reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

na snieg, taki mokry roztopiony brudny, nawet nie wiem jak to sie stalo...:szok:

ale to dzielny chlopczyk:tak:, wrocilismy do do domku i spokojnie ze smakiem wypil 180ml nutramigenu:-):szok:

reklama
Mój smyk ma znów drzemke zmeczył sie zabawą i molestowania kuzyna.Bartus lubi dzieci i jak ich widzi to wscieklizny dostaje i zuca sie na nie:-).Ja sobie za chwilke kawki wypije cos od paru dni mi głowa boli.

Dziekujemy za zyczonka :-))
frotka masz racje nie dawno miał poł roczku teraz tkai byk się robi....albo inaczej diabeł rogaty :-)
Byłam w carrefourze nakupiłam na swieta jedzonka dla małego ale kolejki...masakra i jeden wielki syf.
Mnie cos mdli...Ł. bierze Nikiego i jedzie do dziadków a ja zostaje w domu zdrzemne się

Frotka wklejaj swoje zdjęcie juz dawno Ci miałam to napisać! ;-)

ciasto upieczone, ciasteczka udekorowane, mała śpi więc czas dla siebie :)

k_aralajna dobrze że się nic nie stało i fajnie że Pawełek zjada nutra :)

frotka wklejaj zdjęcie :) czekamy

Dziewczyny ja już po. Maleństwo ładnie rośnie :-)
Moja szyjka jest "długa jak łabędzia" Ma 4 cm.
Po zmolestowaniu lekarki o płeć powiedziała, że nie jest pewna, ale chyba coś tam dynda.
Więcej dowiem się 18 stycznia na usg połówkowym. Trzeci chłop w domu (a z psem czwarty) to będzie wyzwanie :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Marciaa- wszystkiego naj naj dla synusia

No posprzatalam. Jutro jeszcze gora i koniec. oj ja mi sie nie chcialo. Kregoslup boli.
M zrobil golabki, a jutro bigosik. Postaral sie chlopina

Do góry