reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ale piękna historia Wiolonczela :) :) a Elena to cudowne imię !!!

Witajcie kochane i ja postanowiłam naskrobać bo długie wieczory i zimno przed nami to i czasu więcej. Póki co do pracy nie mogę chodzić bo Franka nie mam jak zostawić :( więc po zanudzam Was :)

Mój Franko to łobuziak mały, wlezie wszędzie a najlepiej mu idzie wdrapywanie na łóżko piętrowe.
Starsze dzieci w wirze nauki więc taka rutyna u nas :)
Miłego wieczorku !!! Miło wpaść tu :)

reklama
Dobry wieczór:)
Mój Franio to też wielki fun babci, nawet mama sie przy niej już tak nie liczy;)Weekend minłą tradycyjnie w tempie błyskawicy...M miał zjazd. My uziemieni w domu bo dziecko chore:(Jutro ostatni dzień antybiotyku, a w środę konrolna wizyta u pediatry. To tyle u nas:)Pozdrowionka:)

Fajnie dziewczyny że i tu się pojawiłyście,w dawnych, dobrych czasach było tu tak gwarno,tęskno za tym.Obiecuję że będę tu zaglądać:-).

Wiolonczela
ślicznie dziękuję za odpowiedź tak jak polka pisze Elena to przepiękne imię!!!Tak jak wspomniałam my jesteśmy wiernymi fanami serialu "Pamiętniki Wampirów" i tam główna bohaterka nosi imię Elena, które dla mnie jest cudne!Gratuluję wyboru!:-)

No i po weekendzie,który zleciał błyskawicznie.Spokojnej nocki dziewczyny.

Ajentko a jak tam w pracy ? , mam nadzieję , że w końcu znalazłas kogoś wartego zaufania. Ostatnio na gruponie był do kupienia podreczny laser do usuwania owłosienia za 700 zł, oczywiście ogladajac go od razu pomyslałam o Tobie, bo bym sie poradziła w kwestii zakupu :)
Myszowata, u mnie dokładnie jak u Ciebie, przy mojej matce, która mała widzi dość rzadko, ja się nie liczę, babcia i babcia tylko.
Polka ułożyło Ci się jak chciałaś, czy nie zdecydowałaś sie na zmiany?
U mnie dobrze, z meżem ostatnio miodowy miesiąc, po okresie burz , ale związek to sinusoida wiec tak musi być. Teraz ma urlop do połowy grudnia, pomaga bardzo przy małej, bo ja z tym palcem nie bardzo moge wszystko przy niej zrobić, zapomniałam juz jak się przewija :)

Wiolonczela dzięki że pytasz, tak udało mi się stworzyć zgrany zespół,oby jak najdłużej.Wiesz jak to jest to kobiecy fach i ciąże i te sprawy,nie ma lekko:-DCo do tych podręcznych "laserów",szkoda kasy naprawdę,to nabijanie ludzi w butelkę,jedna klientka sobie kupiła i oddała córce do zabawy.;-)Gdybyś chciała czasem o coś zapytać to śmiało pisz na pw tam mnie złapiesz najszybciej.:-)Dobrze że masz pomoc męża,szybkiego powrotu do pełnej sprawności.:tak:

Ale czytania się narobiło:) my tu tylko gadu gadu o dzieciach a ja mam pytanie z innej beczki. Ostatnio pod wpływem serialu chirurdzy który namiętnie oglądamy, naszła mnie myśl- kiedy ostatnio robiłyście cytologie? bo ja wstyd się przyznać ale przed ciążą. Czyli ponad 2,5roku, za czasów kiedy chodziłam po tabletki anty. W przyszłym miesiącu obiecałam sobie że pójde.
Co do Kubolka, wymyśliliśmy mu prezent na Mikołaja. Kupimy TOR WYŚCIGOWY W KÓŁKOWICACH FISHER PRICE / KURIER (1927006496) - Aukcje internetowe Allegro. Mikołaj miał mu przynieść tylko słodycze, a gwiazdka miała zabawki, ale mała zmiana planów nastąpiła. Na Mikołaja jedziemy do szwagierki do Wawy i tam ma się ktoś przebrać. W sumie będzie 3 dzieciaczków, więc może być zabawnie:)

Ale czytania się narobiło:) my tu tylko gadu gadu o dzieciach a ja mam pytanie z innej beczki. Ostatnio pod wpływem serialu chirurdzy który namiętnie oglądamy, naszła mnie myśl- kiedy ostatnio robiłyście cytologie? bo ja wstyd się przyznać ale przed ciążą. Czyli ponad 2,5roku, za czasów kiedy chodziłam po tabletki anty. W przyszłym miesiącu obiecałam sobie że pójde.

/QUOTE]

ja ostatnio byłam i robiłam na początku roku i teraz mam znowu przyjsc w styczniu .

Justi ja latem miałam i ctologię i usg piersi, i to wszystko podczas pierwszej wizyty na kase chorych, prawie padłam z wrażenia, bo nigdy bym sie nie spodziewała, no ale lekarz też miał za cel wcisnąć mi prywatną wizytę z badaniem pod kątem endometriozy za 300 zł. Mam nadzieję że badanie zrobił rzetelnie i faktycznie się zna, bo niewiele patrzył na ten monitor podczas usg . JUsti też bym chciala Mikołaja ale skąd wziać taki fajny strój, te co sprzedają w supermarketach są takie beznadzijene
Ajentko dzięki za informację odnośnie lasera, dalej jest na grouponie i dalej kusiła wizja gładkiego ciała tu i ówdzie, ale jak piszesz , że to zabawka, to nie warto inestowac 700 zł, dzięki.

reklama
justi - ja niestety tak jak Ty , ostatnia cytologia przed ciaza i wogole po porodzie tylko raz bylam u gina i wiecznie mi brak czasu. Z lenistwa bo moja gin przyjmuje 40 km ode mnie a nie chce isc do kogo innego.
Co do stroju mikolaja polecam ;) jakbym miala kogos oplacac co rok to uwazam bez sensu , fakt te w hipermarketrach sa takie szajsowate ja w tamtym roku kupilam taki lepszy w OBI i cala rodzinka byla zdziwiona i zszokowana ;) Fakt dalam ponad 150 zł ale mysle ze to na lata posluży.
I widze ze o prezentach rozmawiacie , nie mam wogole pomyslu na ten rok. Na Mikolaja kupilam mlodemu - tylko sie nie smiac - wozek i bobasa co mowi ;) Bo gdzie nie pojdziemy to bawi sie wozkiem . Tylko lipa bo rozowy ale moze kiedys sie przyda ;))))))a pod choinke nie mam zadnego pomyslu ;(

Do góry