reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Heja...
Byłam dziś na usg.. i nie dowiedzialam się jaka płec:( nawet zdjęcia nie dostaliśmy bo "Ono" odkręcilo się kregoslupem do nas i miało nas w doopie..heh. Teraz wizytę mam 22 grudnia i pewnie bez usg... także nadal niespodzianka:) Chyba że na tej wizycie poproszę by tylko na płec zerknął:)

to tak jak nasze kochana:-D
jakieś niedobre mamy te dzidziole:-p

u mnie jest szansa we wtorek, jeśli znów się nie obróci kręgosłupem:tak:

reklama
Eh.. no szkoda, szkoda, że się nie dowiedzieliśmy:) M czekal na korytarzu i jak zobaczył, ze ide bez fotek to zrobił taką smutną minkę:) Eh.. no ale cóż, widocznie tak ma byc:) A M mówi, że moze dowiemy się na porodówce jak "Ono" bedzie opuszczac swoje "wynajmowane" lokum na 9 miesięcy:):-D

Eh.. no szkoda, szkoda, że się nie dowiedzieliśmy:) M czekal na korytarzu i jak zobaczył, ze ide bez fotek to zrobił taką smutną minkę:) Eh.. no ale cóż, widocznie tak ma byc:) A M mówi, że moze dowiemy się na porodówce jak "Ono" bedzie opuszczac swoje "wynajmowane" lokum na 9 miesięcy:):-D

kurczę boję się agnieisak, że będziemy jedyne, które nie poznają płci:szok:

ja we wtorek mam nie mieć usg, ale wybłagam gina, bo normalnie już bym chciała wiedzieć:eek::eek:

dzidizol szaleje, nie wiem czy to czkawka, czy po prostu zrobił/zrobiła sobie u mnie w brzuchu salę gimnastyczną:-D

to tak jak nasze kochana:-D
jakieś niedobre mamy te dzidziole:-p

u mnie jest szansa we wtorek, jeśli znów się nie obróci kręgosłupem:tak:

No to wutajcie w klubie dziewczynki. Nasze sie nie pokazuje, a nawet nie wiem czy będe miala jeszcze w ogóle jakiekolwiek usg. Na wszelki wypadek nastawiłam się już, że jednak pozanam płeć dopiero po porodzie :-D

Witam:-)
Wpadłam tylko na chwilkę przekazać, że będziemy mieli CHŁOPCA!!!:happy2:
Mam kilka jego portretów z 3D. Jak będę miała chwilkę to zeskanuję:tak:
Z filmiku 4d jestem średnio zadowolona. Rzeczywiście czasami buźka jest zniekształcona:sorry2:

Agnieskak- Przykro mi, uparty ten twój dzidziuś:sorry2:

wróciłam,
mój dzidzior jest bardzo wstydliwy, miał złączone nóżki, i ciężko było stwierdzić na 100%ze to dziewczynka, ale cały czas jest duże prawdopodobieństwo, a tak to wszystko okey:-)

reklama
Do góry