reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja robie bez panierki.

n&h Ol dostała od Mikołaja (juz daliśmy ;-) ) takiego osła na biegunach :-) bardzo sie cieszy :-)

caroline, pozdrów ode mnie moje miasto :-)

reklama
Witam wszystkich

Ale piszecie nie dam rady nadrobic. Widze, ze wszystkich ogarnal szal swiateczny. Ja tez wlasnie zaczynam rybke po grecku robic. Pierwszy raz..hihih moze jakis dobry i prosty przepis macie kochane. Maly spi. Zrobie rybke dosprzatam, nie chcem nic zostawiac na jutro. Jutro tylko samam sobie zrobie henne, manicure,pedicure i maseczke na twarz i zaczynamy swietowac. Mama juz nam zapowiedziala spotkanie na skype wiec troszke rodzinnie bedzie. Pewnie sie porycze bo na sama mysl mam lzy w opczach:-)

Ale pracujeci jak male mroweczki:p:p

Ja ddzisiaj z rana w ramach przygotowan swiatecznych przesiedzialam 3 godziny w salonie urody a co:p:pale mam paznokcie zrobione i nowa fryzurke odrazu samoocena podskoczyla:)Poza tym musze sie odpicowac co by zgasic mine szwagierka:d

Frotka sliczny avatarek:)dzisiaj bede piekla sernik z Twojego przepisu ciekawe jak wyjdzie:)

Ramari super,ze u gina dobrze.A macie wybrane imiona dla synka?

moje dziecko juz 30 min w lozeczku sie bawi daje mu jeszcze 10 min i padnie:D

rany pawlowi dzis tak dokuczaja zeby ze caly czas placze biedactwo... dalam mu juz nurofen, herbatke uspokajajaca ale nie pomagalo, w koncu zmeczony placzem usnal u babci na lozku i babcia nie moze sie teraz ruszyc ;-)
ja na szczescie w polowie juz spakowana, to teraz dokoncze :tak:
ale mnie dzis wypompowal

rany pawlowi dzis tak dokuczaja zeby ze caly czas placze biedactwo... dalam mu juz nurofen, herbatke uspokajajaca ale nie pomagalo, w koncu zmeczony placzem usnal u babci na lozku i babcia nie moze sie teraz ruszyc ;-)
ja na szczescie w polowie juz spakowana, to teraz dokoncze :tak:
ale mnie dzis wypompowal
Biedny Mały:-( Wytrwałości i dużo siły Ci życzę - będzie lepiej!

myszowata sałatka z makaronu będzie na wątku kulinarnym :)

ja już wszystko na wigilę przygotowałam z mamą moją, jeszcze tylko talerze i resztę umyć w zmywarce, wymieszać sałatkę, powiesić pranie i nic nie robię dziś :)

k_aralaina biedny mały :( życzę dużo siły i wytrwałości

ja od 12 w kuchni i pieczemy i pieczemy
Ł. dopiero wrocił...wiec małym się zajmie
zdecydowanie wole piec niz smazyc...mamy dwie kuchnie w drugiej mniejszej pichca sie ryby mam dosc tego zapachu

Juz wiem kto jest winowajca płaczu w nocy Bartusia idzie nam dolna dwójka.Mamy juz 5 zebolków:),a na miejscu górnych jedynek jest strasznie opuchniete dziąsełka i tez pewnie niedługo sie przebiją.

Bartus dzis 2 razy w główke sie uderzył o podłoge,za pierwszym razem płakał a za drugim razem był dzielny obeszło sie bez płaczu.

reklama
Hej :-)

dziewczyny wczoraj juz nie wchodzilam, ale maz mi zrobil wielka niespodzianke i kupil ZYWA ! choinke :-)
jeeej.. pierwszy raz w zyciu bede miala zywa! w sumie juz mam.

Ubralismy ja dzisiaj, wszystko ogarnelismy, wczoraj zrobilam napoleonke i dzisiaj narobilismy krokietow. Moj maz mial dzisiaj wolne, wiec dalismy rade wszystko ogarnac :-)
oczywiscie by sie nie obylo gdyby cos sie nie zepsulo... choinka nam sie przewalila po kilku godzinach stania i co ?
stlukl sie czubek. ehh...
maz jutro pojdzie po drugi.
Teraz zabezpieczylismy doniczke kamieniem i mam nadzieje, ze bedzie ok :-)

Co do zabkow, mamy juz 6.

Kochane... jakbym nie miala czasu jutro zajrzec, bo mamy o 15,30 tutaj u moich rodzicow wigilie, a potem u tesciowej o 18, pragne zlozyc Wam i Waszym rodzinom i dzieciaczkom :-) serdecznie zyczenia zdrowka , szczescia i wiele wiele radosci :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Do góry