reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
hej hej,
u nas dzis znów pieknie, więc zaraz wybywamy, bo juz w niedzielę ma być 13stopni... trzeba korzystać :-)

myszowata, sprawozdanie to ja na kompie piszę, ale ocenyyyyyyy ręcznieeeeeee.
polusia, jak czytam co robisz, to sie cieszę, że moj M. tego nie widzi, bo by mnie od leni nawyzywał.
neska, juz niedługo! a ty cesarke masz mieć? czy coś pomyliłam?

Ol od rana maruda, chyba nie dospała, bo wstała juz za 10 ósma. ja średnio przytomna, bo spać poszłam po 1ej. nic to, jak tak ładnie, to i tak zmęczenia się nie czuje :-)

Witam:)

Pogoda śliczna ale siedzimy w domku,niech sie Bartus wykuruje bo w niedziele jedziemy do moich rodziców i bedzie zjazd siostrzyczek z dzieciaczkami.Nocka ok,chociaz Bartus tak charczał i miał kaszelek ze czuwałam na nim cos mu sie sniło miłego bo sie smiał i gadał przez sen.Wstał o 7 oczka miał juz lepsze kropelki pomagaja,kaszelek mniejszy ładnie to chrypke sobie odkaszlnie teraz drzemkuje.Ma ładny apetyt chumorek dopisuje i ma siłe jeszcze broic:)

neska jeszcze troszkie trzymaj sie:)
Asia jestem ciekawa kto jest u Ciebie w brzusiu daj znac jak bedziesz wiedziała:)
ionka korzystaj z pogody:)u nas zapowiadają upały do 33 stopni.
polusia nasza mróweczko miłego sprzątania:)

MIłego dnia:)

Witam się!
Ola drzemkuje a ja odgrzewam sobie gołąbki od mamusi. Jejku jak to dobrze mieć taką kochaną mamę:) Mam nadzieję, że kiedyś moje dziecko też tak miło o mnie pomyśli:) Gorąco na dworze. Ale dziś znów ma być burza. Wczoraj w nocy była taka, że aż bałam się zasnąc, normalnie widno się robiło od błyskawic. Nie lubię takiej pogody:(
U mnie dziś dzień lenia. Popołudniu odwiedza mnie koleżanka z 6-miesięcznym synkiem. Czas miło zleci.
Neska trzymam kciuki i czekam na wieści z porodówki!:)
Asia może jakiś wstydniś mieszka w brzuszku i nie pokaże mamusi kim jest dopóki nie wyskoczy na świat:)
Nasze Wyspiarki korzystajcie z lata, bo z doświadczenia wiem, że tam pogoda bardzo zmienna jest. Życzę jak najdłużej słoneczka!
Przyjemnego dnia kochane.

Witam :-)
Neska! Trzymaj się już tuż tuż i bedzie lżej :-)
Polusia - ależ mróweczka z Ciebie :tak: Chciałabym mieć tyle energii... i przetworów ;-)

Nesiaa - oj mam nadzieję że jednak wcześniej się dowiem kim jest mój mały "pasażer na gapę" :-D bo ciekawość już mnie zżera a to jeszcze prawie 5 miesięcy czekania! Połówkowe usg bedę mieć za jakieś 3 tyg to powinnam sie dowiedzieć.

Witajcie, tez mi sie z mała na basen chce isc, ale narazie przez to choróbsko paskudne odpada. Elena uwielbia wode podobnie jak kamienie i wspinaczkę. U NAS DZIS PIEKNA POgoda ale juz sie zbiera na burze. AAa zakupiłam na grouponie fotoksiązki nic ide brac sie za ich zrobienie.

padam z nóg - ten skwar dzisiejszy mnie strasznie wymęczył :( mała śpi, ja po kolacyjce już. zaraz jakiś film obejrzę i do łóżeczka - może się skuszę na jakąś książkę :)
miłego wieczorku dziewuszki życzę :)

Witajcie wieczorowo:)

My dzisiaj praktycznie cały czas na zewnątrz:) długo byliśmy na placu zabaw i tam Filip zaczął tak jakby podciągać nogawke od spodenek, nigdy tak nie robił i pomyślałam, że może coś Go swędzi, kilka razy tak zrobił. Później pod domem też, wiec jak wróciliśmy to sciągnęłam mu spodenki żeby sprawdzić czy tam jakiejś metki nie ma, która by go tam uwierała. Nic takiego nie było wiec sprawdzałam czy może pieluszka go obtarła, ja odchylam pieluszke przy nóżce a tam robak :/:/:/:/:/:/:/ taki z pancerzem wiec pewnie jakiś chrząszcz :/:/ słabo mi sie zrobiło jak pomyślałam ile czasu moje biedne dziecko chodziło z tym robakiem i nie umiało mi powiedzieć że coś mu sie tam rusza :(:( nie mam pojecia jak on sie tam dostał, bo nie siedział nigdzie na trawie i chyba jak jechał w wózku to musiał mu tam wejść :/:/ Robaka złapałam do szklanki na wszelki wypadek jakby sie okazało, że ugryzł Filipa, żeby wiedzieć jak to paskudztwo wyglądało! Do tej pory tam siedzi, ma szczescie że nie jest jadowity i nie ugryzł mojego dziecka, wiec za chwile go wypuszcze. Byle nie wracał, bo nastepnym razem moge nie być taka łaskawa !

No i dzisiaj sie też szczepiliśmy na meningokoki, płaczu troche było, ale dobrze że już po :):)

kalisa ojej nienawidze robali dobrze ze to nie taki co gryzie biedactwo z Filipka,ale próbował pokazac ze cos tam mu dokucza.

Mój smerfik zasnoł,oby nocka była lepsza chodzi mi o ten kaszelek.Dzisiaj wyjezdzają tesciowej goscie do domku Ci ze śląska co byli,ale my jak pojedziemy do szwagra na wakacje to wpadniemy do nich.

reklama
Do góry