reklama
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
Ja też już sama nie wiem co mam robić..;/
Nie chce mi się już urządzać rajdów po lumpkach.. może za wyszywanie też się wezme?
Nie chce mi się już urządzać rajdów po lumpkach.. może za wyszywanie też się wezme?
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
No właśnie.. gdzieś strasznie wszystkie się rozleniuchowałyśmy..
Ja nawet nie mam ochoty iść i ugotować pyrki na obiad..
Leniuch ze mnie straszny.. dobrze, że Ł wczoraj sprzątał wieczorkiem, bo siedziałabym w syfie cały dzień dzisiaj.. Ale wymyśliłam, że pójdę sobie kupię kolorowankę i chociaż troszkę pomaluję kredkami.. coś gdzieś bardzo zdzieciniałam.. Ta ciąża tak na mnie działa... ehhh.. nawet notki na blogu jakiejkolwiek nie chce mi się pisać..
Ja nawet nie mam ochoty iść i ugotować pyrki na obiad..
Leniuch ze mnie straszny.. dobrze, że Ł wczoraj sprzątał wieczorkiem, bo siedziałabym w syfie cały dzień dzisiaj.. Ale wymyśliłam, że pójdę sobie kupię kolorowankę i chociaż troszkę pomaluję kredkami.. coś gdzieś bardzo zdzieciniałam.. Ta ciąża tak na mnie działa... ehhh.. nawet notki na blogu jakiejkolwiek nie chce mi się pisać..
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
A z tych nudów nawet usunęłam śledzika na nk.. haha udało mi się:-)
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
oooo też bym sobie wypiła shake'a czekoladowego... i cheesburgerka z mcdonald's..;-)
ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
A ja dziś jak mój mąż będzie wracał oznajmię mu, żeby kupił składniki na ciasto i ma mi upiec placek z owowcami a co :-) hehe zobaczymy co on na to o taki placek.
mloda_mamusia1
Podwójna mama ;)
O jejku jaka pychotka.. mniam mniam sama bym sobie zjadła takie pyszności..
reklama