reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam sie i ja:)

Bartus ma drzemke to mam chwilke na BB.Nocka taka sobie Bartus płakał mocko głaskanie nic nie pomogło dałam mu mleko to całą butle wytrąbił widocznie był głodny az zachrypł przez ten płacz.Wstał przed 8.30 a ja sobie chwilke polezałam.Ma dobry chumorek ale za tydzien sprawdzimy czy jest zdrów by go zaszczepic.Pogoda taka sobie duszno juz kilka razy zagrzmiało popadało i karetki jezdzą,oby ta burza nie ciągneła sie cały dzien.

nesiaa ale masz fajnie mezulka juz bedziesz mała,ja jeszcze 2 tyg musze czekac.
Monia mój tez budzi sie czasem na flache mleka a w dzien duzo je i pije.
myszowata gratki dla Franusia juz sie nie moge doczekac kiedy Bartus bedzie dreptał sam bo jak narazie to tylko przy meblach a jak sie pusci to chwile ustoji bez trzymania.
ionka,Asia powodzenia na egzaminach dajcie znac kiedy kciuki napewno bedziemy trzymac:)
polusia wypoczywajcie:)

Miłego dnia:)

reklama
jezu, nasiaa, obyś tylko NIE WYKRAKAŁA!! to monia ma suwak nowy, a nie ja ;-) ja nie chcę! :-)

monia, współczuję! że też jeszcze Paweł 2x je w nocy... a w dzień jak? może dawaj mu więcej na kolacje? w sumie moja tez się budzi, dziś tylko raz i potem spała do 6ej. potem przerwa do 8ej i znów spanie do 9:30 ;-)

myszowata, gratulacje! no to teraz jak ci zacznie biegać, to nie nadążysz ;-)

polusia, powtórzę: jak wam fajnie :-)

ramari, Ol tez uwielbia wodę :-)

mamusie - za mnie tez potrzymajcie kciuki ;) ja tez mam ten sam egzamin ;) i tak jak Asia tez nie znam terminu ;( ale niedlugo nas powiadomią i to moze byc w lipcu a moze i w sierpniu.
A jak przegladam internet i pytania to tego jest troche ;( , a tak mi sie nie chce uczyc ;(

Jak ja Wam zazdorszcze przespanych nocek, Alan kiedys ładnie spal a ostatnio to budzi sie i wyciaga cycak albo siada - dzis chyba z godzine nie mogl usnac i skakal po łózku, kweczal, jeczał . no i niewiem jak zasnal bo ja chyba padlam pierwsza.

Moniska - a moze uda się wczesniej ;))) ?

Ostatnia edycja:
marela kciuki oczywiście zacisnę w odpowiednim momencie:-)
nesiaa super, że zaraz będziecie w trójeczkę:-)

Hej!
Wpadam jak poogień! Tak na moment dosłonie. Franko obudził się o 5.40 wrr...Chyba się nie wyspał, o dziwo ja nie czuje się jakoś żle...hmm...Na 10 lecę na pedicure, mama zostaje z Młodym, potem zajmie się nim jak wrócę a ja będę nas pakować. Jutro o świecie "ku przygodzie!";-):-D
Miłego dnia:-)

Witam w ten pochmurny desczowy i wietrzny piątek.

Bartus zasnoł dopiero przed 15 bo wstał przed 9 dopiero nawet ja sie wyspałam jedna pobudka w nocy na mleko.Ja dopiero obiadek koncze jesc.

Miłego dnia;)

reklama
Kochane! Jutro znikam na 2 tygodnie, więc życzę Wam na ten czas samych miłych i słonecznych dni oraz spokojnych i przespanych nocek:-)Wyjeżdżamy bardzo wcześnie pewnie ok 6, więc na pewno jutro już nie wejdę na bb. Buziaki:***

Do góry