reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ożywiło się forum :)
!!! :)

U nas klocki teraz na topie i te wadera i drewniane po za tym budowanie torów i zabawa autami więc chyba w tym kierunku pójdziemy wybierając gwiazdkowe prezenty :) :) a wszystkie na mojej głowie od taty, siostry i brata mojego i od nas :) dla trójki będzie co wybierać...

Cześć wybrane na all ale okazuje się w sklepach można taniej dostać :)

U nas na topie prowadzanie naszego psa na smyczy, oraz wszelkiego rodzaju samochodziki, więc dla Bartka kupiliśmy interaktywnego bernardyna. Mam nadzieje że da odetchnąć naszemu piesiowi i będzie szkolił swojego :-D. Rodzice kupili garaż fp, a siostra taką bramkę z przyczepioną piłką i pluszakiem.
Kuba oczywiście napisał list do mikołaja i zrobił w nim baaaardzo długą wyliczankę ale na pierwszym i najważniejszym miejscu uwzględnił śmieciarkę matchboxa.

Ostatnia edycja:
Hej!
Franio w niedzielę i poniedziałek gorączkował, miniona noc i dzisiejszy dzień już bez goraczki, ale charczy nosem jakby miał zatkany, ale kataru jakotakiego nie widać, nie wiem co jest...Dziś idziemy z nim do pediatry co by go osłuchał, może sie coś wyjaśni...Wczoraj Młody zasnął chwile po 19, wiec dziś 5.30 już kazał nam wstawać...Teraz od godziny odsypia z M, a ja lecę na kawę:)
Spokojnego dnia dziewczyny!
mrozik zdrówka dla Wiki!
beaa fajny pomysł z tym bernardynem, a jak możesz wrzuć link do garażu fp.Śmieciarkę widziałam w reklamie, fajna:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mrozik biedna , ale Ci strasznie współczuję, moja babcia własnie przechodzi półpasiec i strasznie ją boli, chodzić nie umie, biedne te Twoje dzieciątko, jak się zaraziła?
Myszowata zdrówka dla małego.
Bea ja poproszę link do bernardyna

Hej, Bartek dzisiaj o 5 zaczął swój dzień i ja niestety razem z nim:szok:. Miałam nadzieję że wcześniej pójdzie na drzemkę, a on...nie usnął wcale. Robiłam 2 podejścia do uspania łobuziaka ale przecież mojemu dziecku sen do szczęścia nie jest potrzebny hehe. Padł dopiero o 20, ja nie wiem skąd on bierze tyle energii.

Mrozik, biedna malutka, wiem jak to boli i współczuje.
Myszowata, zdrówka dla Frania, co powiedział lekarz?
A to link do garażu Fisher Price GARAŻ W KÓŁKOWICACH REKLAMA TV wys24H (1931613619) - Aukcje internetowe Allegro
Wiolonczela, a to link do psa
Piesek Samby z firmy EPEE - lepszy niz Bobby (1935872793) - Aukcje internetowe Allegro

Witam:)
beaa dzięki za info, chciałam porównać, z tym, który wybrałam dla Młodego:)Dzięki, że pytasz o zdrówko nasze:)Zapelenie gardła i antybiotyk:(
wiolonczela zdrówka babci życzę!
U nas dziś słonko piękne, a my zalegamy w chacie:(
Miłego dnia!

reklama
Myszowata, że tak małemu antybiotyk przepisała, to teraz nie jest trendy, niestety sezon na choroby znów sie rozpoczął, mam nadzieje że humor mu dopisuje i duzo do mamusi się przytula.
Bea pies fajniutki, może babcia kupi.Moje dziecie tez wczesnie wstaje, więc wiem co czujesz.
A ja znów się odchudzam, ostatnio poszalałam ze słodyczami i teraz pokuta, i zaczęłam ćwiczyć, głównie ćwiczenia na kręgosłup , no i troszkę brzuszków. U nas tez słonko, ale zimno.

Do góry