Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Czarna? A to z tesciami sie poprawilo?
Codziennie piszesz, ze cos gotujesz, a ja pamietam jak mowilas ze nie masz dostepu do kuchni itp. Czy mi sie pomylilo?
tzn jako takiego dostepu nie mam bo niczego tam nie trzymam a gotuje tylko jak mlody spi bo tesciowa dla mojego meza nie gotuje a jak ja gotuje dla K to potem przyjdzie tesc i brat K i zjedza....ostatnio tak bylo ze zrobilam K obiad przyszedl z pracy ja ide zeby mu nalozyc a tam nic nie ma!!!myslalam wtedy ze cos mnie trafi....np juz upiec czegos nie moge bo raz mi tesc powiedzial ze mu za duzo pradu idzie i ze jak cos chce to mam sobie zamowic np: pizze bo wtedy robilam....sebka do kuchni wziac nie moge bo takis syf ze to koszmar najwiekszy na swiecie, wiec nie mam tak jak inni ze se pojde posiedze w kuchni i cos tam pokązbinuje z gotowaniem.. wiec dla mnie to nie jest wygodne bo jak bede miala dwoke dzieci to ciekawa jestem co zrobie....a z tesciami koszmar jakis!!!! Maz dostal umowe tylko na rok i nici z kupna mieszkania (((( K mysli ze bedziemy sie gniezdzic w jedenym pokoju z dwojka dzieci ale sie myli....juz wole cos wynajac i placic kupe kasy...Mi najbardziej zalezy zeby miec swoja kuchnie i lazienke. Tak to wszystko wygląda...