reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hej! U nas pogoda nijaka. Gdzie to lato, ja się pytam??!!
Ola jakaś dziwna i kaszle. Koło pierwszej pewnie wybierzemy się do pediatry. Jak będzie wszystko ok to jedziemy do mojej mamy na noc. Mój M będzie już jutro w nocy:) Ale się cieszę. Muszę ugotować mu gulasz bo mu się marzy i upiec ciasto jakieś z owocami.

Monia mały zjada dużo w nocy, a jak Ci je w dzień? Ma apetyt?
Ionka śliczny suwaczek:) Oby czas szybko zleciał.
Asia pokaż nam aktualne zdjęcie małej ślicznotki. No i oczywiście starszego braciszka też:)
Romari oby kolki szybko minęły. Współczuję Tobie i Radziowi bo wiem co to kolka:( I gratulujemy ładnie przespanych nocek.
Polusia widzę, że wakacje na pewno będą udanej:)
Myszowata wyprzedziłaś mnie, a myślałam, że ja będę pierwsza:) Gratki dla chodziarza:p
Panie nauczycielki trzymam kciuki za egzamin!
Miłego dnia!
w dzien rowniez je duzo. Nawet 10 minut po obiedzie potrafi juz cos szamac.

mamusie - za mnie tez potrzymajcie kciuki ;) ja tez mam ten sam egzamin ;) i tak jak Asia tez nie znam terminu ;( ale niedlugo nas powiadomią i to moze byc w lipcu a moze i w sierpniu.
A jak przegladam internet i pytania to tego jest troche ;( , a tak mi sie nie chce uczyc ;(

Jak ja Wam zazdorszcze przespanych nocek, Alan kiedys ładnie spal a ostatnio to budzi sie i wyciaga cycak albo siada - dzis chyba z godzine nie mogl usnac i skakal po łózku, kweczal, jeczał . no i niewiem jak zasnal bo ja chyba padlam pierwsza.

Moniska - a moze uda się wczesniej ;))) ?
ciaza? :-D
Kochane! Jutro znikam na 2 tygodnie, więc życzę Wam na ten czas samych miłych i słonecznych dni oraz spokojnych i przespanych nocek:-)Wyjeżdżamy bardzo wcześnie pewnie ok 6, więc na pewno jutro już nie wejdę na bb. Buziaki:***
bawcie sie dobrze :*

dziewczyny dzisiaj o 19.30 Pawel zjadl budyn na wodzie i o 20 wszamał jeszcze 120 mleka (mleko 120 + 4 miarki mleka i 3 miarki kleiku ryzowego). Zobaczymy czy to cos da.

dobra spadam sobie hybrydowy manicure robic :)

reklama
monia życzę lepszej nocki!A u Pawełka to może nie jest już kwestia głodu a przyzwyczajenia:confused:
ionka będę 3mać za Ciebie!:tak:
ramari biedny Przemuś!Zdrówka dla niego!To już trzecie dziecko o jakim w ostatnich dniach słyszę, że ma zapalenie gardła właśnie...

Ale mam stracha przed jutrzejszą podróżą z Franiem. Nie wiem jak on zniesie tak długą wyprawę - jedziemy aż na Półwysep Helski...A bagaży to mamy jakby to była wyprawa na biegun...do tego fotelik do karmienia i spacerówka...masakra...

myszowata a nie lepiej byłoby jechać nocą? My długie trasy to tylko na noc jeździmy. He he Ty mówisz, że macie dużo bagaży. Ja to nie wiem jak my się spakujemy do naszego kombi. W bagażniku dwa psy i nic więcej, my i dzieciaki, a gdzie w tym wszytkim bagaże, podwójny wózek? Już się boję :szok:

Hej kobietki.
Ja siedzę jak na szpilach bo zaraz M będzie. Przygotowałam mu obiad na kolację i spaliłam ziemniaki haha. Oglądałam film i dopiero smród spalenizny przywrócił mnie do rzeczywistości. Teraz nastawiłam drugą porcję:p
Myszowata bawcie się dobrze. Oby podróż minęła szybko i bezproblemowo!
Ramari zdrówka dla Przemusia! Olcia też ma zapalenie gardła i zapalenie spojówek. Można wiedzieć co dostaliście na to??
Monia życzę lepszej nocki!!

Witam! M już jest:) Odsypia noc bo przyjechał dopiero o 2.30. Olcia nic się go nie bała i jest prze szczęśliwa to tatuś się z nią wygłupia:)
Ramari my też mamy antybiotyk tylko, że Hiconcin. Oby szybko przeszło naszym dzieciakom.
Miłego dnia!

witam,
ale mam stresa!!
myszowata, udanego wypoczynku!!
nesiaa, wykorzystaj M. jak się da ;-)
ramari, zdrówka dla Przemka!
monia, moja wczoraj na kojację zjadła pieczonego łososia, potem doprawiła mlekiem i spała aż do 7:55!! :-D

dobra, lecę!

reklama
Witam:)

Nocka u nas taka sobie Bartus zasnoł dopiero po 24 z wielkim ale bo miał duzo do powiedzenia,zjadł kaszke na noc czyli o 19 potem mleko o 21 i znowu mleko przed 24 i tak sie biedak zbudził w nocy z płaczem przytuliłam biedaczka i spał dalej ale zbudził sie po 7 a ja dospałam do prawie 8 korzystałam puki mały robił burdel w łózeczku.Pogoda szkoda gadac cały czas leje.Bartus cos zachrypły chyba sie przejdziemy w pon do pediatry tylko boje sie ze wkoncu bedziemy musieli jechac do szpitala nawet mi sie sniło ze bylismy co za sny.

Zdróweczka dla dzieciaczków!!!!!

myszowata miłego odpoczynku:)
nesiaa zazdroszcze ze masz M koło siebie wykorzystaj go puki jest w domku:)
ionka kciuki trzymam:)

Miłej soboty:)

Do góry