reklama
u nas trzecia nocka z rzedu taka: mały usnął ok 22...obudził sie przed 2 i zjadł 1 cyca... później obudził sie po 5 i drugi cyc... po 6 doprawił znowu mlekiem. Ach...i wczoraj i dziś jest spokojny
Mam do was pytanie - jak czyścicie uszy maluchom??
Mam do was pytanie - jak czyścicie uszy maluchom??
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Madzia- bez przesady chodziło mi o długie leżenie, spanie w leżaczku. moja też spedza z godzinę dziennie w bujaczku, kiedy np. robię obiad, a ona nie spi
To tak do dwóch godz bede go miała,chyba ze usnie to go przeniose do łózeczka
moniSkaBe
Fanka BB :)
a moj Pawel wprost uwielbia siedziec i spac w foteliku samochodowym.
i musze Wam powiedziec ze druga noc spimy na brzuchu. Bo inaczej nie chce usnac. Tylko u mamy na cyckach. Na plecach nie, a na boczku nie mozna, bo podobno moze dostac przykurczu stawu. Wiec zostal nam brzuch.
Strasznie sie balam ta pierwsza noc. Ale pieknie podnosi glowke i przewraca nia na boki.
i musze Wam powiedziec ze druga noc spimy na brzuchu. Bo inaczej nie chce usnac. Tylko u mamy na cyckach. Na plecach nie, a na boczku nie mozna, bo podobno moze dostac przykurczu stawu. Wiec zostal nam brzuch.
Strasznie sie balam ta pierwsza noc. Ale pieknie podnosi glowke i przewraca nia na boki.
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
a moj Pawel wprost uwielbia siedziec i spac w foteliku samochodowym.
Mój lubi na boczku spac,ale najlepiej na plecach.
moniSkaBe
Fanka BB :)
ja sie dolaczam do pytania o uszy.
Podczas kapieli moczycie uszy w srodku?
o jak ja uwielbiam nabiał...a zwłaszcza twaróg <mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
przed ciążą potrafiłam w pracy nawet jeść płatki z mlekiem lub jogurty...i tak dzień w dzień.... w ciąży tez dużo nabiału chłonęłam - więc może mój młody nie będzie uczulony...hmmm... jak na razie uważam bo odstawiłam mleko w czystej postaci (za namową pediatry - aby kolek nie było)...ale jogurty jem - naturalne i owocowe...no i oczywiście twarożek - dziś zrobię z pietruszką i szcypiorkiem które hoduję w donicy na balkonie
przed ciążą potrafiłam w pracy nawet jeść płatki z mlekiem lub jogurty...i tak dzień w dzień.... w ciąży tez dużo nabiału chłonęłam - więc może mój młody nie będzie uczulony...hmmm... jak na razie uważam bo odstawiłam mleko w czystej postaci (za namową pediatry - aby kolek nie było)...ale jogurty jem - naturalne i owocowe...no i oczywiście twarożek - dziś zrobię z pietruszką i szcypiorkiem które hoduję w donicy na balkonie
ja sie dolaczam do pytania o uszy.
właśnie ponoć nie można moczyć - tak mi moja mama powiedziała, tzn żeby sie tam nie nalało wody...ale nie wiem jak mu czyścić bo, ...Miki ma ta wysypke i ona też jest na uszach i jak skóra schodzi to wtedy uszka ma brudne bo ta skóra się tam lepi itp. może oliwkować po wyczyszczeniu???
reklama
Y
yra245
Gość
ja też bym się bała .