reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej! no mam nadzieje ze to sie wyjasni taki porzadek oni tam maja.
Polusia ja tez Cie podziwiam z tymi obiadkami. :)
ionka współczuje i trzymam kciuki zebyscie cos znalezli ja mam juz dosyc przeprowadzek to juz byla 4 w ciagu 3 lat. :tak:

reklama
Witam :)
pogoda znowu do d..... :( jak się rozpogodzi do idę na jeżyny - będę sok robić. po drodze popatrzę za grzybami może coś się znajdzie :)
obiad dziś z wczoraj- zupa i mięsko z ziemniaczkami i mizerią .
zaraz się biorę za śliwy do zamrażalki.
miłego dzionka życzę :)

Witajcie .Ionka 30 nono , masz kryzys? Dla mnie było to dosc cięzkie przezycie.
Wspólczuję przeprowadzek i nieciekawego sąsiedztwa, mam nadzieje że mimo wszystko to jacys normalni ludzie i jestescie bezpieczni.
Agulka skonsultuj sie z prawnikiem, ja bym chyba zawału dostała.
A co do ginekologa powiem Wam że jestem zadowolona zrobiona cytologia, usg piersi, usg dopochwowe, normalne badanie, a reszta wizyty to marketing ginekologa , chyba przez 40 min próbował mnie umówić na konsultację do jego prywatnej kliniki za jedyne 300zł w kierunku endometriozy, a kobietki w kolejce czekały, i pewnie mnie nienawidziły że tyle tam siedze

ionka Żyj tak aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak
aby potem wspominać ją z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz.
Po swojemu! SPEŁNIENIA MARZEŃ. Składam dziś życzenia bo wieczorkiem jedziemy na wies. Buziaki od kornelki. :)

Agulka, dzięki :-)
wiolonczela, olej propagandę, najwazniejsze, że Cię przebadał dokładnie :-)
kryzysu 30stki nie mam. chyba ;-) no ale jednak tak głupio bedzie, że juz nie jestem dwudziestolatką... chociaż w sumie jakby tak zrobic podsumowanie, to ostatnich 10ciu lat nie zmarnowalam :-)
wiecie, obnizyli nam czynsz... czyżby rekompensata? ;-) na razie obok cicho, może nie będzie tak źle... a jak będzie, to wybywamy.
polusia, Ty byś wykarmiła rodzinę nawet jakby Was do lasu wywieźli ;-)

ionka wsio najlepszego kochana! widocznie agencja wie co sie dzieje i tak Wam rekompensuja...nie wiem czy to dobrze, czy jednak nie ;)

wiolonczela wiec panstwowy nie taki straszny jak go maluja ;P

u mnie nic nowego nie slychac, wiec nie ma co pisac ;)

ionka sto lat, sto lat - niech żyje żyje nam :) kochana wszystkiego najlepszego :)

byłam na grzybkach - koszyk kozaków - teściowa do słoika zrobi :) jutro pobudka o 5 i wyprawa z M na grzyby :)

spokojnej nocy :)

Witajcie kochane !!!
Ależ dzień :) power mnie do tej pory nie opuszcza :)
Wstałam o 7.00:) zaczęłam dzień od prania A więc 4prania zrobione :) korzystałam ze słonka i wiaterku,nim jedno się wypralo drugie już było suche :) kisiłam ogórki, bigos z cukini zrobiłam, na obiadek placuszki z cukini i ziemniaków i zupkę śmieciówke (co się dało to wrzuciłam :) Poprasowane już wszystko, schowane w szafie. Okna pomyłam ale nie wszystkie :) zakupy z dziecmi zaliczyłam i teraz odpoczywam. Przyszedł też internet z play'a więc już na kompie będę śmigać.
Dzieciaki spia jak zabicic :)
Ja marzę już o kąpieli i odpoczynku. Ale co najważniejsz wszystko zrobiłam SAMA bez pomocy :)

ionka To okazja do picia prawdziwa :)

100lat kochana :)

Przepraszam ze tak rzadko bywam ale u mnie sporo się dzieje :( ale to na ts już…

.

Ide się kapac milego wieczoru!!!

Ostatnia edycja:
Ionka Życzę Ci , aby ten czas do 40 stki był równie owocny, przyniósł Ci wiele radości i satysfakcji, może kolejną fasolkę, zero stresów edukacyjnych (róznego typu) , żebyś schudła, miała subiektywne poczucia szczęścia i wszystkiego naj.
Polusia dzięki za cynk w sprawie ostrężyn, wczoraj juz sie zajadlaiśmy, a jutro zbiory. Ciekawe czy u nas tez grzyby sa, jak mama moja przyjedzie, co ma nastapic w srode, to moze z mezem skoczymy do lasu zrelaksowac się, a Elcia z babcia zostanie.
Wczoraj na obiad calzone, dziś resztki calzone wiec mam luz, prócz koniecznosci gruntownego wysprzatania dla mamusi, ale to czas do srody;-)

reklama
polka jesteście obje z polusią moje idolki - kurcze tyle w domku robicie i jeszcze zawsze czas dla siebie, szacunek:-)
wiolonczela super, że wizyta udana!Powodzenia na grzybkach!Owocnych zbiorów:-)
ionka sto lat, sto lat!Bądź zawsze radosna i uśmiechnięta!Szeroko pojętego szczęścia Ci życzę!:-)
A to dla Ciebie:-)
zdjecie_big.jpg

Hej!
U nas ok!Spanie do 7.30. Teraz M gotuje pomidorową, a Franio mu "pomaga":-DNa mnie czeka dziś małe sprzątanie, ale na prawdę malutkie bo tylko ścieranie kurzy - resztę M zrobił:-)No i mam górę prasowania...
Miłej soboty:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry