reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ze mnie juz w domu sie smieja.Bo otwieram oczy wstaje i po 15 minutach znowu padam ze zmeczenia. Juz sie martwilam ze ze mna cos nie tak.Za to w nocy moge caly czas nie spac.Tak mialam ze synem.Za to z niego byl zawsze spioch. I od poczatku noce cale przesypial

To pewnie dlatego ze nasz organizm ma teraz ciezka prace do wykonania. I musimy sie poddac:) W kponcu cudowne dzielo tworzymy:-)

HEj:-D
Mnie dziś cały dzien brzuszek pobolewa:-(
Jutro mam wizyte u gina:tak:Może już zobacze serduszko;-)
Ah.. nie moge się doczekac ale jestem tez pełna obaw bo jedna moja kolezanka z innego forum poszła zobaczyc serduszko i okazało się, że nie bije i usuwali jej.. :-( Ale musze byc dobrej myśli:tak:

Agniesiak85 napewno wszystko będzie dobrze :tak: i zobaczysz serduszko :-) Także jutro czekamy na wieści.​

hej
rany ale macie spida :-D-nie było mnie kilka godzin a tu już tyle napisane :tak:
my dziś byliśmy z synkiem na wizycie u alergologa-wszystko ok!
a przed południem walnęłam sobie z małym drzemkę on 2.5 godz.ja 2-:-D:szok:-sama w szoku jestem że tak długo....widocznie brak nam było.

caroline-u mnie tak samo z tymi kreskami było......
blueberry-ja też miałam taki uziowy test :-D:tak:-śmiechu było że może to jakiś znak na dziewczynkę????
Amonit-a z pierwszą ciążą miałaś normalny poród czy CC?
missilis-dobre z tą rozbiórką testu :-D
igi-ja jak wylądowałam w 6 tyg.z pierwszą ciążą w szpitalu to mi robili USG-wtedy widziałam serduszko jak pulsuje.
owlrene-mój mały robi cacy cacy brzuszkowi i pokazuje palcem mówiąc dzidzi.
rybka-oby te dolegliwości dały Ci szybko odpocząć.
candy-ja mam -bóle tak jakby na @
yenefer-Hejka :tak:;-)

miłego wieczorka dla Was.:tak::-);-)

reklama
Do góry