reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewczyny nie wiem o co chodzi, ale moje dziecie dzisiaj przewaznie raczkuje a nie pelza. No czasami jak chce gdzies bardzo szybko sie znalezc to pelza. Ehh..
czyzby zaczal raczkowac? :-D

o fuuu kupa przyszla :-D

reklama
N&H foty boskie- jak dla mnie nr1 zdjecie taty z synkiem w kaszkiecie :)))
weszłam na mamagama. Tak jak myślałam ceny kosmos!
Niko zaraz zje deserek i jadę
wiecie co moje dziecko preferuje wszystko co z kluskami np lazania spaghetti lane kluski ale ryz tak sobie. Mam dania hippa risotto i te kawałki ryzu tkaie twarde az ma odruch...
moje dziecie fanem kuchni włoskiej ;-) w ogole pucus sie zrobił na buzce :)) a nozki jak małe szyneczki :))

N&H czytałam archwium opowisci z porodowki i smiac mi sie chciało jak zrobiła listę ZA zeby wyjsc ze szpitala he he

Niko siedzi w bujaku w ogole zastanawiam sie czy juz go nie schowac bo juz rzadko w nim siedzi ale obrocilam mlodego do szyby i jak prezes siedzi noga na noga i obczaja jak psy biegaja he he :)

Ostatnia edycja:
nesiaa rozumiem cie z tymi drzemkami, a jak spala do tej pory?
co do zupek to pawel tez niechetnie, ale mu sie nie dziwie, skoro wiekszosci zupek nie moze i za bardzo nie ma wyboru, a mleko uwielbia, mimo ze to nutramigen !!!!:-D

ja sie nie zdrzemnelam, jakos nie moglam juz po tej kawie i coli ,ale nie proznowalam zrobilam salatke inna odmiana greckiej, ale wyszla pychotka!!:-)

pawel teraz spi, odsypia zarwany ranek, czyli 1 drzemka bedzie:tak:

edit:spi tak juz od ponad 2h:szok:

Ostatnia edycja:
k_aralajna Ola miala dwie drzemki tak kolo 9.30 godzinke i kolo 14 godzinke. Wczoraj usnela dopiero kolo 12 i spala do 14.15. Nie spala juz wiecej do ok.20 A dzis padla po 11 i obudzila sie przed 13. Pewnie nie bedzie juz chciala spac a wieczorem bedzie bardzo marudna:( ehhhh

moje dzieci ma dziś bunt jedzeniowy. dlaczego taki tadek-niejadek mi się trafił?????????
śniadania nie.
jogurtu troszkę.
obiadu pół. a naprawdę smaczny mi wyszedł. sama zjadłam (ziemniak, pieczony kurczak, morela suszona, odrobinka marchewki i pietruszki, sosik i odrobina świezo mielonego pieprzu) więc lunch mam z głowy. dopcham jogurtem sojowym i na spacer.
Ol natomiast dopchała się rodzynkami i teraz siedzi na tronie, hehe ;-)

bujak schowaliśmy juz dawno, bo odkąd Ol wędruje nie chciała w nim siedzieć.

reklama
Do góry