reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
witam poranie - całą noc bolał mnie brzuchol, wzięłam nospę, ale nic nie pomogło
zasnęłam późno i teraz czuję się jak nadepnięty kartofel:eek:
zwłaszcza, że zaraz jedziemy do dziadków M do Nowej Rudy:sorry: - tak bardzo mi się nie chceeeeeeeeee:dry::dry::dry::dry::dry:

pozdrawiam brzuchatki;-)

Witam i ja.
U mnie nocka w miare spokojna ale tez sie przewracałam z boku na bok jak niewiem co. Tez trza cos dzisiaj robic....a znajac zycie to pewnie bede siedziała w domu. Moze wytargam K na spacer oczywiscie jezeli bedzie sie mu chcialo, a różnie z tym bywa. Ide jeszcze troszke polezec taaaaakie nudy z samego sana ze szok.
Miłej niedzieli Kochane :tak::-):-):-):-):-):-)

Witam was marcóweczki w niedzielny poranek i życze miłego dzionka :-)
My z mężem jedziemy dzisiaj do rodziców na obiadek więc teraz moge jeszcze troche poleniuchowć :tak:

zasnęłam dziś po 5 rano a już po 7 pierwszy raz się obudziłam, natomiast o 9 koniec snu, tragedia, nienawidzę jak nie można spać w nocy to takie męczące.

A ma myślałam, ze się dzisiaj nie podniosę. Tak bardzo bolą mnie plecy, że dosłownie ryczeć mi się chce :-( Aż na brzuchol promieniuje i nie wiem co ze sobą zrobić :-(

Witam:)
Widzę że u niektórych humorki nie za wesołe. Ja zawsze na poprawe humorki jem cos słodkiego. Teraz właśnie piję sobie kawkę i jem sękacza. A na obiad ide do teściowej, ale mój M bedzie dopiero po 16, więc prawie sama cały dzień spędze.
Ja wczoraj poszłam spać o 1.30 w nocy!!! Dawno się tak późno nie położyłam spać . Oglądałąm "Jaja w tropikach", nawet chwilami był smieszny:)

hej hej dziewczyny :-)
sciskam kobietki z gorszymi humorami..

ja tez juz wsciekla jestem... moj Karol mysli, ze jak ma weekend wolny od pracy to moze go calego przespac.. jest juz po 12 a on nie zamierza jeszcze wstac... Wczoraj sila go zwaliłam z łóżka o 12. ehh faceci... :tak:

reklama
Co ja bym dała żeby się powylegiwać przez cały dzień w łóżku!!!

Miłego dnia Wam życzę i pożegnania sie z choróbskami i bólami!

Do góry