witam moje najukochanszę !!! Drogie Marcowki i marcowitka !!! .
tęsknie tęsknie strasznie, ale czasu zamiast przybywać, ubywa
U nas wszyscy zdrowi. Niestety auto nie jeździ więc siedzimy w domu. A dziś mieliśmy jechać do brata mojego.
Dzieci po zakończeniach roku
70dni będę odliczać bo zwariuje z nimi
Piękne uroczystości. Wzruszające. Wiktor został ekologiem roku w klasach młodszych. Zebrał ponad 500 baterii i dostał piłkę do kosza. Dostał dyplom za liczne reprezentowanie szkoły w konkursach. Otrzymał książki Oxfordzkie, żeby mógł się przygotować do etapu powiatowego konkursu angielskiego. Bo w pierwszym wykasował wszystkich
na świadectwie celujacy z języka
Dla Pani wychowawczyni ze składek kupione zostały 24róże długie i każde dziecko dało
Oczywiście indywidualne odłamy były
U Oliwii zakończenie wzruszające od początku do końca . Dzieci zaczęły polonezem... Słodko. Potem wiersze i mnóstwo piosenek. Na koniec występ niespodzianka od nas rodziców dla Pani. Która płakała i płakała. Później poczęstunek. Znów ciasta piekłam
Zawiodłam się tylko na tym że Oliwia jedyna dostała zwykły dyplom
wszystkie dzieci mialy ze zdjęciem w todze i kirze ... Smutno jej było niezwykle
niby wtedy była na usunięciu migdałów (to był październik !!! Tyle czasu było żeby coś zrobić ) jak mieli zdjęcia. Ale wychowawczyni nie chciano udzielić informacji kto to robił. A pani dyrektor uważała że oliwia i tak zostanie na drugi rok
smutne.
Kupiliśmy Pani w prezencie pościel
i bukiet kwiatów. Miało nie być nic więcej ale i tu rodzice się wyłamali. ...
U mojego Frania po ospie już ani śladu
zdrowy jak rybka jest
śpi już 4 godziny. Powtarza już wszystko co mu powiemy. Łobuz mały wejdzie wszędzie.
Dziś tata narobił mi stracha
rano dzwoniłam żeby mu życzenia złożyć na dzień taty i nic
nie odbierał i tak przez 5godzin. W końcu zadzwoniłam do brata taty i pobiegł szybko i na szczęście mial źle odłożona słuchawkę. A ja już milion myśli i płakałam
a jechać nie było jak bo auto popsute. Spalismy tu bo bliżej stąd do brata...
Ach idę czytać co u Was. Widzę że większoś na wyjazdach .super miłych pobytów wam życzę.