reklama
Witam wszystkich
Ale piszecie nie dam rady nadrobic. Widze, ze wszystkich ogarnal szal swiateczny. Ja tez wlasnie zaczynam rybke po grecku robic. Pierwszy raz..hihih moze jakis dobry i prosty przepis macie kochane. Maly spi. Zrobie rybke dosprzatam, nie chcem nic zostawiac na jutro. Jutro tylko samam sobie zrobie henne, manicure,pedicure i maseczke na twarz i zaczynamy swietowac. Mama juz nam zapowiedziala spotkanie na skype wiec troszke rodzinnie bedzie. Pewnie sie porycze bo na sama mysl mam lzy w opczach:-)
Ale piszecie nie dam rady nadrobic. Widze, ze wszystkich ogarnal szal swiateczny. Ja tez wlasnie zaczynam rybke po grecku robic. Pierwszy raz..hihih moze jakis dobry i prosty przepis macie kochane. Maly spi. Zrobie rybke dosprzatam, nie chcem nic zostawiac na jutro. Jutro tylko samam sobie zrobie henne, manicure,pedicure i maseczke na twarz i zaczynamy swietowac. Mama juz nam zapowiedziala spotkanie na skype wiec troszke rodzinnie bedzie. Pewnie sie porycze bo na sama mysl mam lzy w opczach:-)
Ale pracujeci jak male mroweczki
Ja ddzisiaj z rana w ramach przygotowan swiatecznych przesiedzialam 3 godziny w salonie urody a coale mam paznokcie zrobione i nowa fryzurke odrazu samoocena podskoczylaPoza tym musze sie odpicowac co by zgasic mine szwagierka:d
Frotka sliczny avatarekdzisiaj bede piekla sernik z Twojego przepisu ciekawe jak wyjdzie
Ramari super,ze u gina dobrze.A macie wybrane imiona dla synka?
moje dziecko juz 30 min w lozeczku sie bawi daje mu jeszcze 10 min i padnie
Ja ddzisiaj z rana w ramach przygotowan swiatecznych przesiedzialam 3 godziny w salonie urody a coale mam paznokcie zrobione i nowa fryzurke odrazu samoocena podskoczylaPoza tym musze sie odpicowac co by zgasic mine szwagierka:d
Frotka sliczny avatarekdzisiaj bede piekla sernik z Twojego przepisu ciekawe jak wyjdzie
Ramari super,ze u gina dobrze.A macie wybrane imiona dla synka?
moje dziecko juz 30 min w lozeczku sie bawi daje mu jeszcze 10 min i padnie
k_aralajna
Fanka BB :)
rany pawlowi dzis tak dokuczaja zeby ze caly czas placze biedactwo... dalam mu juz nurofen, herbatke uspokajajaca ale nie pomagalo, w koncu zmeczony placzem usnal u babci na lozku i babcia nie moze sie teraz ruszyc ;-)
ja na szczescie w polowie juz spakowana, to teraz dokoncze
ale mnie dzis wypompowal
ale mnie dzis wypompowal
M
myszowata
Gość
Biedny Mały:-( Wytrwałości i dużo siły Ci życzę - będzie lepiej!rany pawlowi dzis tak dokuczaja zeby ze caly czas placze biedactwo... dalam mu juz nurofen, herbatke uspokajajaca ale nie pomagalo, w koncu zmeczony placzem usnal u babci na lozku i babcia nie moze sie teraz ruszyc ;-)
ale mnie dzis wypompowal
myszowata sałatka z makaronu będzie na wątku kulinarnym
ja już wszystko na wigilę przygotowałam z mamą moją, jeszcze tylko talerze i resztę umyć w zmywarce, wymieszać sałatkę, powiesić pranie i nic nie robię dziś
k_aralaina biedny mały życzę dużo siły i wytrwałości
ja już wszystko na wigilę przygotowałam z mamą moją, jeszcze tylko talerze i resztę umyć w zmywarce, wymieszać sałatkę, powiesić pranie i nic nie robię dziś
k_aralaina biedny mały życzę dużo siły i wytrwałości
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja od 12 w kuchni i pieczemy i pieczemy
Ł. dopiero wrocił...wiec małym się zajmie
zdecydowanie wole piec niz smazyc...mamy dwie kuchnie w drugiej mniejszej pichca sie ryby mam dosc tego zapachu
Ł. dopiero wrocił...wiec małym się zajmie
zdecydowanie wole piec niz smazyc...mamy dwie kuchnie w drugiej mniejszej pichca sie ryby mam dosc tego zapachu
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Ja tez dzisiaj od rana w kuchni. sernik, piernik, ryba po grecku, krokiety juz zrobione teraz sie piecza rolady makowe i K sałatke jarzynową robi.
lece sprzatac.
Wpadne pozniej.
Buziaki
lece sprzatac.
Wpadne pozniej.
Buziaki
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Juz wiem kto jest winowajca płaczu w nocy Bartusia idzie nam dolna dwójka.Mamy juz 5 zebolków,a na miejscu górnych jedynek jest strasznie opuchniete dziąsełka i tez pewnie niedługo sie przebiją.
Bartus dzis 2 razy w główke sie uderzył o podłoge,za pierwszym razem płakał a za drugim razem był dzielny obeszło sie bez płaczu.
Bartus dzis 2 razy w główke sie uderzył o podłoge,za pierwszym razem płakał a za drugim razem był dzielny obeszło sie bez płaczu.
reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
Hej :-)
dziewczyny wczoraj juz nie wchodzilam, ale maz mi zrobil wielka niespodzianke i kupil ZYWA ! choinke :-)
jeeej.. pierwszy raz w zyciu bede miala zywa! w sumie juz mam.
Ubralismy ja dzisiaj, wszystko ogarnelismy, wczoraj zrobilam napoleonke i dzisiaj narobilismy krokietow. Moj maz mial dzisiaj wolne, wiec dalismy rade wszystko ogarnac :-)
oczywiscie by sie nie obylo gdyby cos sie nie zepsulo... choinka nam sie przewalila po kilku godzinach stania i co ?
stlukl sie czubek. ehh...
maz jutro pojdzie po drugi.
Teraz zabezpieczylismy doniczke kamieniem i mam nadzieje, ze bedzie ok :-)
Co do zabkow, mamy juz 6.
Kochane... jakbym nie miala czasu jutro zajrzec, bo mamy o 15,30 tutaj u moich rodzicow wigilie, a potem u tesciowej o 18, pragne zlozyc Wam i Waszym rodzinom i dzieciaczkom :-) serdecznie zyczenia zdrowka , szczescia i wiele wiele radosci :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
dziewczyny wczoraj juz nie wchodzilam, ale maz mi zrobil wielka niespodzianke i kupil ZYWA ! choinke :-)
jeeej.. pierwszy raz w zyciu bede miala zywa! w sumie juz mam.
Ubralismy ja dzisiaj, wszystko ogarnelismy, wczoraj zrobilam napoleonke i dzisiaj narobilismy krokietow. Moj maz mial dzisiaj wolne, wiec dalismy rade wszystko ogarnac :-)
oczywiscie by sie nie obylo gdyby cos sie nie zepsulo... choinka nam sie przewalila po kilku godzinach stania i co ?
stlukl sie czubek. ehh...
maz jutro pojdzie po drugi.
Teraz zabezpieczylismy doniczke kamieniem i mam nadzieje, ze bedzie ok :-)
Co do zabkow, mamy juz 6.
Kochane... jakbym nie miala czasu jutro zajrzec, bo mamy o 15,30 tutaj u moich rodzicow wigilie, a potem u tesciowej o 18, pragne zlozyc Wam i Waszym rodzinom i dzieciaczkom :-) serdecznie zyczenia zdrowka , szczescia i wiele wiele radosci :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*