reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wracam do mojej rodzinki :) zrobiłam wszystko :) tata się za mną stęsknił :) i ja za nim też. Zrobiłam zakupy, kupiłam butki, zaraz je chyba w autobusie założe bo tak mi się podobają hihi Spotkałam koleżanki w mieście. Pogadałam jak za dawnych czasów, usłyszałam masę komplementów :) aż się zawstydziłan :)
Napisze jeszcze później.

Mrozik ach te dzieci u mnie to samo tylko Franko wchodzi sam wszędzie :(

P.s. Butki na nogach :)

reklama
Witajcie!

asia marela powodzenia dziewczyny na egzaminach!!! Kciuki zacisniete!

mrozik strach dzieci zostawiac same, takie pomysly im przychodza do glowy :(, ale dobrze, ze "tylko" na siniaku sie skonczylo...

polka Franek jak zwykle rzadzi :))))

polusia teraz za mna racuchy chodza...jak moglas ;))))

Mlody, jak na razie, nie ma wysypki w koncu!!!! Przestawilismy sie na urlopie (za rada wloskiej pediatry) najpierw na sojowe mleko (plucie tylko na odleglosc bylo), potem na kozie i ryzowe produkty (mleko, serki, jogurty), i jak na razie wsio zeszlo :))))) Wiec jednak alergia to byla...a ja swiecie wierzylam, ze to ta ekzema, bo mascie w jakis sposob pomagaly :(. Na razie 3 tydzien, i zadnych masci nie stosuje, a wysypki brak :))) I jak tu wierzyc tutejszym lekarzom???

heronek cieszę się, że stan skóry Redanka poprwił się!Czyżby skaza białkowa zatem?
agulka nie pomogę, nie wiem nawet co to za wozio!

Witka! Francio obudził się o 7.45:-)Zjedliśmy śniadanko i zalegamy w domu bo niedwano dopiero przestało lać i pewnie to tylko krótka przerwa w opadach. Zresztą zobaczę - jak przez jakieś 30min nie będzie padać to wyjdziemy bo w domu nie mamy ani kawałeczka chleba.
Miłego dnia:-)

heronek super że skóra jest już jest fajna i że trafiliście na konkretnego lekarza :)

w sprawie wózka nie pomogę bo ja mam jane i nie zmieniam na inny :)

dzień dobry :)
masakryczna burza była wczoraj wieczorem nas - złamało nam lampę na podjeździe, zalało szambo, drzewa poniszczyło i oczywiście jak to na zadupiu prądu też nie było - dobrze że agregat mamy więc jak burżuje prąd w całej okolicy ył tylko u nas :)
dziś jak na razie nie pada ale zapowiada się znowu na burze więc nie ciekawie. M pojechał dziś do Połańca i mam nadzieję że nie złapią go straszne burze i ulewy.
dziś brak planów tzn wiem że muszę zmienić i wyprać firany w salonie i jakiś obiadek upichcić :)
miłego dzionka życzę :)

myszowata ja mam sposób na brak chleba - kupuję po 6 bochenków i mrożę :)

Witam:)

U nas tez brak słoneczka leje a chcielismy Bartusiowi wyrobic dowód i zdj nowe nam sa potrzebne a iostatnie zakupy trzeba zrobic.Teraz łobuz spi a M jechał załatwic sprawy w miescie,jeszcze dwa dni i wyjezdzamy super juz doczekac sie nie moge.Bartus załapał chodzenie z samochodzikem trzyma go z tyłu i chodzi po całym mieszkaniu za jedną rączke tez potrafi spacerowac.A idzie na 12 ząbek prawa górna 4.Synek codziennie łobuzuje z tata ale zrobił sie straszny przylepa do mnie jak mnie nie widzi odrazu krzyk płacz.Super jest jak jest M w domku,jeszcze troszkie i bedziemy wszyscy razem juz na zawsze.

Miłego dnia:)

hej hej!
u nas ok :-) teściowa mnie rozprasza jak czytam i piszę. czasu masakrycznie mało się zrobiło, a najgorsze jest to, że ciągle ktoś coś za mnie planuje :wściekła/y: z góry mnie stawiają przed faktem dokononanym i potem wychodzi, że ja ta najgorsza, bo oni się starają, a ja krytykuję i wybrzydzam :baffled: denerwuje mnie to rozporządzanie moim własnym czasem.
wybaczcie, że tak o sobie, ale już zapomniałam komu co odpisać.
wszystkim zycze najlepszego!

myszowata chyba skaza, ale tylko na bialko krowie, ale na badania konkretne trzeba poczekac i tak...

u nas tez leje i leje i leje, normalnie lato na wyspie ;)

reklama
Witam kochane! Wpadłam tylko na chwilkę się pożegnać. Jutro wylot. Trzymajcie kciuki. Życzę wszystkim słoneczka i zdrówka!

Do góry