrobinka marchewki i pietruszki, sosik i odrobina świezo mielonego pieprzu) więc lunch mam z głowy. dopcham jogurtem sojowym i na spacer.
Ol natomiast dopchała się rodzynkami i teraz siedzi na tronie, hehe ;-)

bujak schowaliśmy juz dawno, bo odkąd Ol wędruje nie chciała w nim siedzieć.

reklama
Do góry