reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie:)
Nas nie było bo bylismy w Zukowie u kuzynki na noc wypilismy sobie kilka drinków super było.Bartus ma sie lepiej wiecej juz zjada jest wesołek wszystko sie goi ale krewka czasem z dziąsełek poleci.Bartolek juz super sam wchodzi po schodach zrobiłam zdjecie jutro wstawie.Budzi mi sie w nocy z wrzaskiem nie moge go czasem uspokoic.
Miłego wieczorku:)

reklama
Hej, ja dopiero co wróciłam niedawno z pracy;/. Kuba jak mnie nie ma cały dzień, odreagowuje w nocy. Wczoraj obudził się nam ok 2 i nie spał do 3.30. Budzi się z płaczem, i jak go bierzemy na ręce, to aż sie wygina. Ale niestety jest to spowodowane tym, że mnie nie ma w dzień. I musi sie znowu do tego przyzwyczaić. Przez cały urlop nie opuszczałam go na krok.
Co do przepisów na obiadki jestem za:) czasami nie mam pomysłu co ugotować. Jutro bedę robić pulpety z natką pietruszki.

Miłej nocki!

spacyjka.pl

hej, a ja jestem zryta, w pokoju syyyyf, wszedzie ciuchy juz nawet nie wiem ktore czyste a ktore nie, deska do prasowania stoi na srodku a mnie sie nie chce nic robic. Chyba rzuce to w kat i od rana sie wezme za porzadek.

Do jutra mamuski ;-)

u mnie jutro na obiad jest karczek z grilla, pewnie zrobię albo mizerię albo fasolkę szparagową do tego i ziemniaczki też z grilla posypane serem żółtym :)

w niedzielę i poniedziałek nie robię obiadu bo nas nie będzie - jedziemy na wycieczkę :)

moi poszli oglądać spadające gwiazdy - ciekawe czy Julka coś zobaczy.

spokojnej nocki :)

wiecie, jakie moje dziecko się niegrzeczne zrobiło. chyba bunt dwulatka sie zaczął. albo ta pełnia, to niby juz jutro. wasze tez takie? jak się uprze, to normalnie masakra i tylko supernianię wzywać. jak jej nie pasuje coś, to sie pręży, pada na ziemię, wykręca i wrzeszczy.
z drugiej strony jest taka kochana, przytula się i daje buziaki.
skomplikowane to.

co do obiadu, to dzis była tarta jednak. jutro nie wiem co. a w niedzielę robimy sushi. Ol tez zje, jesli bedzie chciała.

Hejka;)

ionka u nas juz tak miał miesiąc predzej ale teraz to masakra mi tez sie wydaje ze to juz bunt dwulatka.Kochany jest urwis.

U nas nocka mineła w miare mały sie budził ale szybko zasypiał jeszcze spi a my wstalismy szybciej bo jedziemy do Auchanu na polowanie.

Miłego dnia:)

Witajcie. Dziewczyny i co Wy w takich sytuacjach robicie, jak Wasze maluchy tak sie zachowują? Moja az tak ne swiruje, a jak zaczyna to mi momentalnie podnosi sie ciśnienie, nie zniosłabym nieposłusznego dziecka , ale czas oczywiście zwerfikuje moje nastawienie

reklama
u mnie na szczescie az tak zle nie ma, tylko jak cos mu nie pozwalam, to siada i piszczy, az czerwony sie robi :szok:

Tabasia sliczny nowy awatarek :)

u nas dzis od myszowatej ratatuj, tylko zadnych ziol w domu nie mam, zaomnialam kupic, bo ostatnio Mlody mi rozdziabal cale opakowanie :no:, no jakos na pieprzu i soli tylko bedzie ;-), zaprosilam siostre nawet, mam nadzieje nikogo nie potruje ;-)

Do góry