owlrene
Fanka BB :)
Witam Was po dluuugiej nieobecnosci!!!
Moze ktos mnie pamieta :-)
Juz wyszlam ze swojego "dola"! Choc mysle, ze tak na prawde to wyjde za kilkanascie lat kiedy to moje Malenstwo bedzie mialo wszystko "naprawione".
Ale czas ruszyc swoje 4 litery. Dla Dziecka nie mam wlasciwie nic - super dresik i skarpetki :-) Duzo pracy przede mna. A po porodzie i przez kolejne lata jeszcze wiecej. ALE DAM RADE!!!
Hm... Nie jestem w stanie nadrobic tego wszystkiego co napisalyscie przez te tygodnie. Widze wiele nowych osob!!!
Pozdrawiam!!!
Effaa ciesze sie ze do nas wrocilas po dlugiej nieobecnosci.Dobrze ze sie pozbieralas bo teraz musisz byc silna dla swojego malenstwa.
Wiem ze latwo mi mowic,ale mysle ze wszystko bedzie dobrze,a malenstwo trafi pod dobra opieke i za kilka lat to bedzie tylko wspomnienie.Sciskam cie mocno.I odzywaj sie czesto.
A ja po urodzinkach corci wykonczona.Bo najpierw caly piatek i sobote staralam sie wszystko posprzatac i zorganizowac z dwojka maluchow na glowie,a teraz moje mieszkanie wyglada jakby tornado przez nie przeszlo.Wczoraj i tak pozbieralam co najgorsze ale pewnie dzis spedze caly dzien na sprzataniu.
Ale to nic bo moja corka wczoraj powiedziala mi ze bardzo mnie kocha i dziekuje za urodzinki i ze takich cudownych urodzin jeszcze nie miala.Takie slowa wynagradzaja kazde zmeczenie.I nawet same troszke posprzataly gdy pojechalam porozwozic maluchy.
A i jakby co to zostalo mi sporo jedzonka i jakby ktoras miala zachciewajki to zapraszam.2/3 tortu ciastka mnostwo owocow chipsow i warzyw pozostalo w lodowce.
A ja zasnelam o 3 w nocy(chyba przez zmeczenie)a na nogach juz o 7 i nie moglam zasnac.A do tego to przeziebienie co mnie chycilo juz mijalo i spowrotem dzis gardlo mnie boli.Pewnie wczoraj sie doprawilam bo u nas bylo cieplo jak w sierpniu i biegalam po sklepach tylko w cienkiej koszulce i pewnie to pomoglo.
Ide sie leczyc herbatka z cytrynka.