reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie:)Dzięki za miłe przyjecie mojej facjaty w avatarku:)Nocka byle jaka , budziła się kilka razy.Pakuje manele i jedziemy do rodziców do Zgorzelca.W pierwszy dzień swiąt po sniadaniu do Głogowa do tesciów,Drugi dzień świąt w swoim domku sami:)
Zmykam bo jeszcze bułeczki maslane wstawiłam i czasu mi braknie.Miłych przygotowań i grzecznych maluszków kochane.

reklama
laski, a może z tą wasza energią któraś do mnie przyleci?? Tabasia, masz blisko ;-)
dziś ryba po grecku, sałatki dwie i sernik. haha ciekawe jak pójdzie. i jeszcze jedna łazienka została. i ogólne ogarnięcie. i jeszcze jedno pranie, zaraz wstawię :-)

frotka, a Ty jeszcze bułeczki! czuje sie przy was jakbym miała 2 lewe ręce.
Milenka do Ciebie baaaardzo podobna :-)

No no dziewczyny jak zwykle pełne energii od rana a ja mam mega lenia :zawstydzona/y: a tu tyle roboty dzisiaj robie śledzie i rybe po grecku. Odnośnie rybki po grecku wiem że jest wątek kulinarny ale zapytam tutaj jak pieczecie rybke to w samej mące czy dajecie normalną panierke bo robie pierwszy raz :sorry2:.
No i zostaje mi jeszcze łazienka, ubrać choinke i pomyć podłogi ehhh no i ostatnie zakupy :tak: mój się ucieszy
Miłego dzionka :tak:

frotka to prawda Milenka bardzo do Ciebie podobna :)

ja już sernik mam w piekarniku :)
kompocik z suszek się gotuje, zaraz ryba po grecku, sałatka makaronowa,masa do cycek murzynki się studzi. kurcze już prawie południe a tu jeszcze tyle pracy. mam nadzieję że dziś wszystko uda mi się przygotować tak aby jutro tylko rybkę usmażyć, przygotować stół a reszta potraw odgrzać.

Moni ja robię w panierce :)

hej Matki Polki moje kochane :-)

Widzę, że prace wrą ! Pięknie ... aż zawstydzona jestem. U nas Mimi ma głównie realizuje się w kuchni przed świętami - oczywiście planuję się dołączyć :zawstydzona/y:

Póki co zamówiłam sernik, a w temacie ciast to właśnie podjadam makowiec z lodóweczki ... Marciaa trzymasz się w postanowieniu?

Właśnie przyjechał kurier i przywiózł mi renifera Duży RENIFER na biegunach Duzo wzorów TANIO (1358528327) - Aukcje internetowe Allegro

jest piękny ... zakochałam się ! :-) Nie mogę się doczekać jak Antko dosiądzie go :tak:

Dopijam herbatkę z dzikiej róży (gardełko mi odmówiło posłuszeństwa ... już parę razy na lekcjach zaniemówiłam) i zmykam pod prysznic, potem ostatnie 2 lekcje przed świętami i wielkie leniuchowanie !

Frocia Głogów to chyba nie jest duży, hm? Mój Brat z żoną jadą tam na wigilie ... może będziecie siedzieć przy jednym stole ... ;-)

No no dziewczyny jak zwykle pełne energii od rana a ja mam mega lenia :zawstydzona/y: a tu tyle roboty dzisiaj robie śledzie i rybe po grecku. Odnośnie rybki po grecku wiem że jest wątek kulinarny ale zapytam tutaj jak pieczecie rybke to w samej mące czy dajecie normalną panierke bo robie pierwszy raz :sorry2:.
No i zostaje mi jeszcze łazienka, ubrać choinke i pomyć podłogi ehhh no i ostatnie zakupy :tak: mój się ucieszy
Miłego dzionka :tak:

Ja robie bez panierki :) Lekko tylko prusze maka.

Dobry :-)
Czym mniej spie i wiecej pracuje, to mam wiecej energii :szok::-D
Noska tak jak przypuszczalam, z pobudkami. O 6 rano wstal i sie przewrocil, walnal o szczebelki :-( Pozniej zaczal mnie brac na litosc i stal od str. naszego lozka, wiec go wzielam :-p I pospalismy do 8:20. Teraz drzemka, a ja na razie nic nie robie, wzielam tylko pryszniczek i wyszykowalam sie do lekarza. Al wstanie, obiadek i jazda. Boje sie korkow, bo ponoc cale miasto stoi :eek: A wieczorem jeszcze musimy jechac po prezent dla Ala, w miedzy czasie jeszcze cos dla M musze kupic.

Polusia Ty tez masz powera :-D
Frocia sliczne zdjecie, Milcia to cala mama :-)
Moni ja robie w panierce.
Ionka podaj adres ;))

W ogole to pierwsze moje takie swieta, wiec chce poczuc ta "magie" stania przy garach :-D:-D:-D
Dobra, zmykam.

Ostatnia edycja:
Witam sie Kochane:)

Ja juz wszystko mam posprzatane i prawie gotowe w kuchni.Nocka tym razem ok,Bartus sie przebudził po 22 troche go ponosiłam i sam zasnoł w łózeczku pobudek tylko 2 to i tak dobrze w porównaniu do ostatnich nocek.jutro juz M przylatuje fajnie.

frotka ładny avatarek córcia podobna do mamusi:)

Dobrego dnia:)

frotka potwierdzam Milka to calusia mamusia:-)
polusia Ty to w ogóle jesteś mróweczka!Powiedz co dajesz do sałatki makaronowej?
moni u mnie jest w panierce!
n&h też czuję się zawstydzona:zawstydzona/y:Ale obiecuję, że kiedyś zrobię u siebie Święta!:tak:Zdrowia dla gardziołka;-)

reklama
Wszystkim Wam życzę Wesołych Świąt! :)

Wesolych_Swiat_BN.JPG

Dzisiaj albo jutro rano wyjeżdżamy do mojej rodzinki, także prze jakiś czas nie będę zaglądała.

Buziaki dla wszystkich i Wesołych Świat i dużo prezentów :)

Do góry