Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Laski długo wasze maludy robiły smółki??moj wczoraj 4 razy tkaie konkret a dzis zero kupy;/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wrocilam do domku. Szczesliwa jak diabli. Maluszek spi od godziny nakarmiony. Podroz super zniosł nie pisnał ani razu
Weszlam do domku a tu niepsodzianka pełno balonów i 100 tulipanów pokoik pieknie zrobiony normalnie wyc mi sie chciało
Mam takiego powera jak nigdy mimo ze w ciagu 2 dni spalam 4h
Trochem nie martwi westia karmienia cycem bo nawału brak młody ssie ale jeswt tak duzy ze nie wysarczy i dałam mu 40 ml NAN bo tak płakał ze zmeczenia...odciagnelam cos laktatorem moze
pobudze troche cycki...
mowilam ze nie chce karmic piersia ale jakos mi dziwnie go całkowicie odstawic...
mały ma lekką zołtaczkę ale mam obderwowac a jutro jechac zmierzyc bilirubine
Moja Basia pierwszą smółkę zrobiła na mój brzuch podczas porodu, a potem jeszcze przez dwa dni smółka, później zielona i stopniowo coraz bardziej żółta.
Dziewczyny mam pytanie do tych co karmią piersią, czy macie jakieś niezawodne sposoby na zagojenie się popękanych brodawek?? Próbowałam już wielu sposobów - wietrzenie, smarowanie resztką mleka, napar z szałwi, bepanthen i jak na razie to wydaje mi się, że jest coraz gorzej więc jak Mała zasysa to się zwijam z bólu. Nie myślałam, że z karmieniem piersią będę miała tyle problemów...
Chyba tylko lekarz może pomóc.dziewczyny co na grype zoladkowa bo strasznie sie mecze