reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

No i jak pisałam, że słysze mruczenie w pokoju to w tym momencie moje dziecko sie obudziło :/ teraz poszedł na drugą drzemkę, bo wiem że po tych 40 minutach spania to już o 17 byłby nieznośny

ionka ja za pampersy kupuje tylko w promocji i płace 43 zł, bo ich normalna cena to zazwyczaj 55 - 59zł :/:/:/ strasznie podrożały :/:/
ramari najważniejsze żeby antybiotyk szybko zadziałał !

reklama
Ramari - współczuję. Co za bakteria Wam sie przyplątała?
Kalisa - podeślę może w ponidzialek, bo w pracy mam linki, a od jutra mam urlop, bo Filip afty ma i strasznie go boli. Dzisiaj do 12 był w przedszkolu i cały czas przepłakał.
Na tydzień do Caorle chcemy jechac, a później tydzień chorwacja lub słowacja, nie możemy sie zdecydować. Z biura rezerwujemy. Bez dzieci to w ciemno bym pojechała i na pewno taniej i fajne lokum by sie znalazło. Ale z dziećmi to nie chcę czasu na szukanie tracić
Ionka - dobrze że ciekawska świata jest :). No i dobrze że teraz pralki są ;)

ionka super wymyśliłaś z tym prezentem:-)
ramari zdrówka dla Radzia!Biedny Mały.Oby antybiotyk nr 2 uporał się z problemem.3mam kciuki!

Witajcie!

ramari zdroweczka dla Radzia!!!! Alez paskudztwo musialo sie uczepic :(

mrozik fajne wakacje beda u Was :))))

ionka oj to na pewno nie ostatnie takie manewry Olci pewnie...a i smacznie Twoj obiadek wyglada...:)))

polusia a ja uwielbiam sie pakowac na urlopy, robic zakupy, itd ;), ale za to rozpakowywania i prania po pwowrocie nie znosze ;)

U nas dzisiaj paskudny dzien byl, mimo ze w poludnie slonce grzalo, to pozniej tak chlusnelo, ze normalnie powodz :(. Mlody jakis taki maruda - pewnie przez ta pogoda, bo ja tez czuje, ze niskie cisnienie jest...

Ale super dzisiaj było Bartus sie pobawił z kuzynką i kuzynem normalnie szalał atakował ich,gryzł.Kuzynka bedzie na weekend u mnie to sie Bartus pobawi.Teraz sobie spi a ja pije zimne piwko.

Ja tez nie lubie sie rozpakowywac ale pakowac jest ok bo wiem ze wyjezdzamy z tej dziury:)

A i idzie nam 10 ząbek ta dolna prawa 4 juz ją czuc pod palcem:)

ionka fajnie olcia ciekawa swiata:)

Ramari - a to zapalenie dróg moczowych? Bo nie w temacie jestem ostatnio...
Alex -zagłosowałam. Codziennie czy raz można?

dzień dobry dziewczynki :)
wariacki dziś dzień- już po zakończeniu roku jesteśmy - oczywiście popłakałam się- mam już pierwszoklasistkę w domu - matko jak ten czas leci, niedawno była taka mała jak Pola a tu już taka duża panna. teraz pomału zaczynam pakowanie - nie cierpię tego :(
miłego dzionka życzę :)

ramari zdrówka dla małego *)

alex zagłosowane - to codziennie czy jak?

reklama
alex głosik oddany!
polusia cierpliwości przy pakowaniu!

Hej!
U nas dziś gorąco! Jednak jadę jutro z Małym z rodzicami na działkę. M nas zawiezie, ale nie zostanie - w piątek ma pracę, a w sobotę i niedzielę ostatni zjazd i egzaminy. Młody znów coś dziś świruję ze spaniem. Nijak nie da się nakłonić na drzemkę, no cóż może jak wczoraj zaśnie ok 12...
Miłego dnia:-)

Do góry