reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

HEj:-D
Mnie dziś cały dzien brzuszek pobolewa:-(
Jutro mam wizyte u gina:tak:Może już zobacze serduszko;-)
Ah.. nie moge się doczekac ale jestem tez pełna obaw bo jedna moja kolezanka z innego forum poszła zobaczyc serduszko i okazało się, że nie bije i usuwali jej.. :-( Ale musze byc dobrej myśli:tak:

reklama
HEj:-D
Mnie dziś cały dzien brzuszek pobolewa:-(
Jutro mam wizyte u gina:tak:Może już zobacze serduszko;-)
Ah.. nie moge się doczekac ale jestem tez pełna obaw bo jedna moja kolezanka z innego forum poszła zobaczyc serduszko i okazało się, że nie bije i usuwali jej.. :-( Ale musze byc dobrej myśli:tak:
będzie ok zakaz pisania takich informacji my tu tylko radosne wieści preferujemy

madzia nie mam pojęcia z natalką tego nie miałąm

Tak trzeba być pozytywnej myśli, a będzie dobrze:)

Co do pobolewania brzucha, ja miałam wczoraj takie jakby skurcze, ciągnięcie brzucha, nie wiem jak to opisać, ale na szczęście przeszło, dziś z mdłościami lepiej, natomiast piersi bolą.
A co do powiadomienia dzieci, mój synek jeszcze nie rozumie, ale myślę, że będzie szczęśliwy jak zobaczy dzidzię w domu :) Pozdrawiam.

agniesiak ja sie wlasnei tego boje :/ bo dwa serduszka juz widzialam i te plamienia co mialam i bol brzucha ale do zniesienia co lekarz mowil ze jest normalne a teraz juz dzisiaj caly dzien mnie nie bolal brzuszek tylko mnie mdli... :zawstydzona/y: i tez sie cholernie boje bo bolalo i bylo ok a tak przestlo bolec a wczoraj bolalo do momentu az zasnelam a od dzisiaj nic.... chyba umre do tego 30 na wizyte... :no:

katarinasorki jak przekrecilam... u mnie widac bylo pecherzyk jakies tydzien po spodziewanym okresie tak w 5 tygodniu dwa dni wczesniej poszlam i nic nie widzial potem poszlam bo mnie brzuch bardzo bolal p o dwoch dniach i juz bylo widac duzy pecherzyk :tak: wiec wszystko szybko rosnie pozniej tydzien po widzialam juz dwa dzieciaczki dwa zarysy glowek raczek nozek i ogonkow :-p i dwa serduszka bijace :tak: z reszta mam na temacie marcowek 2010 zdjecie swojego usg :-)

co do śluzu to po owulce mialam suchutko dosyc dluzszy czas tera w sumie czassem troche bialego a tak to sucho tzn moze nei sucho bo tam w srodku wilgotno i tak inaczej niz zwykle ;-) takie pulchne wszystko...

a ja sobie mykam po stronkach z kalkulatorami ciąży i wychodzą mi terminy między 4 a 12 marca szok duża rozbieżność zobaczymy co gin powie w środę:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
A kiedy mialas ostatnia miesiaczke? bo ja mialam 26 maja i lekarz dal mi termin 3 marzec
ooo to berdzo podobnie jak ja bo mialam @ 27 maja a termin mam na 2 marca :-);-)
wogole to dzis jestem strasznie spiaca, wiekszosc dnia spie i chyba zaraz dalej pojde sie polozyc bo oczy sie zamykaja :szok:

Do góry