ccaroline85
Mama Dawidka i Natalki :)
ccaroline85 mieszkamy dość blisko siebie, ja mieszkam w Bartoszycach, także rzut beretem dopiero teraz zauważyłam
To rzeczywiście mieszkamy bliziutko Pochodzę z Białegostoku, ale tak się złożyło, że tu zamieszkałam. Zamierzam rodzić w Olsztynie, a ty Kochana?
maggie84 trzymam kciuki za wizytę, an pewno wszystko będzie dobrze
Agniesiak85 ale masz wstydnisia
Gratuluje tym co poznały płeć
A ja dziś byłam na zakupach i oczywiście przesadziłąm bo miałam dwie takie dosyć ciężkie torby, potem mnie brzuch bolał i bardzo się przestraszyłam, wziełam no spe no i na szczęście przeszło. Ale mam nauczkę żeby na drugi raz nie robić tak ciężkich zakupów. Na szczęście dzidziuś ruszał się i kopał, po zakupach
A ja dziś na obiad gotuję sobie bigos z kwaśnej kapusty na żeberkach, a dla mojego M bułeczki z pieczarkami, bo on nie przepada za bigosem, z czego ja się bardzo cieszę , bo więcej dla mnie
Sama pieczesz bułeczki? Ja uwielbiam pieczarki może zdradzisz przepis ?
Mnie natchnęło na pichcenie w kuchni robię pizze właśnie się piecze, po za tym zrobiłam prawie dwie sałatki, jedną warzywną druga miała być z tuńczykiem, byłam przekonana, że mam go w lodówce, zaglądam, a tu tuńczyka nie ma Mąż ma dowieźć po pracy :-)
Ostatnia edycja: