reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej:-)No i zaczynamy kolejny dzień:-) Nocka u nas ok - Mały spał 20-7, tylko ja jakoś długo zasnąć nie mogłam...
polusia a jak Ty spałaś?
karalajna jak tam z nowym mlekiem Wam idzie?
polka super, że kaska na koncie:-)

Miłego dnia:-)

reklama
dziewczyny i ja witam.

polka no widzisz przelali wcześniej :) jednak mają chyba serce i wiedzą że przed świętami ludzie kasy potrzebują.

dziewczyny czekamy na relacje z nocki :)

Witajcie,
U nas nocka z jedna pobudka, chyba zeby wychodza bo wczesniej tez tak bylo. NO ale dałam mleczko i zasnąl szybko.
Oczywiscie lazienka dalej nie zrobiona :/ Ale dywan wyprałam na szczescie jedno z glowy. Jutro juz sie biore za gotowanie bigosu.
A wlasnie mamuśki , ktore pieczą rolade makową, ja oczywiscie bede kupowalam gotowy mak helio i tam w puszce jest 900 gram chyba tak? on starczy na 2 rolady czy jedna ?

My juz po sniadanku, Sebek oczywiscie jak zwykle zamiast jesc to gada i sie bawi, ehhhh co za łobuz.
Musze zaraz zabierac sie za pranie i sprzatanie do konca no i ta lazienke chce dokończyć. Musze poprosic tescia zeby sie zająl sebusiem to bym ją szybko zrobila.
Jakiś obiad musze wymyslić. Chyba leniwe dzisiaj zrobie. Bo szybko i Sebi lubi.
lece Myszki cos robic bo juz mi dzieci zadyme robią.
Milego dzionka. Wpadne jak znajde chwilke

hej.
nocka w miare. Oczywiscie 2 razy jedzenie, co chwile moje pobudki, bo a to smok, a to picie.. ehh... ale nie wstal na nogi.

Dzisiaj dalej bedziemy sie usypiac sami.
zobaczymy

lece zrobic jesc dziecku :-)

witajcie
u nas wstał na nogi dopiero o 7...juhu...wzielam go na godzinke do siebie i polezelismy sobie
nockawmiarę pare razy wstałam smoka dać
mi wczoraj było tak fjanie jak siedział okrakiem w moja strone i sie wtulił i zamykał oczka...kurczę tak usypiał jak był noworodkiem... :))))))))

Polka super ze kasa wpłynęła ! :-)
czy Wasze maludy tez tak długo jedza sniadanie...Nikiego wszystko interesuje chomikuje w buzi i je..czasem 30minut modlimy sie nad miska...
a zeszly tydzien 5 minut i po sniadnaiu było...nie kumam :-)

Marciaa tak! Franko też chomikuje i wszystko inne go zajmuje tylko nie jedzonko! Kiedy przyjdą czasy, że dam kanapkę w rękę i to będzie śniadanie?;-)

Witajcie!!

Marciaa buziaki dla Nikiego!!!

polka super, ze kaska juz jest!!!

polusia zdrowka!mam nadzieje nocka byla spokojna!

Nocka znowu bezsenna, co godzinkie pobudki...hehehehe...pewnie praca mnie wykonczy....moze wtedy troche schudne :-p
U nas znowu -10!!!Ale jak bedzie slonce to wychodze na dwor, mam dosyc juz tych czterech scian...

Milego Dzionka!

witam:-)

pawel przespal noc po czym rano wypil 150 ml nutra, wiec nie jest zle, ale tak mi zal tego mojego maluszka, on tak lubi sobie pojesc a tu polowy jego przysmakow nie moze:-( skad takie g.... sie biora??

polka
fajnie ze pieniazki sa swieta beda spokojniejsze:tak:

marciaa zyczonka dla nikosia:tak:

my tez na spacerek dzis pojdziemy tylko nie wiem czy sankami czy wozkiem, ale chyba snieg jeszcze jest...

milego dzionka!

reklama
witajcie
u nas wstał na nogi dopiero o 7...juhu...wzielam go na godzinke do siebie i polezelismy sobie
nockawmiarę pare razy wstałam smoka dać
mi wczoraj było tak fjanie jak siedział okrakiem w moja strone i sie wtulił i zamykał oczka...kurczę tak usypiał jak był noworodkiem... :))))))))

Polka super ze kasa wpłynęła ! :-)
czy Wasze maludy tez tak długo jedza sniadanie...Nikiego wszystko interesuje chomikuje w buzi i je..czasem 30minut modlimy sie nad miska...
a zeszly tydzien 5 minut i po sniadnaiu było...nie kumam :-)
Marcia tylko nie przyzwyczajaj tak zasypiac, moj wlasnie tak zasypial i w zadnej innej pozycji nie chcial. Jak przychodzil czas lulania to odchylal sie do tylu na poduszke i bujaalaaaam..

Dziewczyny poranna drzemka - > zasypianie w 10 min :-D:-D

Do góry