reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

tabasia witaj ;-) czemu dopiero w 4 miesiacu mozes zpowiedziec ??? mozesz powiedziec w 3 bo w 3 juz cie wyrzucic nie moga... prawda jest taka ze jesli masz normalna umowe nie probny okres czy nie konczy ci sie juz teraz umowa to i tak nie ma prawa cie nikt wyrzucic bo jestes pod ochrona od poczatku :tak: ja jestem jak widac w 7 tyg tzn leci 7 teraz i moj szef juz wie od kilku dni a umowe mam na czas okreslony bo za rok w lutym sie konczy. pogratulowal mi a jeszcze bardziej ucieszyl sie ze blizniaki i kazal mi siedziec w domu i odpoczywac zeby sie urodzily dwa piekne silne bobasy :-) co prawda moze taki jest bo ma coreczke dwuletnia ale jak myslalam ze troche zle zareaguje tak sie pozytywnie zdziwilam ze hej !! ;-)

moich dzieciaczkow serduszka widzialam dokladnie w czwartek czyli w 6 tygodniu pod koniec liczac od ostatniego okresu suwaczek tez mam od ostatniego okresu robiony bo gin w sumie jeszcze konkretnej daty na urodzenie mi nie dal ale powiedzial ze moze juz pod koniec lipca sie dowiemy :tak: bo z moimi okresami to roznie bywalo;-)

więc powodzenia życze !!!! i trzymam kciuki za to usg :-)

reklama
witam o poranku
dziękują kochane jesteście
znalazłam częściowy sposób na wymioty banan mi pomaga, mam też tabletki imbirowe dla dzieci na podróż i też mi trochę pomagają.

riterka fajne zdjęcie :)
A ja umówiłam się do lekarza na piątek po po ludniu. Ciekawa jestem czy będzie coś widać.
Nie wiem czy wy też tak macie, ale ja ciągle boję się że zacznę plamić i ciągle sobie sprawdzam czy nie plamię.

riterka super fotka i dzidzia już spora:-):-):-):-):-)

witam nowe mamuśki:-D:-D:-D:-D

co do delegliwości to mi tylko pepsi pomaga na chwile ale i tak wymiotuje wczoraj o 21.50 zakończyłam sesje miskową:tak::tak::tak:

dziś lepiej niż wczoraj póki co jeszcze nic nie było

dziś mamy jechać podpisać umowę na sprzedaż naszego mieszkania a jutro na kupno nowego i całe szczęście niech się to już skończy:eek::eek::eek:bo mam już dość tego wszystkiego tym bardziej, że mój M musi sam wszytko załatwiać bo ja leże:tak::tak::tak::tak:

miłego dzionka

ja rowniez goraco witam :tak:

tez maci czasem uczucie jakbyscie w ogole w ciazy nie byly??nic wam nie dolega brzuch nie boli .... mnie wlasnie do wczoraj bolal brzuch a od wczoraj po przebudzeniu nic a nic... wyciagam sie normalnie i nie boli, klade sie na boku i nie boli, przejd sie kawalek i nie boli... czyzby dzidzie daly mamusi odetchnać na kilka dni?? w ogole czy to normalne??? jak do tej pory od poczatku pobolewal mnie brzuch za to mnie nie mdlilo a teraz mdli ale nic poza tym... wiem ze ja panikara jestem i przyznaje sie bez bicia dlatego wole sie zapytac cy ktoras tak miala i bylo ok wszystko... a moze dzieciazki pzestaly na moment rosnac i macica si eni epowieksza juz tak?? cholera nie mam pojecia... szczerze ze bylam mniej zaniepokojona jak bolalo...

a wlasnie jeszcze jedno pytanie, czy normalnie mozna spa na brzuchu na poczatku ciazy?? bo ja np uwielbiam spac na brzuchu i nie wiem jak bede zasypiala jak juz mi sie brzuszek pojawi ;-)

ja też mam ten dylemat ze spaniem, ale w moim przypadku musowe leżenie na plecach lub na boku więc chcąc nie chcąc muszę się dostosować, ale można póki brzusio nie przeszkadza, jak tobie jet wygodnie to dzieciakom też:)))

Cześć

Ale macie wenę :-). Nie było mnie od wczoraj od 17:00 i musiałam się cofnąć o 5 stron :szok:.

Witam nowe koleżanki :tak:

a ja sobie mykam po stronkach z kalkulatorami ciąży i wychodzą mi terminy między 4 a 12 marca szok duża rozbieżność zobaczymy co gin powie w środę:rofl2::rofl2::rofl2:
Kalkulator na e-dziecku jest do d..., już go rozpracowałam ;-)

HEJ
dzisiaj byłam u lekarza i wszystko ok
przedstawiam naszą Kruszynkę
śliczna :tak:

Ja mam od wczoraj totalny jadłowstręt, nic mi nie smakuje :eek:

reklama
Do góry