reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ja dzisiaj miałam wizyte i ostatnio wydawało nam sie z panią doktor że to chłopiec ma być 16tydz a dzis był 20tyd i 4dni i jakoś nie było widać wyrazniej siusiaka ale mały moze był zle ułożony i teraz to juz nie wiem czy nosze w brzuszku Wiktorka czy Nikole:-):-D:tak:

Witam ciezaroweczki.
Troszke sie nie odzywalam,ale troszke choruje,wiec brak mi sil.Dzis juz ok w miare.Ide dzis do ginka udalo mi sie przyspieszyc wizyte to moze cos wiecej sie dowiem co tam u mojego najmlodszego urwisa.Dzisiaj po raz pierwszy zobaczylam ruchy mojego malucha.Moja corcia to nie mogla oderwac wzroku od skaczacego brzucha.Normalnie szok.

Caly ten tydzien to mam zawrot glowy.Praca,w domu musze zrobic generalny remanent,do tego jeszcze moja corcia w piatek konczy 6 lat i oczywiscie musze cos zrobic.W sobote przychodza do niej kolezanki,a rodzinka nie wiem kiedy oni zawsze z`zaskoczenia..Mam nadzieje ze nie w piatek bo dzieciaki maja po szkole jeszcze polska szkole a ja kilka spraw do zalatwienia i do domu dopiero doczlapiemy kolo 20.
Dzis jeszcze zabieram moja corke do lekarza bo jej lekarz przyjmuje w tym samym gabinecie a dostala jakies krosteczki i utrzymuje sie to juz kilka tygodni.zadne masci nie pomagaja.
Ok ide sie kompac bo zaraz po syna i od razu do ginka.Trzymajcie za nas kciuki bo nie wiem jak wyszlo usg bo nic nie chcieli mi powiedziec.Tutaj tylko lekarz moze cokolwiek mowic.

wracałam dziś z pracy, już ciemno było, szłam oświetloną i ruchliwą ulicą. codziennie chodzę tą drogą. nagle z krzaków wyleciało na mnie z 5 wyrostków, wrzeszczeli okropnie. okazało się, że to raczej dziaciaki kawał sobie zrobiły, miały może po 12 lat.
o mało się nie przewróciłam i prawie wpadłam po samochód.
potem tamci uciekli, a ja stałam z 20 minut i próbowałam się uspokoić, brzuch mnie boli jeszcze, a było to z godzine temu.
wlokłam się do domu i płakałam ze zdenerwowania.
słów mi brak.

witam was Kochane :)

dzisiaj dzień pełen wrażeń. Byłam u kardiologa no i mam jakies tam zaburzenia rytmu serca. Bede miała załozonego Holtera EKG i zobaczymy. Jutro idziemy na usg serca płodu :-) już nie moge sie doczekać!! Znowu zobaczymy naszego małego piłkarza :-)

Gratuluje mamusiom znającym płec dzidziusia:)

Co do rozstępów...ja jeszcze nie mam nic niepokojącego. Ale smaruje sie oliwką bo słyszałam że jest najlepsza :-)

Lece na doktorka Housa i spać. Zmęczona jestem bardzo dzisiejszym dniem...Dobranoc mamuśki:-)

wracałam dziś z pracy, już ciemno było, szłam oświetloną i ruchliwą ulicą. codziennie chodzę tą drogą. nagle z krzaków wyleciało na mnie z 5 wyrostków, wrzeszczeli okropnie. okazało się, że to raczej dziaciaki kawał sobie zrobiły, miały może po 12 lat.
o mało się nie przewróciłam i prawie wpadłam po samochód.
potem tamci uciekli, a ja stałam z 20 minut i próbowałam się uspokoić, brzuch mnie boli jeszcze, a było to z godzine temu.
wlokłam się do domu i płakałam ze zdenerwowania.
słów mi brak.

O rany co za dzieci, gówniarze!! :wściekła/y::wściekła/y: Takie żarty, a człowiekowi może przecież sie coś stać. ionka nie denerwuj się Kochana, maluszek pewnie też się przestraszył.

reklama
Do góry