reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dziewczyny ja już po. Maleństwo ładnie rośnie :-)
Moja szyjka jest "długa jak łabędzia" Ma 4 cm.
Po zmolestowaniu lekarki o płeć powiedziała, że nie jest pewna, ale chyba coś tam dynda.
Więcej dowiem się 18 stycznia na usg połówkowym. Trzeci chłop w domu (a z psem czwarty) to będzie wyzwanie :-D

Super ze wszystko dobrze. Zazdroszcze wam troszke tego wspanialego stanu.

reklama
Witam! Troche Was podczytywalam ale nie mialam czasu odpisac. Ogarnela mnie przedswiateczna goraczka:)
Ale wigilia dla 4 facetow i dla mnie to nielada wyzwanie. Juz posprzatalam i cos tam upichcilam. Jutro jade do mamy, bedziemy piec jakies ciasta. Dobrze, ze M zajmuje si eOla bo nei dalabym rady. Mamy juz kolejnego zabka. Jakos dziwnie wychodza bo wyszla nam lewa dwojeczka. I mam wrazenie, ze jedynka jakos krzywo rosnie:(
Marciaa 100 lat dla Nikodema!!

ramari

kochane pamiętacie Anie z wątku pomocowego? kilkałyśmy dla niej na mebelki. dziś urodziła zdrową córeczkę :)
Wlasnie mialam kiedys pytac o Anie!:) Super, ze juz dzieciatko na swiecie! Polusia moze jakies zdjatko bedziesz miala to pokarz nam mala kruszynke Ani.
Po zmolestowaniu lekarki o płeć powiedziała, że nie jest pewna, ale chyba coś tam dynda.
Więcej dowiem się 18 stycznia na usg połówkowym. Trzeci chłop w domu (a z psem czwarty) to będzie wyzwanie :-D
Super, ze fasolinka zdrowa!! Hihih bedziesz krolowa w domu z tyloma facetami:)

Milego wieczoru!

Kochana, daz sobie super radę :-) a oni sie Tobą będą opiekować :-)

u mnie dziś młyn.
Ol spała tylko raz!! i żeby jeszcze długo, ale nie, pospała tyle, co zawsze. teraz M. ja na górze usypia, ale słyszę, jak walczą... taka zmęczona, że wrzeszczy.
mimo tego dziś ekspresem zrobiłam pierniki. jeszcze trzeba polukrować.
ogólnie jestem padnięta.

hej Laski :-)

Czas mi śmiga przez palce niemiłosiernie ... zawsze przed świętami tak jest :dry: Już troszkę się i swoje otoczenie ogarnęłam więc wdepnęłam do Was przed snem :happy2:

Dzisiaj przyszła moja kumpela z bąkiem dla Antosia ... wypas mówię Wam :tak: i jeszcze dostaliśmy piłkę z czółkami do skakania ale jeszcze nie napompowana do końca więc nie wiem czy zabawa przednia (ale sądząc po tej cioci to na bank prezent trafiony - jest na wczesnym wspomaganiu podyplomowo a na co dzień z dzieciakami pracuje)

Od jutra gotowanie z moją Mimi zaczynamy ... yupi ! Kocham święta !!!

Dzisiaj moja uczennica przyszła do mnie z altówką żeby zagrać Antkowi na żywo ... dziewczyny dech mi zaparło !!! mam filmik, postaram się na dniach wstawić :-)

Kładę się spać - na razie Miś mój śpi ale nie mam żadnej gwarancji że potrwa to dłużej niż godzina :-(

Buuuziak

Niko sto lat bykuuuu ! i lista 8 miesięczniaków zamknięta :))) ach pamiętam jak już wszystkie laski były rozpakowane i tylko garstka (w tym ja i Ty) czekała :blink:

ramari bardzo się cieszę, że wszystko ok z fasolkiem ;) ... ja chyba bardziej na 2giego chłopaka bym liczyła heheh i tak dziwnie mi się, czyta yre , że "nie będzie nam dane mieć parkę" ;)

ionka a ja ekspresem zamówiłam sernik w cukierni heheh ;)

Ostatnia edycja:
polusia super, przekaz gratulacje dla Ani!!!

ramari dobrze, ze z fasolka wsio ok, ale to jeszcze duzo za wczesnie jaka to plec, wiec sie nie martw..a no i lekarze sie myla w tym...

Hej kochane ja tylko na chwilke bo moj kochany M leży z noga w gipsie od kostki az parwie po samą doopę:/ złamanie z pęknieciem kostki-tak się konczą kameralne imprezki z moim bartem ktory wroicil z Norwegii!! i przez to wszytkie plany poszły sie je***ć :( bo na 1 dzien swiat mielismy jechac do mojej mamy do Ostrołeki ja mialam tam zostac do Sylwka bo u kumpeli mielismy spedzac a tak mam w domu 2 dzieci!!!!!!!!!!!! i 7 tyg wyjete z życia bo nic nie moze zrobic nawet malej utrzyamc z takim mega gipsem- za tydzien ma miec konsultacje i moze mu zminia na lekki gips ale to juz bedzie po ptakach bo świeta tylko u teściów a tak miliemy jeszcze odwiedzic w świeta 3 naszych chrześniaków i przy okazji pochwalić sie nasza córcią bo wiele okazji nie ma:( jestem wściekła!!!!

a my wrocilismy z basenu, ale sie zmeczylam uf:-)
a mlodemu mleko juz podchodzi bo wypil 210 wieczorkiem, tyle przynajmniej...;-)

dronka pamietaj zlosc pieknosci szkodzi!!;-) nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem, juz tego nie zmienisz wiec nerwy na bok, dokladnie 2 lata temu moja siostra miala identyczna akcje w okolicy swiat, i w sylwestra siedzieli sobie w domku, dasz rade!!
a nie mozecie jechac z noga w gipsie????

ramari ciesze sie ze z dzidziusiem wszystko oki:tak:

a pierniki to polukruje jutro;-) dobrej nocki!!

a my wrocilismy z basenu, ale sie zmeczylam uf:-)
a mlodemu mleko juz podchodzi bo wypil 210 wieczorkiem, tyle przynajmniej...;-)

dronka pamietaj zlosc pieknosci szkodzi!!;-) nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem, juz tego nie zmienisz wiec nerwy na bok, dokladnie 2 lata temu moja siostra miala identyczna akcje w okolicy swiat, i w sylwestra siedzieli sobie w domku, dasz rade!!
a nie mozecie jechac z noga w gipsie????

ramari ciesze sie ze z dzidziusiem wszystko oki:tak:

a pierniki to polukruje jutro;-) dobrej nocki!!

To ładnie mu smakuje to mleko mój wypijał mało.

reklama
Witam sie z domowego szpitala... obie córy chore ale pełne energii....a ja ... masakra... dobrze że w tym roku tylko rodzice na Wigilię wpadają a reszta wychodne bo nie dałabym rady ..
Ramari - super że dzidzia OK i rośnie jak na drożdżach.
Jak tak czytam o Ramarii i Yra to troszkę zazdroszczę tego stanu...było fajnie.:tak:!

Jutro czeka mnie wyprawa po zakupki , pewnie w sklepie będzie młyn...

Dobranoc!!!

Do góry