reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
heronek, u was ładnie? zazdroszczę! i zdrowia życzę!
polka, pracowita jak zawsze :-)
polusia, po takiej robocie trzeba się zrelaksować :-)

u nas po grillu, było bardzo fajnie :-) obżarłam się jak koń, normalnie brzuch mam jak w 5 miesiącu! i wiecie co? zjadłabym coś ;-)

myszowata -podeslij mi prosze tego duszka od prasowania ;)

czyytajac posty Polki i Polusi zazwyczaj lapie dola ;) z 2/3 dzieci wszystko zrobione a ja z jednym nawet obiadu nie mam czasu ugotowac ;( Kobitki skad wy bierzecie tyle sily i checi ;) moj M to by Was chyba na rekach nosil ;)

Ionka- wybacz że spoznione - ale WSzystkiego naj naj naj ....... ;)

my wczoraj bylismy na grilu elektrycznym niestety ,ale lepszy taki niz zaden . Przyjechala moja siostra do swojego taty na wakacje no i poszlismy ich odwiedzic. Najmlodszy syn 4 lata ,ale moj Alan jakos nie chcial sie z nim bawic natomiast z jego bratem 13 lat to caly czas.

ionka sama sie dziwie, ze tak cieplo jest, ale meczaca ta pogoda, bo tak wilgotno i duszno, ze nie idzie wytrzymac :(, juz wole upaly wloskie od tej wilgoci tutaj ;)

marela tez tak mam, jak czytam co to polka i polusia znowu zrobily w ciagu dnia :(, ja tyle w ciagu miesiaca nie wyrabiam ;)

ionka tez tak mialam po tym wczorajszym grillu, jeszcze kurczaka wszamalam ;)

a i dzieki za zyczonka, juz teraz nic nie ma goraczki, wiec moze juz nie wroci...wydaje mi sie, ze to przez te czworki wychodzace, bo nawet biegunke mial wczoraj...

marela heronek domyślacie się pewnie, że obiema rękoma podpisuję się pod Waszymi słowami odnoście polki i polusi:tak:
ionka ja to dopiero naokrągło bym jadła...cieszę się, że nie jestem sama;-)
heronek oby temperatura już nie wróciła Redankowi!
polka nie przejmuj się T!

Hej!
Dziś bardzo wcześnie zaczęliśmy dzień, Franio wstał już o 6.26...Teraz już drzemkuje, a ja robię sobie właśnie kawkę i muszę popłacić rachunki. Innych planów na dziś brak. Pogoda nadal cudownie letania:sorry2:
Miłego dnia:-)

Witam i ja:)

Na temat pogody nic nie mówie, bo już mi słów brakuje:/
Wstaliśmy o równej 6 bo budzik M do pracy zadzwonił, przez te 2 tyg już sie odzwyczaiłam od porannych melodyjek:) Nie wiem co dzisiaj będziemy robić, nawet obiadu mi sie gotować nie chce:/
Stresa łapie bo butów do sukienki na wesele dalej nie znalazłam, a do niedzieli już niedaleko ...
Nie wiem jakieś złe mam dzisiaj samopoczucie:/ mam nadzieje, że u Was lepiej !

witajcie!

no i Mlody znowu ma temperature :(, nie jest jakas tam specjalna, ale tak w kolko wraca...teraz drzemkuje w samym pampersie-oby przeszlo cholerstwo

kalisa myszowata moj tez przed 6 pobudke zrobil oczywiscie :(

kalisa oby dobry humor wrocil :))), a buty moze masz jakies fajne u siebie w szafie? na pewno cos znajdziesz :)

reklama
dziewczyny przestańcie z tym podziwianiem - ja po porostu lubię robic przetwory, gotować - sprawia mi to przyjemność a jeszcze większa radość jest jak ktoś chwali jak dostanie słoik domowych przetworów :)

kalisa życzę poprawy nastroju :)

heronek oby to nie było nic groźnego u Redana- tego życzę :)

pogoda do d....., mam tego dość :( dziś jadę do sklepu bo chcieliśmy z M kupić sobie zamrażalkę więc jadę wybrać i dogadać się co do ceny :) teraz będę mogła mrozić już na prawdę ogromne ilości :)

miłego dzionka życzę :)

Do góry