reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nesia kazda z nas pewnie wie co czujesz :) dziewczyny czy wy wiecie ze koronka nazebna kosztuje 600 zł, tzn ze jak ma sie brak jednego zeba to trzeba wydac 1800zł, + leczenie kanałowe , jestem załamana, ostatnio złamałam zeba na chrupku kukurydzianym

reklama
Hej hej Kochane!Pamiętacie mnie jeszcze?;-)Witam się po dwutygodniowym urlopie!Było super!Pogoda jak to nad naszym kochanym Bałtykiem zwykle bywa w kratkę tj 2 dni słonka, 2 pochmurne i tak cały czas. Szczęśliwie tylko jeden dzień padało!Czytałam Was z komórki, ale jakoś nie mogłam się zalogować, żeby pisać...
monia super, że nocki lepsze!
madzia fajnie, że już jesteście w trójkę!
ionka gratki zdanego egazminu i współczuję walki odnośnie dokarmiania, ubierania itp
ramari oby kolki w końcu ustąpiły!
polusia witaj Kochana!
kalisa fajnie, że wyjazd udany!
heronek mój Franko też ma takie "agresywne" odruchy, ale on pięścią lub ręką otwartą bije, a nawet z główki, ale on tak ma w stosunku do nas a nie innych dzieci i nie robi tego w złości tylko jak jest radosny...nie wiem co z tym faktem zrobić...
dronka mam nadzieję, że już ok z Gabi?Zdrówka dla niej!Współczuję tego szpitala!
Cieszę się, że znów będę z Wami codziennie:-)
Miłego wieczorku:-)
Chyba miałam coś jeszcze odpisać, ale już nie pamiętam co...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobry wieczór:)

Dzisiejszy dzień zapowiadał sie nieciekawie, bo zimno było i szaro, ale po południu wyszło słoneczko wiec wybraliśmy się na ryneczek i pospacerować po bulwarach :):) Niestety juz na początku pokłóciłam sie z M i on pojechał do domu :/ dobrze że koleżanka była to sobie razem spacerowałyśmy. Mały mimo że wstał z drzemki po 10 i już później nie spał, to super sie zachowywał, wiec do domku wróciliśmy dopiero przed 20 :):) Teraz zjadłam kolacje i lece spać, bo mnie nogi bolą, bo nie przewidziałam takiego obrotu spraw i wziełam buty na obcasie :/ na szczescie mnie nie obgryzły, ale łydki czuje...

myszowata witaj z powrotem! fajnie że wyjazd udany i pogoda w miare dopisała !
madzia i jak M już jest z Wami?? jak Bartuś zareagował na tatę??

Dzień Dobry:-)

Pierwsza noc we własnym łóżku już za nami:-)Cała trójka wyspana:-)Już jesteśmy po śniadanku, pogoda super. W planie rodzinny obiadkek, spacer i zakupy bo w lodówce światło;-)

Miłego dnia Kochane:-)

testowanie babyono http://www.babyono.com/ambasador_marki

Witam:)
Wkoncu mam M w domku super Bartus na początku robił szufladki alepózniej juz było fajno i nastepnego dnia tylko "tata,tata" i skakał po nim.Jak narazie pogoda nam dopisuje wczoraj gril dzisiaj na wiezycy oby tak dalej.A od jutra robimy zakupy na na wyjazd bo w piątek juz wyjezdzamy.Jak bede miała czas to zajze do Was bo teraz korzystamy z pogody i musze sie nacieszyc m:)
buziaczki i dobrej nocy:)

kalisa- wybacz ze dopiero dzis ale nie bylo mnie w domu a u tesciow nie ma neta . Niestety pojedziemy z malym w ten czwartek, pojechalismy i byly takie mile panie w recepcji ze malo ich nie rozstrzelalam, okazalo sie ze jak juz na kontrole to musimy miec skierowanie i nie zarejestrowaly nas . Do tej pory jestem wsciekla jak niewiem co. A ze chce do tego samego lekarza to musimy poczekac do czwartku, ale bylam u pediatry .Zamierzam pisac skarge na nie , tylko juz po egzaminie. Ale wyglada ze wszystko ok bo nawet jak go pod paszki podnosze to nie placze, oszczedzam i nie robie tak ale raz zapomnialo mi sie i bylo ok.
DZiewzyny powtorze sie -ale ja naprawde okronie boje sie tego egzaminu ;( ja moge rodzic ale egzamin to dla mnie cos strasznego ;( boje sie ze tak spanikkuje ze slowa nie powiem ;(
Wybaczcie ze tylko o sobie i postaram sie poprawic po ...... ;)

Cześć Kobitki!

Ależ tu cicho! Gdzie jesteście??? My wstaliśmy dziś o 7.45:-)Franio już po śniadanku, zaraz i ja cosik zjem i ruszamy na spacer i zakupy korzystając z ładnej pogodny. Ponoć z biegiem dnia ma się psuć:-(
madzia fajnie, że masz już M przy sobie!Korzystajcie z wspólnych chwil na maxa!
marela wszystkie będziemy za Ciebie trzymać kciuki!A te kciuki są magiczne!
polusia jak tam aklimatyzacja po powrocie?
Dla mam szkolniaków od dziś zeszyty w lidlu w promocji!
Miłego dzionka:-)

Cześć Dziewczyny!

U nas ok:) Szymcio ma katar pierwszy raz w życiu, niestety doszedł nam kaszel, więc dziś wizyta u lekarza nas czeka:( Magdzia jest przesłodka:)
Ja mam ten egzamin 26.07 i boję się strasznie. Nie mam czasu się uczyć, tylko wieczorem czytam, a i tak nic z tego nie pamiętam:( Muszę wykuć wystąpienie i liczę na łatwe pytania. Także Marela łączę się w bólu i życzę powodzenia!

Trzymajcie się!

Witajcie kochane :) tu nadrobienie zajmie mi sporo czasu ale dam radę.
Jestem w trakcie robienia obiadu i zrobiłam przerwę na bb jak za dawnych czasów :)
Franko śpi. Dzieciaki namiot budują. M.kosi trawę :)
U nas ok. Odpoczęliśmy na wakacjach :) dzieciaki rosną :) Franus mówi już coraz lepiej :) powoli się z nim dogadujemy wszyscy. Łobuziak z niego się zrobił :) niczego się nie boi. W wodzie nurkował lepiej niż starsze :)
Idę czytać co u Was.
Powodzenia laski na egzaminach będzie dobrze.
Biedronka też dziś ma super ofertę dla szkolniaków :)

Marela pisz skargę !!! Służba zdrowia w Polsce jest tragiczna :( a mały dobrze że lepiej się czuje :)
Buziaki kochane !!!. Tęskniłam :)

reklama
polka Franuś jak zwykle jest moim idolem:-)Cmok cmok dla niego:-)
marela dokładnie, nie zostaw tak tej sprawy!dobrze, że Młody lepiej się czuje!
asia za Ciebie też będziemy 3mać!

Franko właśnie zasnął - półtorej godziny kotłował się w łóżku...Teraz muszę dalej walczyć z praniem tj składać, wieszać, nastawiać...No i obiad podszykować.

Do góry