reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hehehe, tak czytam i czytam o tych pysznościach i też mam na coś ochotę :-D
W przyszłym tygodniu będę robić ciasto zebra. Nigdy go nie robiłam, ani nie jadłam, ale wypróbuję. Ja zwykle ide na łatwiznę i nie robię od podstaw, tylko kupuję takie przygotowane w kartoniku, do ktrego trzeba tylko coś niecoś dodać :-D
Ale banana z nutellą to muszę kiedys mojemu Ł. zrobić, na pewno mu posmakuje :tak:
Poza tym musze sobie poszukać jakichs fajnych drinków i koktajlibezalkoholowych, żebym miała co pic w święta i na sylwestra. Lubię jak mi coś w kieliszku ładnie wygląda :-D
Poza tym czekam na Ł. i w międzyczasie zrobiłam się na bóstwo. Od razu się człowekowi humor poprawia i niechciej pospolity mija jak się dobrze wygląda :-D

a ja dziś robiłam zebre a kłopotów miałam nie mało. Okazało się że piekarnik grzeje tylko od góry :p a gdy już piekłam ciacho w prodiżu do drzwi zadzwonili panowie którzy zażyczyli sobie by wszystko poodłączać od gniazdek... jakies pomiary w bloku robili.... do tego pranie miałam włączone... ale wyszłam z tego cało. Ciasto udane, ciuszki wyprane :) ;)

reklama
Wróciłam,
dzieciaczki moje takie duuuuuuuuże:szok:ale wszystkie mnie poznały i wycałowały:-)
jestem bardzo zadowolona z wizyty w pracy...

Cześć dziewczyny!Ja już po wynikach.Przeżyłam szok jak zobaczyłam wynik glukozy z obciążeniem...71mg:szok: to wyższy miałam na początku ciąży na czczo!Myślę jednak,że to świetny wynik.Morfologii za diabła nie rozumie.Co nieco niższe,co innego wyższe..eh..a pewnie ginekolog i tak nawet nie zerknie na wyniki.
Poza tym latałam po sklepach i wiem gdzie kilka drobiazgów kupię.Znalazłam rożek za 16 złotych:-) ach i moja mama nie oparła się pokusie i kupiła 2szt.body z rękawkiem+2 czapeczki za jedyne 17 złotych:tak:Coś widzę,że maluszek będzie rozpieszczany...

Mi dzisiaj mamcia fundnęła takiego jakby pączka z dziurką,przekrojonego i wypełnionego bitą śmietaną i wiśniami...tak pyszne,że nie da się opisać..a teraz mam ochotę na jakiegoś batonika albo coś....ciągnie mnie na słodkie,oj ciągnie:-D

Poza tym latałam po sklepach i wiem gdzie kilka drobiazgów kupię.Znalazłam rożek za 16 złotych:-) ach i moja mama nie oparła się pokusie i kupiła 2szt.body z rękawkiem+2 czapeczki za jedyne 17 złotych:tak:Coś widzę,że maluszek będzie rozpieszczany...
Czasami można znaleźć naprawdę fajne i tanie sklepy.. Ja np. znalazłam fajny sklepik. gdzie wszystko kupię, i kombinezon, z dziurką na pas bezpieczeństwa w foteliku samochodowym, do tego czapka i rękawiczki w komplecie 30zł.. Kopara mi opadła jak widziałam cenę.. Ja kupiłam kombinezon welurowy za 50zł bez czapeczki i rękawiczek.. :szok::szok: Kompleciki bawełniane też supertanie.. za 15zł mam fajne śpioszki z kaftanikiem i czapeczką w komplecie.. Bodziaki z dł. rękawkiem od 5 do 10zł.. i to takie słitaśne z nadruczkiem!

Mi dzisiaj mamcia fundnęła takiego jakby pączka z dziurką,przekrojonego i wypełnionego bitą śmietaną i wiśniami...tak pyszne,że nie da się opisać..a teraz mam ochotę na jakiegoś batonika albo coś....ciągnie mnie na słodkie,oj ciągnie:-D
Ja dzisiaj akurat nigdzie nie wychodziłam, ale ostatnio zrobiłam sobie zapas pierniczków.. mniam mniam.. Ale mam ochotę na francuskie ciasteczka z drzemikiem brzoskwiniowym:zawstydzona/y::tak: A na słodkie to mam taką ciągotkę większą niż na seks kiedykolwiek:-p No, a mój Ł kupił mi dzisiaj 3 paczki gumy rozpuszczalnej mamba.. pomarańczową, truskawkową i moją ulubioną malinkową :tak::tak:;-) mniam mniam

Hej!
Ja też mam napady dziwnych chęci na słodkie..aż się boję bo obiecałam sobie że tym razem nie będę taka wielka :) No cóż. Jutro idę ostatni dzień do robotki i od poniedziałku l-4 mam już po dziurki że wszyscy na mnie kichają i prychają...
Pozdrowionka!;-)

reklama
Do góry