reklama
A ja w zasadzie nie mam ochoty na nic,chodz nie mam mdlosci.Zreszta chyba jestem ta`szczesciara co nie ma bo juz dwie ciaze przeszlo bez nich
oj tak jestes wielka szczęściarą ja juz padam aod mdłości i wymiotów a to dopiero 3 tydzień tych atrakcji z młodą do 22 tygodnia walczyłam i schudłam 8 kg
owlrene
Fanka BB :)
No ale przynajmniej nie przytylas Oczywiscie zartuje.Za to 3-4 razy w nocy do kibelka siusiac a w dzien to nie zlicze.Bezsennosc w nocy a w dzien zasypiam na stojaco.I bardzo boli mnie kregoslup ale to juz przy drugiej ciazy mialam prawie przez caly czas.To dlatego ze mialam cesarki i znieczulenie zewnatrzoponowe.
No ale przynajmniej nie przytylas Oczywiscie zartuje.Za to 3-4 razy w nocy do kibelka siusiac a w dzien to nie zlicze.Bezsennosc w nocy a w dzien zasypiam na stojaco.I bardzo boli mnie kregoslup ale to juz przy drugiej ciazy mialam prawie przez caly czas.To dlatego ze mialam cesarki i znieczulenie zewnatrzoponowe.
nie nie potem przytyłam 12 kg))
co do siusiania to ja średnio 4-5 razy na godzinę chyba, że wymiotuję to raz starczy w nocy koło 5 razy
ja też miałam cc i po znieczuleniu zespół popunkcyjny zobaczymy jak teraz będzie
oj tak ja mam często i bóle i kłucia ja czuje je tak dość głęboko w środku w dowcipneji bolą mnie biodra i kręgosłup, ale do zniesienia, może już też od leżenia to już 3 tygodnie jak leżymy
owlrene
Fanka BB :)
a macie czasem kłucie w dole brzucha albo lekkie pobolewanie ?
--------------------------
Czasem mam,szczegolnie gdy sie przeforsuje.
Ja mam jeszcze problemy z oddychaniem.czasem mam wrazenie ze wszystko sie przesunelo do gory i uciska na pluca co zmniejsza ich pojemnosc.Macie cos takiego?
reklama