reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam:)

U nas tez upalnie jest i moze dopiero na wieczór z Bartusiem wyjde na ogródek pobujac sie.Ma jeszcze chrypke ale oczka są lepsze.Nocka ok jedna pobudka o 5 na mleczko i dospalismy do 8.

Miłego dnia:)

reklama
u nas tez gorąco , niby dzis ma padac ale narazie nic nie widac . wiolonczela Ty przecież w Polsce mieszkasz , to gdzie tak leje ? No chyba ze cos pokiełbasiłam .

Hej dziewczyny. Olcia śpi a ja trochę plotkuję z mamą bo przyjechała do mnie na noc. Byłyśmy w polu oplewić jarzyny ale nas komary przegoniły:(
Ola została w niedzielę u babci na noc a ja spałam sama w domu ale i tak obudziłam się o 6.
Dobrej nocy!

polusia współczuje :( trzymaj sie Kochana
nesiaa ta pobudka to pewnie już z przyzwyczajenia

U nas dzisiaj pół dnia padał deszcz z niewielkimi przerwami, wiec jak M wrócił z pacy pojechaliśmy wymienić pantofle Filipa, które kupiliśmy wczoraj, a dzisiaj okazało sie że są za małe ... a w sklepie wygladały na za duże, chyba musiał wtedy palce podwijać bo innego wytłumaczenia nie widzę..

Spokojnej nocy, ide spać :)

reklama
polusiu potwornie mi przykro:-(Tulę
nesiaa też myślę, że już masz tak zegar biologiczny ustawiony na pobudkę wczesną;-)No ale przynajmniej nocka spokojna była:-)
kalisa a w jakiej pozycji mierzyliście buty?Mi pani w Bartku jak sandałki kupowaliśmy powiedziała, że trzeba na stojąco sprawdzić bo na siedząco inaczej stopa się układa i może dać mylny obraz tego czy pasują

Dzień dobry!Franio obudził się dziś o 6.05, kurczę czemu on już nie chce spać choć do 8???Teraz oglądamy razem "Małgosia i buty";-)No i nie wiem czy iść już na spacerek póki nie leje się jeszcze żar z nieba czy położyć go na drzemkę bo mam wrażenie, że by zasnął...
Wczoraj ugotowałam leczo i chyba z przyprawami przesadziłam bo wyszło mega ostre. Upiekłam też kruche babki na dzisiejsze urodzinki M, muszę tylko jeszcze budyń zrobić i truskawki kupić co by je wypełnić:-)
Miłego dnia:-)

Do góry