moniSkaBe
Fanka BB :)
w dzien rowniez je duzo. Nawet 10 minut po obiedzie potrafi juz cos szamac.Hej! U nas pogoda nijaka. Gdzie to lato, ja się pytam??!!
Ola jakaś dziwna i kaszle. Koło pierwszej pewnie wybierzemy się do pediatry. Jak będzie wszystko ok to jedziemy do mojej mamy na noc. Mój M będzie już jutro w nocy Ale się cieszę. Muszę ugotować mu gulasz bo mu się marzy i upiec ciasto jakieś z owocami.
Monia mały zjada dużo w nocy, a jak Ci je w dzień? Ma apetyt?
Ionka śliczny suwaczek Oby czas szybko zleciał.
Asia pokaż nam aktualne zdjęcie małej ślicznotki. No i oczywiście starszego braciszka też
Romari oby kolki szybko minęły. Współczuję Tobie i Radziowi bo wiem co to kolka I gratulujemy ładnie przespanych nocek.
Polusia widzę, że wakacje na pewno będą udanej
Myszowata wyprzedziłaś mnie, a myślałam, że ja będę pierwsza Gratki dla chodziarza
Panie nauczycielki trzymam kciuki za egzamin!
Miłego dnia!
ciaza?mamusie - za mnie tez potrzymajcie kciuki ja tez mam ten sam egzamin i tak jak Asia tez nie znam terminu ;( ale niedlugo nas powiadomią i to moze byc w lipcu a moze i w sierpniu.
A jak przegladam internet i pytania to tego jest troche ;( , a tak mi sie nie chce uczyc ;(
Jak ja Wam zazdorszcze przespanych nocek, Alan kiedys ładnie spal a ostatnio to budzi sie i wyciaga cycak albo siada - dzis chyba z godzine nie mogl usnac i skakal po łózku, kweczal, jeczał . no i niewiem jak zasnal bo ja chyba padlam pierwsza.
Moniska - a moze uda się wczesniej )) ?
bawcie sie dobrze :*Kochane! Jutro znikam na 2 tygodnie, więc życzę Wam na ten czas samych miłych i słonecznych dni oraz spokojnych i przespanych nocek:-)Wyjeżdżamy bardzo wcześnie pewnie ok 6, więc na pewno jutro już nie wejdę na bb. Buziaki:***
dziewczyny dzisiaj o 19.30 Pawel zjadl budyn na wodzie i o 20 wszamał jeszcze 120 mleka (mleko 120 + 4 miarki mleka i 3 miarki kleiku ryzowego). Zobaczymy czy to cos da.
dobra spadam sobie hybrydowy manicure robic