reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie:)
Nas nie było bo bylismy w Zukowie u kuzynki na noc wypilismy sobie kilka drinków super było.Bartus ma sie lepiej wiecej juz zjada jest wesołek wszystko sie goi ale krewka czasem z dziąsełek poleci.Bartolek juz super sam wchodzi po schodach zrobiłam zdjecie jutro wstawie.Budzi mi sie w nocy z wrzaskiem nie moge go czasem uspokoic.
Miłego wieczorku:)

reklama
Hej, ja dopiero co wróciłam niedawno z pracy;/. Kuba jak mnie nie ma cały dzień, odreagowuje w nocy. Wczoraj obudził się nam ok 2 i nie spał do 3.30. Budzi się z płaczem, i jak go bierzemy na ręce, to aż sie wygina. Ale niestety jest to spowodowane tym, że mnie nie ma w dzień. I musi sie znowu do tego przyzwyczaić. Przez cały urlop nie opuszczałam go na krok.
Co do przepisów na obiadki jestem za:) czasami nie mam pomysłu co ugotować. Jutro bedę robić pulpety z natką pietruszki.

Miłej nocki!

spacyjka.pl

hej, a ja jestem zryta, w pokoju syyyyf, wszedzie ciuchy juz nawet nie wiem ktore czyste a ktore nie, deska do prasowania stoi na srodku a mnie sie nie chce nic robic. Chyba rzuce to w kat i od rana sie wezme za porzadek.

Do jutra mamuski ;-)

u mnie jutro na obiad jest karczek z grilla, pewnie zrobię albo mizerię albo fasolkę szparagową do tego i ziemniaczki też z grilla posypane serem żółtym :)

w niedzielę i poniedziałek nie robię obiadu bo nas nie będzie - jedziemy na wycieczkę :)

moi poszli oglądać spadające gwiazdy - ciekawe czy Julka coś zobaczy.

spokojnej nocki :)

wiecie, jakie moje dziecko się niegrzeczne zrobiło. chyba bunt dwulatka sie zaczął. albo ta pełnia, to niby juz jutro. wasze tez takie? jak się uprze, to normalnie masakra i tylko supernianię wzywać. jak jej nie pasuje coś, to sie pręży, pada na ziemię, wykręca i wrzeszczy.
z drugiej strony jest taka kochana, przytula się i daje buziaki.
skomplikowane to.

co do obiadu, to dzis była tarta jednak. jutro nie wiem co. a w niedzielę robimy sushi. Ol tez zje, jesli bedzie chciała.

Hejka;)

ionka u nas juz tak miał miesiąc predzej ale teraz to masakra mi tez sie wydaje ze to juz bunt dwulatka.Kochany jest urwis.

U nas nocka mineła w miare mały sie budził ale szybko zasypiał jeszcze spi a my wstalismy szybciej bo jedziemy do Auchanu na polowanie.

Miłego dnia:)

Witajcie. Dziewczyny i co Wy w takich sytuacjach robicie, jak Wasze maluchy tak sie zachowują? Moja az tak ne swiruje, a jak zaczyna to mi momentalnie podnosi sie ciśnienie, nie zniosłabym nieposłusznego dziecka , ale czas oczywiście zwerfikuje moje nastawienie

reklama
u mnie na szczescie az tak zle nie ma, tylko jak cos mu nie pozwalam, to siada i piszczy, az czerwony sie robi :szok:

Tabasia sliczny nowy awatarek :)

u nas dzis od myszowatej ratatuj, tylko zadnych ziol w domu nie mam, zaomnialam kupic, bo ostatnio Mlody mi rozdziabal cale opakowanie :no:, no jakos na pieprzu i soli tylko bedzie ;-), zaprosilam siostre nawet, mam nadzieje nikogo nie potruje ;-)

Do góry