reklama
kasiamaj
mama 2007/2010
ionka-witaj-no to masz ten sam termin co ja
riterka-super fasolcia :-)-gratki.
riterka-super fasolcia :-)-gratki.
witajcie marcoweczki!
ja koncze wlasnie 8 tydzien mam termin porodu na 28 luty albo 1 marzec.. dopiero na nastepnym USG mi wyjdzie, kiedy dokladnie.
2 razy mialam USG, czuje sie super, nie mam zadnych objawow, wymiotow itp. Oby tak dalej!
ja koncze wlasnie 8 tydzien mam termin porodu na 28 luty albo 1 marzec.. dopiero na nastepnym USG mi wyjdzie, kiedy dokladnie.
2 razy mialam USG, czuje sie super, nie mam zadnych objawow, wymiotow itp. Oby tak dalej!
ionka
Fanka BB :)
wow Riterka jaka piękna fasolka
Kasiamaj- bardzo się cieszę
ja byłam na usg w piątek, mój Kosmita miał 2.9mm, mam nadzieję, że dziś już więcej
dziś znowu musiałam odwiedzić lekarza, bo przez cały dzień plamiłam... dostałam duphaston i mam się zgłosić za 2 tygodnie...
Kasiamaj- bardzo się cieszę
ja byłam na usg w piątek, mój Kosmita miał 2.9mm, mam nadzieję, że dziś już więcej
dziś znowu musiałam odwiedzić lekarza, bo przez cały dzień plamiłam... dostałam duphaston i mam się zgłosić za 2 tygodnie...
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ionka napewno wszystko bedzie ok ja plamila rawie tydzien najpierw brazowe plamki potem dwa dni zdarzylo sie jednorazowo na czerwono bbrrrr ale lekarz mowil ze ok jest... za to dzisiaj brzuszek mnie nie boli od wczoraj i sie martwie
riterka super dzieciaczek !!! gratulacje ;-) ja lece 30 lipca na kolejne usg ale serduszka juz widziałam :-)
w ogole wiecie co?? ja sie zastanawiam jak ja bede wygladala z taka wielka kandacharą chodzi mi o wozek bliźniaczy oczywiscie .... jeszcze mieszkam na 7 pietrze no nic jak było "raz a porządnie":-) to teraz trzeba sie martwić
riterka super dzieciaczek !!! gratulacje ;-) ja lece 30 lipca na kolejne usg ale serduszka juz widziałam :-)
w ogole wiecie co?? ja sie zastanawiam jak ja bede wygladala z taka wielka kandacharą chodzi mi o wozek bliźniaczy oczywiscie .... jeszcze mieszkam na 7 pietrze no nic jak było "raz a porządnie":-) to teraz trzeba sie martwić
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
Kochane na DISCOVERY CHANEL zaczął się fajny program od poczęcia do narodzin polecam
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Czesc Mamuski!
Troche mnie tutaj nie bylo, nadrobilam zaleglosci i odpisuje szybciutko :-)
Riterka super zdjatko! Jestem pod wrazeniem :-)
U mnie w pracy nie moge powiedziec do 4 miesiaca, bo inaczej moga mnie zwolnic a moj M juz mowi, ze brzuszek mi szybko rosnie i co teraz?
