reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej dziewczyny.
czytam Was codziennie, ale jakos nie mam weny na pisanie, zreszta na facebooku tez czytam a malo sie udzielam.

tak wlasnie patrze na zegarek i moje dziecko ucielo sobie dzisiaj juz 2 drzemke i spi juz ponad godzine... a zwykle chodzi spac o 20. Wiec pewnie czeka mnie dzisiaj dluzsze posiedzenie. Niestety, bo jutro do pracy i zryw o 4.15.

Moj maz od wtorku pracuje caly czas, nie ma zadnego dnia wolnego , bo zwolnili jego zmiennika. Z jednej strony sie ciesze, bo wpadnie troche kasy, ale z drugiej strony to wcale sie nie widzimy, bo ja wstaje o 4,15 - wychodze o 5.10 z domu, wracam z pracy przed 10, a on wychodzi o 9 do pracy. Jedyne co sie widzimy to jak pojade z Pawelkiem na chwile do niego do pracy. Wraca najwczesniej o 22,15 a ja juz wtedy spie... ehhh :(

reklama
Witajcie!

Widze juz urlopowo :) Udanego i zrelaksowanego dlugiego weekendu! Oczywiscie i duzo slonecznej pogody!!!!

U nas deszczowo :(, a od niedzieli ma byc skwar, a ja wyjezdzam ;(, zawsze kurka tak jest...

Witam:)

Nocka taka sobie szlismy spac po 23 bo Bartus miał dwie drzemki i tak szybko mu sie spac nie chciało.A o 3.35 zbudził sie z wielkim płaczem na mleczko albo był taki głodny bo całą flache wypił albo tez mu sie cos przysniło bo zerwał sie,był cały spocony .Teraz ucina drzemke.Pogoda brzydka siedzimy w domku.

Miłego dnia:)

hej hej
u nas wszystko ok, troche nuda ;-) pogoda do de jak zwykle, w sumie nawet nie powinnam tego tematu poruszać ;-)

polka, przykro, że tak potraktowano Oliwkę. a i dyrektorka tez widzę wierzy w dzieci, skoro z góry skreśliła Oliwię :eek: no i ta tajemnica, kto zdjęcia robił... dziwne...

monia, współczuję tego mijania się z mężem... wiem coś o tym. niestety :-(

polusia, dzis jedziecie?? udanego urlopu!

Hej hop! Jest tu ktoś?? Czyżby wszyscy na wyjazdach wakacyjnych, weekendowych?
Olcia śpi a ja sprzątam bo już za tydzień mój małżonek będzie w domu i muszę mu trochę miejsca zrobić. Nasz dom stał się trochę zawładnięty przez moje i Oli rzeczy:p
Pogoda do kitu, w nocy i rano padało. Teraz troszkę lepiej więc po obiedzie pewnie ruszymy w miejsce inne niż nasze podwórko:) Jeszcze nie wiem gdzie.
Miłego dnia kochane!

Witam:)

U mnie jest siostrzenica i jest wesoło Bartus szaleje z nią.Teraz ma drzemke,noc była spokojna do prawie 8 spalismy.Pogoda do kitu takze siedzimy w domku.

Miłego dnia:)

Ale cisza. Ja siedzę przed kompem z farbą na włosach. Nudno strasznie, w tv nie ma nic i na necie też nic interesującego nie mogę znaleźć. Pewnie zmyję farbę i położę się wcześniej.
Miłego wieczoru i spokojnej nocy!

Witajcie!

My juz spakowani jestesmy, tylko kosmetyki zostaly :) Dzisiaj bylam u siostry, bo wczoraj urodziny miala, i musialam ostatnie zakupy przed wyjazdem zrobic, wiec mialam troche ruchu dzisiaj ;) Chcialam sobie stroj kapielowy kupic - porazka, te lustra w przymierzalni w zaden sposob nie zachecaja do kupna niestety, powzielam decyzje, ze bede w spodniach albo dlugiej spodnicy na plazy i zero kapieli :( No i juz nerwa lapie na jutrzejszy lot, zawsze moge sobie setke wodki wziac, ale pewnie Redanek bylby w opalach :( a tabletkom uspokajajacym nie ufam :(, prosze trzymac kciuki!

Milej niedzieli!

widzę, że prawie wszystkie gdzies wybyłyście :-)
u mnie dziś dość kiepski dzień, nie będę się rozpisywać...
mam nadzieję, ze u Was lepiej!

heronek, udanej podróży!! oby Redan był spokojny!

reklama
Hej hej!
Witam po działkowaniu!:-)Było fajowo, ale teraz trzeba odpocząć od nadmiaru czystego powietrza;-)Przeczytałam Was - mała produkcja, więc nie było problemu z nadrobieniem...
polka no przykro z tymi dyplomami:-(
monia my może się z M nie rozmijamy, ale i tak czasu dla siebie jakoś nie mamy...
http://www.lubisie.pl/darmowylubis/#/get-rewards odbierz swojego darmowego lubisia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry