rany pawlowi dzis tak dokuczaja zeby ze caly czas placze biedactwo... dalam mu juz nurofen, herbatke uspokajajaca ale nie pomagalo, w koncu zmeczony placzem usnal u babci na lozku i babcia nie moze sie teraz ruszyc ;-)
ja na szczescie w polowie juz spakowana, to teraz dokoncze
ale mnie dzis wypompowal
oj biedny Pawełek no moze Mikolaj postanowil im przyniesc mu nowe zebolki tak jak Bartusiowi Madzi 3maj sie tam oby do jutra przeszlo!!!
A ja niedawno wyszlam z kuchni dopiero. Makowce wyszły piekne naeet moja tesciowa powiedziala ze mam dar do makowców, bo u nich w rodzinie nikt nie porafi ich piec no to jedyny ciasto ktore pieklam bo Szwagierka uparla sie ze ona reszte upiecze. Wiec jesli chodzi o ciasta nie wykazalam sie. Mialam tacie zawiezc ale juz dostal od cioci. Wiec nie szalalam z ciastem. Mamy ponad 200 piernikow wiec bedzie co jesc
Ugotowalam barszcz wigilijny , kapuste, groch, pieczarki z cebulka. Makielki zrobie rano, ryby tez bo wigilia jednak wspolna, bo tesciowa sie uparla. Idzie jescze dzis do pracy i niemialaby czasu zrobic nic. Atmosphera w miare. W 1sze swieto jade do taty. Wiec obiad tez juz podszykowany do zabrania.Tam sie spotkamy z moim jednym bratem. Z drugim nie wiem czy w ogole sie zobacze bo jego zona od 3 tygodni wszpitalu na podtrzymaniu ciazy . To juz 28 tydzien albo dopiero. Od poczatku komplikacje. Miala byc Julcia ale Julii wyrosło cos bardzo meskiego :-) i bedzie......uwaga..... D Y L a N
Dzieciaki juz sie nie moga doczekac prezentow
Wszystkie juz popakowane. Franka najwieksze. A jak kupowalam to krzeselko uczydelko to bylismy z nim i on chcial wyskoczyc z wozka jak je zobaczyl zobaczymy jak dlugo bedzie sie tym bawil bo dzieciom z reguly nudza sie szybko zabawki
Zaliczylam dzis fryzjera obcielam wloski i wymodelowalam. Zaraz bede prasowac kreacje calej rodzinki 3 koszule meskie bo Franko tez juz ma swoja heheh ale czas zlecial
nic lece buziaki dla dzieciakow i duzo sil dla Was kochane marcowki na ten jeszcze przedswiateczny czas. Lece kapac Frania.