reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nesia kazda z nas pewnie wie co czujesz :) dziewczyny czy wy wiecie ze koronka nazebna kosztuje 600 zł, tzn ze jak ma sie brak jednego zeba to trzeba wydac 1800zł, + leczenie kanałowe , jestem załamana, ostatnio złamałam zeba na chrupku kukurydzianym

reklama
Hej hej Kochane!Pamiętacie mnie jeszcze?;-)Witam się po dwutygodniowym urlopie!Było super!Pogoda jak to nad naszym kochanym Bałtykiem zwykle bywa w kratkę tj 2 dni słonka, 2 pochmurne i tak cały czas. Szczęśliwie tylko jeden dzień padało!Czytałam Was z komórki, ale jakoś nie mogłam się zalogować, żeby pisać...
monia super, że nocki lepsze!
madzia fajnie, że już jesteście w trójkę!
ionka gratki zdanego egazminu i współczuję walki odnośnie dokarmiania, ubierania itp
ramari oby kolki w końcu ustąpiły!
polusia witaj Kochana!
kalisa fajnie, że wyjazd udany!
heronek mój Franko też ma takie "agresywne" odruchy, ale on pięścią lub ręką otwartą bije, a nawet z główki, ale on tak ma w stosunku do nas a nie innych dzieci i nie robi tego w złości tylko jak jest radosny...nie wiem co z tym faktem zrobić...
dronka mam nadzieję, że już ok z Gabi?Zdrówka dla niej!Współczuję tego szpitala!
Cieszę się, że znów będę z Wami codziennie:-)
Miłego wieczorku:-)
Chyba miałam coś jeszcze odpisać, ale już nie pamiętam co...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dobry wieczór:)

Dzisiejszy dzień zapowiadał sie nieciekawie, bo zimno było i szaro, ale po południu wyszło słoneczko wiec wybraliśmy się na ryneczek i pospacerować po bulwarach :):) Niestety juz na początku pokłóciłam sie z M i on pojechał do domu :/ dobrze że koleżanka była to sobie razem spacerowałyśmy. Mały mimo że wstał z drzemki po 10 i już później nie spał, to super sie zachowywał, wiec do domku wróciliśmy dopiero przed 20 :):) Teraz zjadłam kolacje i lece spać, bo mnie nogi bolą, bo nie przewidziałam takiego obrotu spraw i wziełam buty na obcasie :/ na szczescie mnie nie obgryzły, ale łydki czuje...

myszowata witaj z powrotem! fajnie że wyjazd udany i pogoda w miare dopisała !
madzia i jak M już jest z Wami?? jak Bartuś zareagował na tatę??

Dzień Dobry:-)

Pierwsza noc we własnym łóżku już za nami:-)Cała trójka wyspana:-)Już jesteśmy po śniadanku, pogoda super. W planie rodzinny obiadkek, spacer i zakupy bo w lodówce światło;-)

Miłego dnia Kochane:-)

testowanie babyono http://www.babyono.com/ambasador_marki

Witam:)
Wkoncu mam M w domku super Bartus na początku robił szufladki alepózniej juz było fajno i nastepnego dnia tylko "tata,tata" i skakał po nim.Jak narazie pogoda nam dopisuje wczoraj gril dzisiaj na wiezycy oby tak dalej.A od jutra robimy zakupy na na wyjazd bo w piątek juz wyjezdzamy.Jak bede miała czas to zajze do Was bo teraz korzystamy z pogody i musze sie nacieszyc m:)
buziaczki i dobrej nocy:)

kalisa- wybacz ze dopiero dzis ale nie bylo mnie w domu a u tesciow nie ma neta . Niestety pojedziemy z malym w ten czwartek, pojechalismy i byly takie mile panie w recepcji ze malo ich nie rozstrzelalam, okazalo sie ze jak juz na kontrole to musimy miec skierowanie i nie zarejestrowaly nas . Do tej pory jestem wsciekla jak niewiem co. A ze chce do tego samego lekarza to musimy poczekac do czwartku, ale bylam u pediatry .Zamierzam pisac skarge na nie , tylko juz po egzaminie. Ale wyglada ze wszystko ok bo nawet jak go pod paszki podnosze to nie placze, oszczedzam i nie robie tak ale raz zapomnialo mi sie i bylo ok.
DZiewzyny powtorze sie -ale ja naprawde okronie boje sie tego egzaminu ;( ja moge rodzic ale egzamin to dla mnie cos strasznego ;( boje sie ze tak spanikkuje ze slowa nie powiem ;(
Wybaczcie ze tylko o sobie i postaram sie poprawic po ...... ;)

Cześć Kobitki!

Ależ tu cicho! Gdzie jesteście??? My wstaliśmy dziś o 7.45:-)Franio już po śniadanku, zaraz i ja cosik zjem i ruszamy na spacer i zakupy korzystając z ładnej pogodny. Ponoć z biegiem dnia ma się psuć:-(
madzia fajnie, że masz już M przy sobie!Korzystajcie z wspólnych chwil na maxa!
marela wszystkie będziemy za Ciebie trzymać kciuki!A te kciuki są magiczne!
polusia jak tam aklimatyzacja po powrocie?
Dla mam szkolniaków od dziś zeszyty w lidlu w promocji!
Miłego dzionka:-)

Cześć Dziewczyny!

U nas ok:) Szymcio ma katar pierwszy raz w życiu, niestety doszedł nam kaszel, więc dziś wizyta u lekarza nas czeka:( Magdzia jest przesłodka:)
Ja mam ten egzamin 26.07 i boję się strasznie. Nie mam czasu się uczyć, tylko wieczorem czytam, a i tak nic z tego nie pamiętam:( Muszę wykuć wystąpienie i liczę na łatwe pytania. Także Marela łączę się w bólu i życzę powodzenia!

Trzymajcie się!

Witajcie kochane :) tu nadrobienie zajmie mi sporo czasu ale dam radę.
Jestem w trakcie robienia obiadu i zrobiłam przerwę na bb jak za dawnych czasów :)
Franko śpi. Dzieciaki namiot budują. M.kosi trawę :)
U nas ok. Odpoczęliśmy na wakacjach :) dzieciaki rosną :) Franus mówi już coraz lepiej :) powoli się z nim dogadujemy wszyscy. Łobuziak z niego się zrobił :) niczego się nie boi. W wodzie nurkował lepiej niż starsze :)
Idę czytać co u Was.
Powodzenia laski na egzaminach będzie dobrze.
Biedronka też dziś ma super ofertę dla szkolniaków :)

Marela pisz skargę !!! Służba zdrowia w Polsce jest tragiczna :( a mały dobrze że lepiej się czuje :)
Buziaki kochane !!!. Tęskniłam :)

reklama
polka Franuś jak zwykle jest moim idolem:-)Cmok cmok dla niego:-)
marela dokładnie, nie zostaw tak tej sprawy!dobrze, że Młody lepiej się czuje!
asia za Ciebie też będziemy 3mać!

Franko właśnie zasnął - półtorej godziny kotłował się w łóżku...Teraz muszę dalej walczyć z praniem tj składać, wieszać, nastawiać...No i obiad podszykować.

Do góry