reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam:-)
Wpadłam tylko na chwilkę przekazać, że będziemy mieli CHŁOPCA!!!:happy2:
Mam kilka jego portretów z 3D. Jak będę miała chwilkę to zeskanuję:tak:
Z filmiku 4d jestem średnio zadowolona. Rzeczywiście czasami buźka jest zniekształcona:sorry2:

Agnieskak- Przykro mi, uparty ten twój dzidziuś:sorry2:

gratuluje!!!!! jedna ktoras z Was miala racje ze chlopcy sie poprostu ukazuja pozniej :)))

gratulacje synusia moniat też słyszałam, że chłopaki później się pokazują, marti gratuluję synusia, Ja kolejne usg gdzię za dwa tygodnie już się nie mogę doczekać moich czorcików.
Pozdrawiam

Heja...
Byłam dziś na usg.. i nie dowiedzialam się jaka płec:( nawet zdjęcia nie dostaliśmy bo "Ono" odkręcilo się kregoslupem do nas i miało nas w doopie..heh. Teraz wizytę mam 22 grudnia i pewnie bez usg... także nadal niespodzianka:) Chyba że na tej wizycie poproszę by tylko na płec zerknął:)
Uparty ten wasz maluszek :) ale za to może będzie niespodzianka przy porodzie jeśli się nie ujawni :)

kurczę boję się agnieisak, że będziemy jedyne, które nie poznają płci:szok:

ja we wtorek mam nie mieć usg, ale wybłagam gina, bo normalnie już bym chciała wiedzieć:eek::eek:

dzidizol szaleje, nie wiem czy to czkawka, czy po prostu zrobił/zrobiła sobie u mnie w brzuchu salę gimnastyczną:-D

No mój dzidziol też jest wstydliwy, podchylił nóżki wstyniś i nic nie pokazał, wizytę mam 18 listopada, ale nie wiem czy będę miała USG, ale wyproszę ginekologa :D

Witam:-)
Wpadłam tylko na chwilkę przekazać, że będziemy mieli CHŁOPCA!!!:happy2:
Mam kilka jego portretów z 3D. Jak będę miała chwilkę to zeskanuję:tak:
Z filmiku 4d jestem średnio zadowolona. Rzeczywiście czasami buźka jest zniekształcona:sorry2:

Agnieskak- Przykro mi, uparty ten twój dzidziuś:sorry2:

Gratulacje :)!!!!

jednym okiem oglądam Rozmowy w Toku, dziś o rozstępach a propos co stosujecie na rozstępy?, pojawiają sie u was?, u mnie póki co brak smaruję się oliwką ale nie wiem czy to coś da, ponoć też dużo zależy od genetyki, moja mama nie ma, więc może...

Również oglądam rozmowy, ja mam ich pełno na brzuchu po pierwszej ciąży, może nie aż tyle co te kobiety, ale na prawdę dużo, podobno najlepsza jest oliwka, ale myślę, że jeśli się mają pojawić to się pojawią.

Ja od początku smaruję się oliwką.. ale jedna pierś od dołu jest cała w rozstępach:dry::dry: Na drugiej mam dwa rozstępy, ale ta druga mi się tak nie powiększyła bardzo:confused::confused::confused: Tak więc mam teraz nierówne piersi:dry::dry:
Jak dojrzewałam, to mi się porobiły rozstępy na piersiach, pośladkach i na biodrach, także to było do przewidzenia, że teraz też mi się zrobią. Narazie zrobiły mi sie tylko na piersiach (odpukać;-)). Ale doskonale wiem, że choćbym używała nie wiadomo jakiego specyfiku to i tak by mi się zrobiły. Taką juz mam skórę...

reklama
maggie84 trzymam kciuki za wizytę, an pewno wszystko będzie dobrze:)
Agniesiak85 ale masz wstydnisia:)
Gratuluje tym co poznały płeć
A ja dziś byłam na zakupach i oczywiście przesadziłąm bo miałam dwie takie dosyć ciężkie torby, potem mnie brzuch bolał i bardzo się przestraszyłam, wziełam no spe no i na szczęście przeszło. Ale mam nauczkę żeby na drugi raz nie robić tak ciężkich zakupów. Na szczęście dzidziuś ruszał się i kopał, po zakupach:)
A ja dziś na obiad gotuję sobie bigos z kwaśnej kapusty na żeberkach, a dla mojego M bułeczki z pieczarkami, bo on nie przepada za bigosem, z czego ja się bardzo cieszę , bo więcej dla mnie:)

Do góry