reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A w ogóle to nigdy nie widziałam żeby któres z moich dzieci oglądało z takim zachwytem bajkę jak nasz Franio wczoraj Shrecka Forever :) przeżywał bajkę że szok. A dziś bawił się postaciami sam i teraz śpi ze shreckiem :)

reklama
A w ogóle to nigdy nie widziałam żeby któres z moich dzieci oglądało z takim zachwytem bajkę jak nasz Franio wczoraj Shrecka Forever :) przeżywał bajkę że szok. A dziś bawił się postaciami sam i teraz śpi ze shreckiem :)
Franio oglądał natomiast Shrecka 4 na kompie na wyjeździe i też mu się podobało:-)

Witajcie:)

Dzisiaj troche pozałatwialiśmy spraw bo M ma urlop, między innymi złożyliśmy wniosek o paszport dla Filipa. Wcześniej oczywiście trzeba było zdjęcie pstryknąć no i moje dziecko nie potrafi sie nie uśmiechac hehe Pan powiedział że jeszcze nie spotkał tak uśmiechniętego dziecka. A Filip uśmiech od ucha do ucha i czekał na zdjęcie:):) a trzeba było, żeby sie nie uśmiechał i miał zamkniete usta, tylko jak to wytłumaczyć dziecku? No i w efekcie buzia otwarta, bo nie dało sie nawet palcem jej przymknąć :):) ale nie czepiali sie i przyjęli:)>
W urzedzie szał paszportowy, kolejka taka , że myślałam że pół dnia tam spędzimy, na szczescie miły Pan przechodził i poinformował nas, że dla dzieci do 5 roku jest osobne okienko i migiem załatwiliśmy :)

Za raz znikam do łóżka bo dzisiaj Filipo wstał o 5.14 :/:/ wszystko przez te zębiska :/

Marela to dobry znak że Małego już nie boli, ale to co dzieje sie w służbie zdrowia to zgroza:/:/ normalnie strach chorować :/
Asia, marela kciuki zaciśnięte . Dacie rade!
madzia fajnie że M już z wami, nie ma to jak rodzinka w komplecie:)

myszowata dzięki za pamięć o mnie :)

Witam :)
kochane wreszcie się dorobiłam - tzn odprałam, odprasowałam, doprowadziłam dom i ogródki do jako takiego wyglądu :)
nie nadrobię Was ale obiecuję już od dziś codziennie Was odwiedzać :)
wakacje - cudne :) zwiedziliśmy sporo ale tylko dlatego że pogoda była piękna :) wszystko pokaże Wam na zdjęciach na ts ale to jutro bo dziś byłam na ostatniej wizycie u dentysty :)
mała - duże postępy - sama je widelcem, od wczoraj sika na nocnik - ale trzeba pilnować ją i co pół godziny wysadzać :) apetyt dopisywał na wyjeździe bardzo - tylko teraz od piątku ma zapalenie krtani i sterydy i antybiotyk :( ale humor i apetyt jest :)
kobitki moje jak ja się cieszę że już jestem z Wami :) mam nadzieję że mnie spowrotem do siebie przyjmiecie :)
miłego wieczorku życzę :)

witam Kochane.
Jadę właśnie pks em do taty posprzątać. Pogoda piękna więc M.został z dziecmi i będą szaleć w basenie :)
Franko wstał o 7.00 i bawił się dinozaurem, strasząc wszystkie misie w łożeczku :) he he
Rano zerwałam fasolkę i ogórki żeby tacie zrobić :) poszłam na zakupy i dowiedziałam się smutnej rzeczy, ale o tym na ts później. Humor przez to do bani ale przy pracy mi się polepszy :) mam nadzieje...
Miłego dnia laseczki :)

Dzień dobry :)
polka Ty pracusiu nasz :)

pospałyśmy do 9 :) ale mała zamiast zdrowieć to zaczyna nie ładnie mi kaszleć - cholera mam nadzieję że to nie oskrzela :( dziś jakiś taki brak czasu - obiad mam połowę - botwinkę z wczoraj a na drugie nie wiem jeszcze co - może racuchy zrobię? zobaczymy
dziewczyny moje się bawią w dom - Julka to mama a młoda to dziecko , jeżdżą wózkiem z lalką, karmią, przebierają - zabawa na całego :)
zajrzę później - idę ogarnąć się bo ma pediatra przyjść do nas a ja nadal w piżamie :)
miłego dzionka :)

polka mróweczko:-)
polusia zdrówcia dla Młodej! No i fajnie ta zabawa w dom musi wyglądać:-D

Hej!Francio wstał dziś o 7.55:-)Zaliczyliśmy już spacerek - oby nie jedyny bo burze i ulewy w prognozie...W trakcie spacerku weszłam do outletu z angielską odzieżą dziecięcą i kupiłam Młodemu body i bluzkę:-)Na obiad mielone z ziemniaczkami i surówka z pomidorka, ogórka i papryki:-)Lecę na kawkę:-)
Miłego dnia:-)

edit: próbka szamponu http://www.pirolam.pl/formularz.php

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Fajnie sobie wypoczywacie dziewczyny.
My dopiero w piątek jedziemy. Zobaczymy czy uda sie choć troche odpocząć
Wczoraj wyszłam na 10 sekund do drugiego pokoju po krem dla Wiki. Wchodzę z kremem, a Filip z Wiki stoją na 2 stopniowej drabince - Filipek ja tam wniósł pod pachy - i właśnie z niej spadają.
Myślałam że zawału dostanę. Wiki rąbnęła głową o ziemię - i to o kant listwy przy szafie (taka listwa do drzwi przesuwnych). Szczęście że Filip zachował zimną krew i jej nie póścił, bo chyba by nie było co zbierac. Trochę zamortyzował upadek. Ale guza ma na 10 cm długiego, lekko rozcięta skóre i siniaka :-(.
Drabinę babcia rozłożyła, bo remont sobie robią i wyciągała rzeczy z szafy. A Filip od razu skorzystał z okazji

o matko- ja to bym na zawał zeszła :( ale najważniejsze że dzieciaki całe i bez złamań. teraz niech zniknie siniak i zapomnicie o tym :)

a ja mam gigant lenia :( nic mi się nie chce - na obiad zrobiłam racuchy i botwinka z wczoraj i to byłoby tyle mojego wkładu w dzisiejszy dzień :(

reklama
Do góry