reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

A my tez mielismy super dzien.Bylismy wszystkie siostry z rodzinkami u rodziców na grilla.Bartus sie wyszalał na spacerku tez bylismy.
A i idzie nam 10 ząbek lewa dolna 4 a Bartus sie slini jak buldog.

reklama
witajcie kochane,
widzę, że niedziela wszystkim Wam minęła wspaniale, nam również.
myszowata u mnie dzisiaj był ten sam zestaw obiadowy, tyle, że u teściowej. Też uwielbiam mniam:)
polusia moja Lila tak jak twoja pola uwielbia basen, tyle ze ja na takie zajecia z nia nie chodzę, bo sa w sobotę o 8.00, a to dla mnie zabójstwo jeszcze w weekend zbierać się w atkim tempie. Chodzimy sami, a ja ćwiczenia znam, bo z pola chodziłam prawie 2 lata i z Lilą chwilę. polecam wszystkim:)
Teraz nadrabiam zaległości. Dobrej nocki kochane:)

polusia fajnie Wam niedziela minęła!Super!:-)
marela to Alanek miał zabawę:-)

Hej!Wstaliśmy dziś o 6.50-chyba mogę zapomniać o wspaniałych pobudkach o 9 czy nawet 8. O 23.30 mieliśmy niespodziewaną pobudkę - pokaz sztucznych ogni w parku obok - masakra - Franek uciekł z łóżka, trząsł się jak osika, a serce waliło mu bardzo szybko, potem przez godzinę nie mógł zasnąć...Ależ byłam zła...Godzina w sam raz na takie atrakcje...
Miłego dnia:-)

Witajcie

Nie wiem co sie działo, ale w sobote wieczorem i w niedziele nie mogłam właczyć bb :/:/:/
Nam wekend też minał bardzo przyjemnie:) wczoraj mojego męża wzięło na sprzątanie i pół dnia biegał po domu i robił rzeczy o które prosiłam Go juz jakis czas temu:) a na koniec zajał sie porządkowaniem zdjęć na kompie i spać przyszedł po 1 :/ a rano pobudka o 6....

myszowata sztuczne ognie o 23.30 to juz przegięcie, ja rozumiem w sylwestra, ale w zwykły dzień... też bym sie wkurzyła ...

witajcie!

u nas problem z nockami ciag dalszy :( czekam na urlop, moze wtedy mama mi pomoze wiecej....

myszowata to ladne atrakcje wam zafundowali noca :(

kalisa ja tez w koncu musze sie wziac za moje zdjecia....

hej hej, wczoraj nie miałam siły pisać. i nawet nie podgoniłam z papierami, bo mi ich nie dostarczono na czas!!!!! teraz będe zasuwac, jak nienormalna po nocach, bo ktoś zawalił :wściekła/y: alez zła jestem.

u nas dziś wolny dzień, ale co z tego, jak 13 stopni jest i podejrzewam, że zaraz zacznie lać... mamy jechac do znajomych, ale M. jeszcze śpi... potem wstanie i będzie się wydzierał, że to ja się guzdram... no ale juz się nastawiam, że będzie awantura, bo ja nie mam zamiaru latać jak z pęcherzem dla jego przyjemności.

hehe, w DDTVN Loska śpiewa, a moja Ol jak kamień stoi wpatrzona w tv ;-)

a wiecie, moje dziecko chyba jakieś skok przechodziło. jadła w nieswoje siły, maruda okropna (od piątku tak), a dziś rano nagle olśnienie ;-)
zaczęła składać "zdania" :-D "mama papa" mówi na przykład, jak chce, żebym sobie poszła ;-) albo mówi "miś daj!", żeby jej misia dać :-) a dziś rano przeprowadziłysmy dyskusję:
(ja) Olcia, daj mamie jeszcze chwilkę, przytul się i jeszcze poleżymy.
(Ola siada obok) nie!
(ja) Olcia, proszę.
(Ol) nie!
(ja) tak.
(Ol) nie!
(ja) tak.
(Ol) nie!
(ja) tak tak tak!
(Ol) nie nie nie!
i się śmieje wredota ;-)

Dziewczyny u was tez takie potworne burze, u nas od tygodnia leje.
co do x factor, Ada podobala mi sie najbardziej, ale nie mam w zwyczaju glosowac. OOO juz leje. Ionka gratuluje Olci postepow

Witam sie po weekendzie. U nas weekend taki sobie. W sobotę pojechaliśmy na cały dzień do teściów. Dzień był piękny. Oliwka przeszczęśliwa bo cały dzień na dworze a na koniec dnia R mnie tak zdenerwował, że do dziś mi jeszcze nie przeszło. Wczoraj to myślałam, że wyjde z siebie. wszystko mnie irytowało. Dobrze, że chociaż Oliwka mi nie dokucza:) Nocki u nas takie sobie, raz ładnie śpimy a czasem nie. dziś znów upał i siedzimy w domku, tzn. zaliczyłyśmy już spacerek rano i potem pójdziemy po południu jak się troche ochłodzi.
Miłego dnia:)

reklama
U nas upalnie, ale bez burz - dziś mają przyjść...okaże się...Oglądałam wczoraj prognozę 16-dniową i ma być nieustająco gorąco.
Młody drzemkuje już prawie 2,5h- zupka podgrzana i czeka aż Królewicz się obudzi. Zje i może o 14 wyjdziemy, a może bliżej 15.Pierwszy spacerek zaliczyliśmy już o 8.50 i nie przesadzę jeśli powiem, że już był skwar.

Do góry