reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Kurcze dziewczyny podziwiam Was że wszystko gotujecie same na święta naprawde :tak: mnie brakuje zapału do pichcenia, pozatym święta i wigilie spędzamy u rodziców więc w domku tylko posprzątam i starczy :tak: wczoraj pomyłam okna i poprałam firanki, dziś biore się za kuchnie i łazienke. Taki jest plan oczywiście ale co z tego wyjdzie to zobaczymy :-D
Smyk wstał więc ide kaszke dać, potem nadrobie. Życze miłego dnia

reklama
Ufff.....zatynkowałam wokol okien bo byly wymieniane latem i do tej pory nikt tego nie obrobil wiec sie zabralam.
Sciana w lazience juz starta ,strszanie mnie bolą ręce od tarcia tego gipsu sufit zostawilam K, niech juz bedzie koniec bo nie wiem jak sie wyrobie a jutro juz zaczynam gotowac.
I Krystiański sie obudzil wiec lece mu dac obiadek i troszke odpocząć.
Śpiąca sie zrobilam okropnie noo a tu jeszcze klientka wieczorem jeeeeeeeeju.

Dziewczynki dziekuje za pomoc.

mnie brakuje zapału do pichcenia, pozatym święta i wigilie spędzamy u rodziców więc w domku tylko posprzątam i starczy :tak: wczoraj pomyłam okna i poprałam firanki, dziś biore się za kuchnie i łazienke. Taki jest plan oczywiście ale co z tego wyjdzie to zobaczymy :-D
Ojjj zazdroszcze :-) Ale powiem szczerze, ze to pierwsze swieta, ktore robie sama, zawsze byly u rodziny :-D
M wroci z pracy to go oddeleguje do sprzatania, a ja bede pichcic ;-)

Chcialam wyjsc z mlodym na sanki, ale u nas taka sniezyca ze nie da sie wyjsc z domu. Natalka wlasnie przyszla bo tak pada, a do tego strasznie wieje. Mam nadzieje, ze M bez problemu dojedzie z pracy. Ja zabralam sie za kuchnie oj latwo nie bedzie:no: Tyle sprzatania musze jeszcze Natalki pokoj obskoczyc tez ma pelno ciuchow i zabawek do oddania. A jeszcze M dzisiaj bigosik bedzie robil. Ja jutro zrobie rybe po grecku i salatke, a reszte mamy od mamusi:-)

Dobrze,ze Pawełkowi nic nie jest!Kurcze jak to trzeba uważać:( T pojechał do przedszkola na drugi koniec miasta jak wrócą to razem ubieramy choinkę.Narazie Milli siedzi na podłodze i łapie za igły choinki i woła da:)
Wieczorem włosy farbę bom siwa juz w odrostach a jutro na występy do przedszkola:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry