reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

alex, masz następny głos.
polusia, nic tylko gratulować! :-)
myszowata, a może Franek już nie potrzebuje tej drzemki? Ol od dawna śpi w dzień tylko raz, około 13ej i to na całe 40 minut!

a u nas dziś znów pochmurno i 15 stopni. wczoraj wieczorem było ładnie i cieplutko, byłyśmy bardzo długo na podwórku, a potem Ol zjadła 1.5 kanapki, zapiła herbatką i jeszcze całą butelką mleka! w szoku byłam ;-)

reklama
ionka Franko też już od dawna śpi tylko jeden raz (nie licząc anomali pt dalsza podróż samochodem wtedy śpi nawet 3 razy...)Od jakiegoś już czasu zasypiał po drugim śniadaniu w okolicach 10.30 i spał mi od 1,5 do lekko ponad 3h, a wczoraj nie dał się położyć aż do 11.50, dziś zasnął 5min temu

Witam:)

Nocka nam mineła fajnie Bartus sie przebudził o 5 ale dałam mu smoka którego po chwili wyrzucił i dospalismy jeszcze do 7.30.Głowa mnie boli cos po tym piwku i wogóle pogoda sie zepsuła rano była ładna a teraz nadciagneły chmury deszczowe.Bartus ma drzemke a ja drugą kawke sobie zrobiłam.

Miłego dnia:)

Dzięki dziewczyny, jesteście Wielkie! każdy głosujący może oddać tylko jeden głos, liczy się zatem jak najwięcej adresów mejlowych. Roześlijcie po znajomych jeśli możecie

Witam się!
Ola śpi a ja posprzątałam mój mały chlewik w kuchni:p Ostatnio jakoś brak czasu na cokolwiek, bardzo mnie to dołuje. Ale już niedługo będzie M i mam nadzieje, że mimo zwiększonej liczby obowiązków przy "drugim dziecku", będę miała więcej czasu dla siebie:)
Zrobiłam sobie ciasto z truskawkami i mam zamiar je sama całe zjeść:)
Polusia gratuluję pierwszoklasistki w domu:) Życzę mało stresującego pakowania i oczywiście udanego urlopu!
Myszowata widzę, że nasze dzieciaki mają taki sam problem ze spaniem. Nie dość, że w nocy pobudki to i w dzień nieciekawie. Ola też wczoraj wariowała i nie chciała iść na drzemkę, dziś to samo. Chyba będe musiała ją zamiast o 11 kłaść o 12. Tylko dziwne jest to, że ona już dużo wcześniej zachowuje się jakby byla śpiąca ale próby położenia ją do łóżeczka kończą się demolką:)
Alex zagłosowane:)
Miłego dnia kobietki!

Witajcie!

myszowata nesiaa oj na temat spania moge sie wypowiadac duzo, ale nic nie poradze, bo sama sobie nie moge poradzic ;P...fajnie z tym wyjazdem macie, oby pogoda Wam dopisala! Ale zauwazylam, ze jak dluzej jestesmy na dworze, to mniej spi :(

nesiaa M na pewno Ci cos ulzy w obowiazkach :)

alex_ zaglosowane :)

U nas nic nowego, tylko powoli mentalnie przygotowuje sie do lotu w niedziele ;)

alex - zaglosowalam i ja :-)
Tylk oszkoda ze wczesniej nie powiedzialas o akcji bo glosowanie konczy sie lada dzien :-(
Ale prowadzimy!!!

polusia - ja tez dzis zakonczenie roku mialam ale "od drugiej strony" :-) Mnostwo kwiatow dostalam - az szkoda tak naprawde pieniedzy bo wiekszosc tych kwiatow zanim trafial z moej rece byla wymietoszona przez dzieci, no i ten upal tez swoje zrobil... Az mi glupio ze sobei wydatki robili... Wie mze sa rozn ianuczyciele, ale ja absolutnie nie lubie zadnych prezentow itp... A jak jzu wiem ze jest takei troche biedniejsze srodowisko uczniow to mi w ogole jzu glupio.

nesiaa u nas w sumie odpukać nocne spanie jest ok, w dzień też długą ma tą drzemkę tylko coś dwa ostatnie dni dziwnie ciężko było mi go skłonić do niej...W sumie zasnął godzinę później, ale spał już normalnie bo 2h
polusia Julka to już pannica:-)spokojnej podróży jutro!

Ja właśnie zasiadłam na kanapie i wsuwam parówki na goraco:-)Jutro ruszmy na działkę jupi!
Miłego wieczorku:-)

reklama
Do góry