reklama
monikaSkabe mój M to też wielki śpioch W dni wolne od pracy to zawsze do 10 lup później śpi. No chyba że jest lato i sobota, wtedy moi teściowie dzwonią d niego, po 8 czy też przed 9, i pytają o której on wreszcie wstanie i weźmie się na podwórku do roboty. Wkurzają mnie z tym. W tym czasie jego siostra może spać do której chce, no i jego młodszy brat też bo przeciez jest mały, ma 15 lat i nic nie może robić. Takie są niestety wady mieszkania na jednym podwórku. No ale są też zalety, dziś np zakładam tylko sweterk i pędzę do nich na obiad
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
a mi tez sie nudzi jak nie wiem.... nie lubie niedziel bo w sumie jak siedze w domu to i tak kazdy dzien taki sam... kurcze oszlam dzis na spacer i wytrzymalam tylko kiknasie krokow taki mnie bol zoladka zlapal :-( i boli dalej ... i brzusio i zoladek na zmiane... zaraz umre :-(
Tabasia
Podwojna marcowka :)
A mojemu M sie cos poprzestawialo i wstaje w weekendy dosyc wczesnie. Zawsze spal do 12-13, a od jakiegos czasu 10 rano pobudka, nawet budzik nastawia
Pojechalismy na basenik, a teraz wybyl pokopac pilke. Ja mam lenia, a w domu wszystko odlogiem lezy Musze sie zmobilizowac, zeby posprzatac. Chcialam zrobic miejsce w szafie na ciuszki dla Ala. Ale mi sie nie chce............... Na obiad wczorajszy gulasz i placki ziemniaczane. A zeby nie bylo, juz McDonalda zaliczylam Dobra, ide cos porobic, bo skandal normalnie.
Milego dnia dziewczynki ;-)
Pojechalismy na basenik, a teraz wybyl pokopac pilke. Ja mam lenia, a w domu wszystko odlogiem lezy Musze sie zmobilizowac, zeby posprzatac. Chcialam zrobic miejsce w szafie na ciuszki dla Ala. Ale mi sie nie chce............... Na obiad wczorajszy gulasz i placki ziemniaczane. A zeby nie bylo, juz McDonalda zaliczylam Dobra, ide cos porobic, bo skandal normalnie.
Milego dnia dziewczynki ;-)
Witam Was po dluuugiej nieobecnosci!!!
Moze ktos mnie pamieta :-)
Juz wyszlam ze swojego "dola"! Choc mysle, ze tak na prawde to wyjde za kilkanascie lat kiedy to moje Malenstwo bedzie mialo wszystko "naprawione".
Ale czas ruszyc swoje 4 litery. Dla Dziecka nie mam wlasciwie nic - super dresik i skarpetki :-) Duzo pracy przede mna. A po porodzie i przez kolejne lata jeszcze wiecej. ALE DAM RADE!!!
Hm... Nie jestem w stanie nadrobic tego wszystkiego co napisalyscie przez te tygodnie. Widze wiele nowych osob!!!
Pozdrawiam!!!
Moze ktos mnie pamieta :-)
Juz wyszlam ze swojego "dola"! Choc mysle, ze tak na prawde to wyjde za kilkanascie lat kiedy to moje Malenstwo bedzie mialo wszystko "naprawione".
Ale czas ruszyc swoje 4 litery. Dla Dziecka nie mam wlasciwie nic - super dresik i skarpetki :-) Duzo pracy przede mna. A po porodzie i przez kolejne lata jeszcze wiecej. ALE DAM RADE!!!
Hm... Nie jestem w stanie nadrobic tego wszystkiego co napisalyscie przez te tygodnie. Widze wiele nowych osob!!!
Pozdrawiam!!!
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
dziewczyny a problemy zoladkowe i np jak sie ma biegunke troche to to moze dzidzi zaszkodzic?? tzn raz sie tak wyproznilam 3 dni w kiblu nie bylam i dzisiaj jak mnie zaczal zolodek bolec tak myslalam ze bede zygac i siedziec na kiblu jednoczesnie :-( ale juz mi przechodzi nawet zupke zjadlam... a dzidzius sie ciage rusza ajak mnie bolalo najbardziej to dawal o sobie znac chba po to zebym sie nie martwila jeszcze bardziej... myslicie ze powinnam isc do lekarza z tym ?? czy poprostu jak przeszlo to dobrze i jak dzidzia kopie to tez?? bo nie chce panikowac w szpitalu :-zawstydzona/y:
mysz1978
Fanka BB :)
MISSISS - NIE PANIKUJ Sorry za Capsa.
Niedawno myslalam w nocy ze umre po ogorkowej - wymiotowalam strasznie no i mnie pogonilo ze 3 razy (2 razy w nocy i raz rano). No lae dzidzius moze komfortowo sie nie czul, ale sie ruszal i wszystko wrocilo do normy :-)
Oczywiscie jakby u Ciebie sie rozkrecalo coraz bardziej to warto sie skonsultowac z lekarzem, ale z tego co piszesz to jeszcze nie jest tak zle
Na wymioty ja zazylam Maloox, wzielam Rennie i napisalam sie leciutko poslodzonej herbaty. Na zahamowanie wymioto dobra jest tez odgazowana coca-cola
Niedawno myslalam w nocy ze umre po ogorkowej - wymiotowalam strasznie no i mnie pogonilo ze 3 razy (2 razy w nocy i raz rano). No lae dzidzius moze komfortowo sie nie czul, ale sie ruszal i wszystko wrocilo do normy :-)
Oczywiscie jakby u Ciebie sie rozkrecalo coraz bardziej to warto sie skonsultowac z lekarzem, ale z tego co piszesz to jeszcze nie jest tak zle
Na wymioty ja zazylam Maloox, wzielam Rennie i napisalam sie leciutko poslodzonej herbaty. Na zahamowanie wymioto dobra jest tez odgazowana coca-cola
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Witam Marcóweczki.Ja miałam koszmarną noc,na kolacje zrobiłam sobie kanapki z pomidorką i jak na złosc mi skórka od pomidora sie przykleiła na zołądek,bo od 24tej jak sie przebudziłam do kibelka zaczoł mnie bolec żołądek,dwie godzinki sie męczyłam i zwymiotowałam fuj,mnie często boli żołądek i lekarz mówił ze mam pic herbatke ziołową,ale nie za często,miętową,ale to i tak nie pomaga.A dzisiaj siedze w domku wstałam o 11tej i sie nudze pogoda brzydka.Nic sie nie chce jestem po obiadku a teraz trzeba cos słodkiego zjesc.
moniSkaBe
Fanka BB :)
Missi mi sie wydaje, ze troszeczke za bardzo panikujesz.
mimo, ze jestem w pierwszej ciazy to wydaje mi sie, ze jak tu zaboli, tam zaboli no to coz.. macica sie rozszerza, wszystko sie naciaga itp. Tym bardziej, ze z Twoja ciaza jest wszystko ok.
A jednorazowa biegunka tez mi sie wydaje, ze nie jest powodem do paniki i niepokoju.
mimo, ze jestem w pierwszej ciazy to wydaje mi sie, ze jak tu zaboli, tam zaboli no to coz.. macica sie rozszerza, wszystko sie naciaga itp. Tym bardziej, ze z Twoja ciaza jest wszystko ok.
A jednorazowa biegunka tez mi sie wydaje, ze nie jest powodem do paniki i niepokoju.
reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ja juz dwa razy miałam i jest dobra na to gorzka czekolada ugotowany ryz z marchewka,duzo wody tez trzeba pic,ale nic dzidzi nie powinno byc.