reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Kurcze ja dopiero skończyłam łazienke sprzątać, mała nie mogła dzisiaj usnąć i zamiast podgonić w przygotowaniach to trzeba było chusiać :tak:
Jutro zostało jeszcze troszke do zrobienia i 2 wigilie do odchaczenia więc nie wiem czy uda mi się zajżeć na forum.

Kochane marcóweczki życze Wam, Dzieciaczkom i Waszym Rodzinom zdrowych, wesołych, pogodnych, pełnych ciepła i miłości Świąt Bożego Narodzenia.

Spokojnych snów życze.

Moim e-przyjaciółkom i ich rodzinom, pragnę złożyć szczere życzenia ciepłych, pięknych, rodzinnych, wesołych, pełnych wzruszeń, zdrowych, tłocznych, uśmiechniętych, wyjątkowych Świąt Bożego Narodzenia :-)
wesolych_swiat_459.png.jpg

Witam się na chwilkę o porze duchów.:-D
Ja dziś nóg nie czuję ale wszystko wykonane, jutro ostatnie porządki i można świętować.:-D
Marcia Ja jakbym chciała z Marcelkiem zaczekać z obcinaniem do roczku to niezłego hipisa miałabym w domu.:-D A i tak był już podcinany latem. Fryzjerka mówiła że jeszcze 9 miesięcznego dziecka z taką ilością włosów nie widziała.:-D

DZIEWCZYNKI KOCHANE ŻYCZĘ WAM CUDOWNYCH CHWIL SPĘDZONYCH W GRONIE NAJBLIŻSZYCH, GDYŻ PAMIĘTAJMY ŻE W CAŁEJ TEJ BIEGANINIE TO RODZINA JEST NAJWAŻNIEJSZA A NASZE DZIECIĄTKA SĄ NAJCUDOWNIEJSZYM DAREM JAKI MOGŁYŚMY OTRZYMAĆ, UŚMIECHU NA KAŻDY DZIEŃ I PEŁNYCH BRZUSZKÓW:-)

Zobacz załącznik 311639

Ostatnia edycja:
Witajcie świątecznie.
Ja mam juz zepsuty humor :confused: sebek wrrrrrrrrrrrrrrrrrr nie ma juz sil do niego. Ledwo oczy otworzy to leje krystiana , od rana musze łazić wkur*** :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeszcze na dodatek boli mnie ucho.

Lece cos robic, bo jeszcze barszcz musze ugotowac i kompot ale kompot juz sie robi.

MIlego dnia i wieczorku kochane:tak:

Kochane marcóweczki życzę Wam Wesołych Świąt, miłości, zdrówka, spełnienia marzeń :)

Wczoraj przyleciała moja siostra z mężem i odbierałam ich z lotniska. Potem jedliśmy obiadek u nas i powiedzieliśmy im o ciązy. Siostra oczywiście się ucieszyła, że bedzie podwójną ciocią. Oni też mieli nowinę. ZOSTANĘ CIOCIĄ!!!
Siostra jest w 7 tyg. ciąży. Taka jestem szczęśliwa :-):-):-)

Załączniki

• 1266.jpg
    1266.jpg
    14,6 KB · Wyświetleń: 18
reklama
Kochane marcóweczki życzę Wam Wesołych Świąt, miłości, zdrówka, spełnienia marzeń :)

Wczoraj przyleciała moja siostra z mężem i odbierałam ich z lotniska. Potem jedliśmy obiadek u nas i powiedzieliśmy im o ciązy. Siostra oczywiście się ucieszyła, że bedzie podwójną ciocią. Oni też mieli nowinę. ZOSTANĘ CIOCIĄ!!!
Siostra jest w 7 tyg. ciąży. Taka jestem szczęśliwa :-):-):-)
o ja Cie !! ale super !!!! ja tez chodzilam w ciazy razem z siostra urodzila dzien po mnie ale to bylo przy sebku

Do góry