A co u mnie? Chyba lepiej niz dobrze Czuje sie wysmienicie, @ nie dostalam, prawie zadnych bolow brzuszka, piersi urosly bola troszeczke, ale zauwazaylam, ze jak mam dobrze trzymajacy biustonosz, to nie czuc totalnie nic. Zadnych mdlosci :-):-) Tylko zawsze jak sie klade spac, to umieram z glodu, pomimo, ze wczesniej jadlam kolacje Wstaje w nocy na siku kilka razy, ale zawsze tak mialam... Martwi mnie tylko, ze moja ciaze bedzie prowadzic lekarz rodzinny, bo po ostatniej wizycie jestem troszke rozczarowana. Malo szczegolow i zainteresowania... Juz sie nie moge doczekac USG!!! A powiedzcie mi, bo piszecie, ze juz w 6 tygodniu widac serduszko Czy mam liczyc 6 tydzien ciazy od @ czy od zaplodnienia? Bo nie wiem
Trzymajcie sie cieplutko Dziewczynki i nie dajcie sie tym dolegliwosciom
I nie piszcie tak duzo, bo nie nadrabiam
Troche mnie tutaj nie bylo, nadrobilam zaleglosci i odpisuje szybciutko :-)
Riterka super zdjatko! Jestem pod wrazeniem :-)
a mnie dzisiaj nawiedziły pierwsze mdłości i to gdzie? w pracy! A tam jeszcze nic nie wiedzą o ciąży, bo wydaje mi się że jeszcze trochę za wcześnie żeby mówić...
U mnie w pracy nie moge powiedziec do 4 miesiaca, bo inaczej moga mnie zwolnic a moj M juz mowi, ze brzuszek mi szybko rosnie i co teraz?
Ja tezDziewczyny, a macie może śluz? Ja mam taki żółty
Fajna fota, ja tez zrobilam kilka testow i smiesznie to wygladalo jak wszystkie walaly sie gdzies po domu na lawie, na szafce, w lazience, nawet jeden byl w samochodzieZobacz sobie jakie ja miałam liche kreseczki (ten duży test jest bardziej czuły, a kreseczka nabrała koloru dopiero po przepisowym czasie)
Blizniaki?!?!?! WOW! Ale sie wzruszylam! :-) Gratuluje Mississ!to moje bobaski w 6/7 tyg ciazy do gory nogam sobie siedza jeden ma glowke to ten na dole ma przy glowce ogonek swoj kiepskie usg miala bo nie widac lini oddzielajacej dzidziaski od pecherzyka no ale na dole po prawej jest glowka drugiego a nad nim wisi drugi robaczek :-)
A co u mnie? Chyba lepiej niz dobrze Czuje sie wysmienicie, @ nie dostalam, prawie zadnych bolow brzuszka, piersi urosly bola troszeczke, ale zauwazaylam, ze jak mam dobrze trzymajacy biustonosz, to nie czuc totalnie nic. Zadnych mdlosci :-):-) Tylko zawsze jak sie klade spac, to umieram z glodu, pomimo, ze wczesniej jadlam kolacje Wstaje w nocy na siku kilka razy, ale zawsze tak mialam... Martwi mnie tylko, ze moja ciaze bedzie prowadzic lekarz rodzinny, bo po ostatniej wizycie jestem troszke rozczarowana. Malo szczegolow i zainteresowania... Juz sie nie moge doczekac USG!!! A powiedzcie mi, bo piszecie, ze juz w 6 tygodniu widac serduszko Czy mam liczyc 6 tydzien ciazy od @ czy od zaplodnienia? Bo nie wiem
Trzymajcie sie cieplutko Dziewczynki i nie dajcie sie tym dolegliwosciom
I nie piszcie tak duzo, bo nie nadrabiam
reklama
ja mialam pierwsze usg w 7 tygodniu i juz serduszko bilo (od ostatniej @ to bylo). Mysle, ze mozesz sprobowac chociaz, jesli planujesz usg za tydzien, dwa, lepiej poczekac, niz dziecko tyle razy stresowac
Ja juz powiedzialam w pracy, ze jestem w ciązy, na razie tylko szefowi, ale jutro wezme jakies ciastka do pracy i powiem calemu teamowi.. ciekawa jaka bedzie reakcja.
Dopiero kilku kolazankom powiedzialam
Ja juz powiedzialam w pracy, ze jestem w ciązy, na razie tylko szefowi, ale jutro wezme jakies ciastka do pracy i powiem calemu teamowi.. ciekawa jaka bedzie reakcja.
Dopiero kilku kolazankom powiedzialam