reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witajcie wieczorkiem!

alez upaly u nas, mam nadzieje, ze i jutro pogoda bedzie sloneczna :)

neska juz wkrotce bedziesz miala swoje malenstwo, szybko minie ten czas :)

kalisa kurka, nawet nie wiadomo skad takie diabelstwo sie bierze, dobrze, ze to Filipka nie ugryzlo...

reklama
i u nas upał, achhh nareszcie :-) cały dzien na podwórku, potem pojechaliśmy nad jezioro jeszcze. no i chyba za dużo wrażeń, bo już 2x był płacz :-(
no i mamy pierwsze pobite kolanko... w sumie dobrze, że nie nos.

kalisa, a fuuu okropne, mnie też ciary przeszły. jak te nesze dzieci zaczną mówić, to dowiemy się w mig, co im dolega :-)

ide spać! dobranoc!

Witam!
Upalny dzień się zaczął. Wyciągnęłam basen. Ola poszalała i nie chciała wyjść. Teraz drzemie bo od 5 już stękała. Dobrze, że już jest jasno to jakoś lepiej się wstaje. Wole nie myśleć jak jej nie przejdzie do zimy:(
Ionka u nas obite kolana, zadrapania, siniaki, guzy są na porządku dziennym. Moje dziecko wygląda jak dziecko wojny. Wstyd ubrać sukienkę:)
Miłego dnia!

neska jeszcze tylko troszeczkę - dasz radę!
kalisa okropność - dobrze, że nie ugryzł Filipka!

Witam się i ja! U nas dziś ponoć 26C, czyli pewnie czeka nas kolejny gorący dzień. W nocy było fatalnie mimo wszystkich otwranych okien - boję się mysleć co to będzie w przyszłym tyg kiedy to zapowiadają ponad 30C!Lubię ciepło, ale to już przesada. Franko znów wstał z kurami, czyli 6.26, ale jak czytam, że nesiaa pisze, że wstała po 5 to chyba nie powinnami marudzić. Do 7 poleżeliśmy jakoś tzn Franio leżał, a ja jeszcze próbowałam przysypiać, potem Młody zaczął złazić z łóżka i było po spaniu...Wczoraj też tak wstał, ale o 8.40 poszedł drzemkować, a dziś jakoś jest nie do spania choć ziewa co raz. No nic o 10 drugie śniadanko i może po nim zaśnie. M z moim tatą na działce bo rodzice wykończają letni dom i roboty masa. Ja mam kupę rzeczy to zrobienia w domku - sama nie wiem w co ręce włożyć i odczego by tu zacząć...eh...a Franko nie bardzo chce siedzieć w kojcu - chyba nie będzie dziś lekko...
Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam w ten upalny dzionek:)

Nocke zaliczam prawie do udanych,Bartus przed 3 mi sie rozryczał,ale po chwili zasnoł i spał az do 6 tak wczesnie sie zbudził.Dzisiaj siedzimy w domku bo Bartus ma chrypke taką i kaszle jeszcze ale jutro juz wyjdziemy.Bartus ma drzemke a ja pije druga kawke.Mieszkanko wysprzątane.

Miłego dnia:)

Witajcie :-)
neska to już tuż tuż. Ty masz chyba termin cesarki na 15-tego. Dobrze pamiętam?
kalisa ja wczoraj ściągam pampersa a tam piaskownica :szok: Też nie wiem jak to zrobił bo miał body i krótkie spodenki.
ionka u Was chyba pierwsza krew już była teraz pora na kolano :-)

Dzieciaki śpią a ja mam chwilkę wolnego.
Przemek co chwile chodzi do gondolki w której leży Radek i chce zaglądać. Kochany jest :-)
No i jeszcze się pochwale- Przemuś chodzi!!! W końcu się odważył tak na poważnie i zasuwa po całym mieszkaniu.
A i przyszedł do nas podwójny wózek i gondolka, więc dzisiaj chyba wyskoczymy na pierwszy spacerek.

Miłego dnia!

ramari gratulacje dla Przemusia:)

Bartus jeszcze spi obiadek zrobiony dzisiaj zje rybke z warzywkami,babka kupiła rybke w miescie.A my jutro do rodziców jedziemy i jak pogoda dopisze to bedzie gril.

reklama
Do góry