reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej!:-)

Dzięki dziewczyny za miłe przywitanie po dłuższej nieobecności. Kochane jesteście.:tak:
Ja dziś dopiekłam jeszcze pierniczków, zobiłam paszteciki z kapustą i grzybami, podgotowałam barszczyk z jabłkami, teraz nachodzi a jutro dokończę. Został mi jeszcze seromakowiec i polukrować pierniczki, resztę pichci mama:-D Z małym jutro lecimy do fyzjera bo zarósł strasznie.:baffled: Jutro od rana jeszcze skoczę na ostatnie zakupki przedświąteczne, torebki na prezenty, pare pierdół itp.
W ogóle dziś fajny dzień, mieliśmy wigilię w gabinecie z moimi dziewczynami ( mam dwie dziewczyny, które ze mną współpracują) i udało nam się z M wygospodarować dla nich na premię świąteczną, wręczyłam ją im w takich ładnych ozdobnych kopertach. Ale mnie wyściskały a ja się bardzo cieszę bo wiem że na nią zasłużyły.:tak:
Tabasia Super że u koleżanki wszystko dobrze. Niech spokojnie donosi ciażę.
Co do płci kolejnego dziecka też bym się skłaniała ku drugiemu chłopczykowi ale pod warunkiem że trzecia będzie dziołszka:-D Ale wiadomo najważniejsze żeby było ZDROWE!

reklama
frotka, polka, jak nawet czytam o tym, jakie dumne sa mamy ze swoich dzieci, to nie moge się sama doczekać :-) ach, piękne to :-) ja to nawet, jak moje pierwszaki na ślubowaniu recytowały i spiewały, to miałam łezki w oczach, więc jak kiedyś Ol bedzie deklamować, to będe ryczeć jak bóbr!

zrobiliśmy listę ostatnich zakupów. jak zawsze ostatnie okazały sie nienajmniejsze ;-)

Paaaaaaaaaaaaaadam!!!!!!!!!!!!!!!!
Wlasnie skonczylam.
60 pirogow, 32 uszka, sernik, krokiety, 3 makowce i szynka. Do tego 3 prania, teraz sie susza :-D
Jutro tylko pierniczki, sledzie i salatka jarzynowa, zupy i rybka w piatek i mozna swietowac :-)
No i ogarnac chatke, ale bez szalu.
Niestety Mlody zaliczyl juz chyba z 6 pobudek, boje sie myslec co bedzie dalej, a rano musimy wstac, pozniej on na drzemke, a ja wskrzesze urode nieboszczke i do lekarza :baffled: Na rzesach bede chodzic, ale co tam, swieta raz w roku. Zmykam! :*

hejka
ale nocka
zasnał wczoraj o 20 i co chwile płakał do 23...w nocy ktoś z nas wziałgo do łózka- dobre co? he he nie pamietlaismy kto go przeniósł...ale tez z nami nie spał dobrze kręcił się strasznie
może żeby wkoncu ią bo ma mocno opuchnięte dziąsła
dzis dzień pieczenia w południe wpada kolezanka to zajmie mi się maluszkiem :)
wy dzisiaj pewnie duzo macie roboty z rana...........

polka- zdolne masz dzieci nie podlega to wątpliwosci!!! ja też bede ryczec jak bóbr jak Niko bedzie recytował wierszyk... ( o ile bedzie chciał ;P )
Tabasia- ale zes narobiła wow
ajentka- chcesz trójeczke? no proszę...Nikodem tez juz zarosłza uszami ale nie obcinam poczekammdo roczku:)
frotka- ale Milusia jest podobna do Ciebie!!!

Ostatnia edycja:
Tabasia cieszę, że z ciążą koleżaki wsio ok, powodzenia dla niej na kolejne miesiące i zdrówka dla babci! No i podziwiam Cię, że aż tyle sama narobiłaś - pracowita mróweczka z Ciebie;-)
marela buziale dla synka i życzę poprawy relacji z M, żeby w Święta zapanowała między Wami lepsza atmosfera - nie łam się, będzie ok!
polka frotka zazdroszczę wzruszeń, ale już niedługo i nas to czeka:tak:
frotka fajny avatarek:tak:

A w ogóle to witajcie! Już jutro będziemy się tu ściskać i obcałowywać świątęcznie Kochane moje:tak:Fajnie!:-)A nocka ok - Mały spał od 20 do 6.45, o 7 zjadł, pobawił się trochę i teraz drzemkuje. Po nocy zauważyłam jakąś krostkę u niego na dolnej wardze - nie wiem co to:confused:Wygląda troszkę jak opryszczka - może to od tego błota co je wczoraj miał na twarzy???
No nic, idę kurze zetrzeć!
Miłego dnia:happy2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień dobry :)
ja tylko na chwilkę bo idę piec sernik. nocka super cała przespana tylko Julkę coś brzuszek bolał i płakała, mam nadzieję że nic złego się nie dzieje. mała teraz łobuzuje po domu a ja się zastanawiam co zaraz zepsuję :)

Tabasia jak mała mróweczka praca wrze :)

myszowata kurcze oby to nie była opryszczka

lecę do kuchni :) nie przemeczajcie się kochane :)

Witam!
Pol nocki u nas spoko a po 2 musialam wstawac chyba ze 100 razy. Caly czas pojekiwala, nie wiem czemu, pewnie zeby. Teraz drzemie a ja jak chyba Wy wszystkie urzeduje w kuchni. Jarzynki na salatke sie gotuja, rybka na rybke po grecku sie rozmraza, schabik sie marynuje. Zaraz bede robic farsz do pierogow. No i jeszcze zostaly lazienki. M wiesza swiatelka na zewnatrz.
Uciekam!! Zycze milego i mimo nawalu pracy niemeczacego dnia!!

Witajcie!

marela spoznione buziaki dla Alanka!!!i oby z M sie poprawilo...

frotka sliczny nowy awatarek!

Dziewczyny ilez wy sie narobicie!!!Skad macie energie????Ja to nawet z 1/10 waszych dan nie bede miala....Tylko 2 salatki, za ktore zaraz sie biore....A nocka podobna, pojekiwania cala noc, do tego pozarlam sie z M w srodku nocy....ech..kiedy my sie wyspimy?

Milego Dzionka!!!

reklama
dzien doberek,
u nas dzis pakowanko sie szykuje bo wieczorkiem jedziemy...

nocka oki, tylko pobudka znowu o 6:szok: i teraz godzinne usypianie, slanial sie na nogach ale stal!!:-D
no nic zabieram sie bo sie nie wyrobie;-)

milego dzionka pracusie!!;-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry